AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg

Cashback akcia na fototechniku Panasonic

Za nákup fotoaparátu LUMIX S5M2 alebo S5M2X získate zľavu 50 % na vybrané objektívy Panasonic LUMIX. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_61.jpg

Zastrihávač Panasonic Multishape (RECENZIA): ako obstál v teste?

Pokiaľ hľadáte jediný zastrihávač, ktorý zastúpi všetky ostatné, tak Panasonic Multishape ER-CKN2-A301 môže byť tou správnou voľbou. Ponúka totiž modulárne riešenie, kedy si jednoducho zostavíte vlastnú súpravu tak, že k hlavnej jednotke pridáte nadstavce podľa vlastného výberu. Jedným prístrojom tak zastrihnete vlasy alebo fúzy, ale pokojne si aj vyčistíte zuby. Ako to funguje v praxi? Všetko sme vyskúšali za vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-panasonic-lumix-s5-nahled.jpg

Panasonic cashback: kúpte si fotoaparát Lumix S5 a získajte naspäť 200 eur

Zháňate špičkový fotoaparát, ktorý oceníte nielen pri zaznamenaní vašich letných zážitkov? Pozrite sa na aktuálnu ponuku Panasonicu. Ak si navyše vyberiete skvelý full frame fotoaparát Panasonic Lumix S5, ktorý nielen skvele fotí, ale aj natáča, máte šancu získať naspäť 200 € v rámci aktuálnej akcie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lumix-s5-cashback-nahled.jpg

Panasonic Cashback: kúpte si fotoaparát Lumix S5 a získajte späť 200 eur

Chcete si zaobstarať nový fotoaparát a ešte ušetriť? Tak teraz je tá správna chvíľa. V rámci práve prebiehajúcej cashback akcie na fotoaparát Panasonic Lumix S5 ušetríte 200 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tv-2021-img.jpg

7 dôvodov, prečo si v roku 2021 kúpiť televízor Panasonic

Čas inovácií je opäť tu a spoločnosť Panasonic si to plne uvedomuje. Na rok 2021 preto pripravila úplne nové televízory, z ktorých takmer všetky podporujú HDMI 2.1, 120 Hz a VRR. To však nie je všetko, čo novinky prinášajú. Viac preskúmame v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hlavní banner Panasonic.jpg

Zamerané na krásu: Epilátory, fény a zastrihávače Panasonic teraz so zárukou vrátenia peňazí

Akcia spoločnosti Panasonic je zameraná na starostlivosť o vzhľad a garantuje až 60 dní, v priebehu ktorých možno po registrácii zakúpený tovar vrátiť a získať svoje peniaze späť. Vzťahuje sa na vybrané modely zastrihávačov, fénov a epilátorov Philips a prebieha od 17.5.2021 do 31.12.2021. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tv-2021-filmmaker-mode.jpg

Herná zábava aj Hollywood u vás doma: Čo všetko prináša nový TV Panasonic?

Známy výrobca Panasonic spolupracuje pri vývoji televízorov s poprednými hollywoodskymi tvorcami. Aj preto sú TV tohto výrobcu používané počas výroby filmov ako referenčné monitory. Dnes už teda skutočne platí, že môžete mať Hollywood aj u vás doma. Čo ďalšie nové TV Panasonic ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tmax-nahled.jpg

Naplň svoj svet hudbou s párty reproduktormi Panasonic

Láska k hudbe, nadšenie pre tanec a zmysel pre dizajn. To sú základné prvky, ktoré stáli pri zrode novej série párty reproduktorov Panasonic. Ponúkajú skvelý zvuk, hutné basy, podsvietenie aj možnosť ľahkého prevážania vďaka kompaktným rozmerom. Nech večierok začne! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-schc200-hlavni-2.jpg

Mikrosystém Panasonic SC-HC200 ponúka fúziu moderného dizajnu a kvalitného zvuku

Prahnete po ozvučení domácnosti, ktoré oceníte po zvukovej aj dizajnovej stránke a zároveň za neho neminiete všetky úspory? Štýlový mikrosystém Panasonic SC-HC200 všetky tieto očakávania naplní, navyše sa bude kamarátiť aj s vaším smartfónom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-akce-strojky-zastrihovace-2020.jpg

Holiace strojčeky Panasonic (AKCIA)

Získajte predĺženú záruku na 5 rokov na strojčeky Panasonic. Akcia trvá do 31. 12. 2020. Viac informácií v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tws-panasonic-hlavni-nahled.jpg

Nerušené počúvanie kdekoľvek s Panasonic TWS slúchadlami

True Wireless slúchadlá Panasonic, konkrétne modely S500W a S300W, ponúknu skvelú súhru technológií a minimalistického dizajnu. Jej výsledkom je podarený zvuk. Čo všetko dokážu a čo ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smart-tv-chytra-televize.jpg

Čo je to Smart TV a čo všetko dokáže oproti „hlúpemu“ televízoru?

Zhrnuli sme tie najužitočnejšie a najpokrokovejšie funkcie, ktoré televízory v dnešnej dobe ponúkajú. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tvHX900E-nahled.jpg

Nové televízory Panasonic disponujú skvelými technológiami

Nové série televízorov Panasonic sa aj naďalej snažia, aby bol náš zážitok maximálne podobný tomu, ktorý máme v kine, a tiež aby bol obraz verný tomu, čo zamýšľali filmoví tvorcovia. Nové televízory si berú na pomoc veľa zaujímavých technológií. Čo ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oled-plazma-nahled.jpg

Meníme plazmu za OLED: Panasonic GZ2000

Doba plazmových TV je nenávratne preč a najhorúcejšou technológiou na poli televízorov je bezpochyby OLED. Čím televízory s technológiou OLED toľko prevyšujú svoju konkurenciu? To si demonštrujeme na špičkovej novinke z dielní spoločnosti Panasonic – OLED Smart TV Panasonic GZ2000! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/photokina-2018-veletrh-232.jpg

Photokina 2018 (TOP 6 NOVINIEK) – Najväčší veľtrh fototechniky. Čo stálo za to?

Veľtrh Photokina 2018, konaný každé dva roky v Kolíne nad Rýnom, je za nami. Nechýbal tu nikto, kto má niečo spoločné s fotografickou technikou, vrátane nás. Čo najzaujímavejšie sa na Photokina 2018 predstavilo? Máme pre vás TOP 6 noviniek.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tv-switch-nahled.jpg

UHD TV Panasonic a ich Switch Dizajn

Nové televízory Panasonic FX700 a F603 sa snažia do našich domovov preniesť zážitok z kín. Chcú to docieliť kvalitou obrazu, o ktorú sa stará 4K rozlíšenie s HDR, lokálnym stmievaním aj širokým farebným spektrom, rovnako ako flexibilnosťou Switch Dizajnu a ďalšími funkciami. Ak Vám vyvstávajú ohľadom týchto riešení nové otázky, tento článok vám na ne odpovie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Panasonic-sc-hc200-na-stolek-232.jpg

Nové mikrosystémy Panasonic vsádzajú nielen na dizajn

Hľadáte ozvučenie domácnosti, ktoré podporuje ovládanie inteligentnými telefónmi a tabletmi, ponúkne kvalitný zvuk, umožní pripevnenie na stenu a súčasne vás nebude stáť polovicu výplaty? Potom sú nové štíhle mikrosystémy Panasonic pravdepodobne ideálnym riešením. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/brd-panasonic-5-232.jpg

Nové blu-ray prehrávače Panasonic prinášajú moderné technológie aj vzhľad

Spoločnosť Panasonic rozšírila svoje portfólio o moderné blu-ray prehrávače, ktoré si poradia aj s ultra vysokým (UHD) rozlíšením. Na trh vypustila päť nadupaných modelov. Aké sú hlavné výhody týchto prístrojov? Čo ponúkajú? A potešia aj tých zákazníkov, ktorí vyžadujú maximálnu kvalitu? Pozreli sme sa im na zúbok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panasonic-lumix-ft7-05.jpg

Panasonic Lumix FT7 (PREVIEW)

Vybavte sa na leto outdoorovým fotoaparátom! Svetu sa nedávno predstavil Panasonic Lumix FT7, ktorý cieli predovšetkým na outdoorových nadšencov. Vysoká fyzická odolnosť voči vode a pádom je samozrejmosťou, zaujme elektronický hľadáčik. Kedy bude skladom a koľko bude stáť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/soundbar-1-232.jpg

Nové soundbary Panasonic sľubujú skvelý výkon a kompaktné vyhotovenie

Spoločnosť Panasonic nedávno predstavila dva soundbary, modely SC-HTB200 a SC-HTB250. Vsádzajú nielen na striedmy vzhľad, ktorý sa skvele dopĺňa s novými televízormi Panasonic, ale predovšetkým na hutný zvuk. Čo ďalšie ponúknu a ako sa od seba novinky odlišujú? Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií