AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nvidia-geforce-rtx-3080-recenze-testy.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3080 Founders Edition (RECENZIA A TESTY)

Tiež ste sa nemohli dočkať príchodu novej generácie grafických kariet Ampere spoločnosti NVIDIA? Potom je vaše čakanie práve na konci, dnes si totiž predstavíme a otestujeme grafickú kartu NVIDIA RTX 3080 Founders Edition! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GTX-1060-nahled.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1060, konečne Pascal pre bežného hráča

Po uvedení high-endových grafických kariet GTX 1080 a GTX 1070 sa dostal rad aj na GTX 1060. Tá je zaujímavou voľbou pre bežných, mainstreamových hráčov, ktorí by radi okúsili výhody novej generácie Pascal. Karta ponúka nižšiu spotrebu, výkon ako doteraz vrcholová GTX 980 a kúpiť si ju môžete za rozumnú cenu. Viac informácií v našom dnešnom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií