Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza dny mini Velikonoce

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/siguro-h350w.jpg

Ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1 (RECENZIA)

Ako riešiť chladenie v byte, ktorý je z jednej strany od rána vystavený slnečným lúčom? Vyskúšali sme výkonný ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1, ktorý nás oslovil svojimi variabilnými možnosťami použitia, atraktívnym dizajnom aj prijateľnou cenou. Ako sa nám osvedčil, čo všetko ponúka a pre koho je vhodný, sa dočítate v nasledujúcej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mobilni-klimatizace-ochlazovace-vzduchu-.jpg

Ako sa schladiť? Pomôže mobilná klimatizácia ale aj ochladzovač

Máte problém s neznesiteľnou horúčavou vo vašom obydlí? Mobilné klimatizácie či ochladzovače vzduchu vás môžu zachrániť. Ale viete, čo si vlastne vybrať? Vysvetlíme, ako ochladzovač aj klimatizácia v byte fungujú a poradíme vám, ako vybrať klimatizáciu alebo ochladzovač presne pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nastenne-klimatizace-nahled.jpg

Ako vybrať nástennú klimatizáciu

Nástenné klimatizácie (tiež tzv. splitové) sú veľmi účinným spôsobom, ako si v horúcich dňoch ochladiť interiér. Skladajú sa z dvoch vzájomne prepojených jednotiek. To je napokon jeden z dôvodov, prečo ich montáž vyžaduje odborný prístup. Nevyhnutnosťou sú totiž aj niektoré stavebné úpravy. V našom článku vám poradíme, ako vybrať klimatizáciu na stenu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/air-conditioning-nahled.jpg

Najlepšie klimatizácie 2021 (PREHĽAD)

Horúci letný vzduch v byte na pohode nepridá. Zbaví vás ho klimatizácia. Ako ale takú klimatizáciu, vhodnú do bytu, vybrať? V našom prehľade odpovieme nielen na túto základnú otázku, ale rovno pridáme deväť tipov na tie najlepšie mobilné klimatizácie, ktoré si môžete tento rok kúpiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochlazovac-vzduchu-neni-klimatizace.jpg

Mobilná klimatizácia bez hadice: novinka na trhu alebo mýtus?

Teplo udrelo a znovu je na programe dňa vetrák, ktorý aj tak nefunguje. Chcete mať doma príjemný chládok, ale nechcete kupovať drahú klimatizáciu a nič montovať? Skvelým riešením je ochladzovač vzduchu, ktorý môžete po pripojení do siete použiť kdekoľvek práve potrebujete. Čo všetko vám môže ochladzovač ponúknuť a prečo si ho zaobstarať, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Delonghi_1.jpg

Ochladzovač De'Longhi EV 250.BK (RECENZIA)

Leto je už v plnom prúde a s ním prišli aj horúčavy. Pretože každým rokom sú leta stále teplejšie, začínajú aj v našich končinách prichádzať k slovu prístroje, ktoré nám pomôžu vysoké teploty prečkať bez prepotených tričiek. Funkciu ventilátora alebo klimatizácie si celkom viem predstaviť, ale bola som veľa zvedavá, ako funguje ochladzovač vzduchu De'Longhi EV 250.BK, čo všetko zvládne, kam je vhodný a kto ho najviac ocení.? Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií