AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-na-domaci-tisk-fotografii.jpg

Ako na domácu tlač fotografií?

Dnes je domáca tlač fotografií len otázkou kvalitnej tlačiarne, fotopapiera a niekoľkých sekúnd. Rodinný album tak zaplníte za pár desiatok minút. Viete ale, akú tlačiareň na tento účel vybrať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-na-darky-pro-fotografy-1.jpg

Desatoro tipov na darčeky pre fotografov

Máte v rodine, alebo medzi priateľmi fotografa, ktorého by ste na Vianoce chceli obdarovať, ale netušíte, čo by mu urobilo radosť? Potom sme práve pre vás pripravili článok s desiatkou praktických tipov na vianočný, ale napríklad aj narodeninový fotografický darček. Nahliadnite a nechajte sa inšpirovať.


    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/formaty-papiru.jpg

    Formáty papiera: rozmery a rady prehľadne

    Viete, na čo slúži rad formátov B a C? Aké formáty sa používajú v USA a aké na tlač fotografií? Všetko dôležité o formátoch papierov vrátane ich rozmerov, nájdete v tomto článku.

    Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/canon-pixma-g4400_nahled.jpg

    Canon PiXMA G4400 (RECENZIA)

    Canon PIXMA G4400 nie je len fototlačiareň. Jej použitie je univerzálne a ovládanie jednoduché, uspokojí takmer každého používateľa. Navyše má kompaktné rozmery a na stole nezaberá zbytočné miesto. Má aj nejaké negatíva? Prečítať viac »
    https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Alzatech127.png

    Fototiskárny Canon Selphy: Instantní fotky i na cestách

    Vyrážíte na dovolenou a přemýšlíte, jak si na ní vytisknout fotky? Firma Canon, která je známá vysoce kvalitními fotoaparáty, prodává také kompaktní fototiskárny Canon Selphy. Ty jsou založeny na termosublimačním principu, tisknou fotky nerozeznatelné od klasických a dokonce je i laminují. Chcete je vidět v akci? Podívejte se na dnešní video AlzaTech. Prečítať viac »
    P-DC1-WEB09
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií