AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Čínske telefóny (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Čínske telefóny boli predtým otĺkancami, dnes sa im ale už nikto nesmeje. Sú stále ambicióznejšie a mnohým konkurentom pri pohľade na nich tuhne úsmev. Prečo si ich kupuje stále viac ľudí? Aké sú najlepšie čínske telefóny a na čo si dať pozor s ohľadom na „slovenské LTE“? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

Najlepšie herné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aké sú najlepšie herné telefóny súčasnosti? A čím sa vôbec líšia od bežných smartfónov? Posvietili sme si na tie najlepšie z nich – Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro a Nubia Redmagic 8 Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nubia-red-magic-5g-1.jpg

Nubia Red Magic 5G je prvý telefón so 144 Hz displejom (NOVINKA)

Nubia Red Magic 5G je najnovší herný telefón. Chváli sa pritom zrejme najpôsobivejšími vlastnosťami, aké sme zatiaľ mohli vidieť. Nubia Red Magic 5G sa predstavuje s najvyššou obnovovacou frekvenciou na trhu 144 Hz a výkonom, ktorý nenechá len tak niekoho chladným. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií