PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_98.jpg

Výhody ergonomických myší

Počítačové myši sú rôzne: lacné, luxusné, herné, profesionálne... a tiež ergonomické. Ako vlastne takú správnu myš spoznáte? Hodí sa na hranie, bežnú prácu alebo sú špecializované pre grafikov a ďalších náročnejších používateľov? A čím sa vlastne líšia od populárnych vertikálnych myší? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/syndrom-karpalniho-tunelu-hlavni-nahled.jpg

Syndróm karpálneho tunela. Čo to je a ako mu predchádzať

Syndróm karpálneho tunela nie je u ľudí pracujúcich v kancelárii ničím neobvyklým. Prejavuje sa brnením, bolesťou a tŕpnutím ruky, a ak prejde do chronickej fázy, dokáže poriadne potrápiť. Čo to vlastne je a hlavne ako tento zdravotný problém riešiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xtry-gaming-mouse-mZ1.jpg

XTRFY Gaming Mouse MZ1 RGB Zy's Rail: Perfektná herná myš? (RECENZIA)

Herná myš XTRFY Gaming Mouse MZ1 RGB Zy's Rail je perforovaná, odľahčená – a špeciálne navrhnutá na hranie FPS. Navrhol ju Zy alebo Rocket Jump Ninja, expert na strieľačky a na myši navrhnuté pre strieľačky – a skutočne sa podarila! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xtrfy-herni-prislusenstvi.jpg

XTRFY: Štýlové herné prísluško á la retro! (PREDSTAVENIE)

Chcete herné príslušenstvo - a máte radi retro štýl? XTRFY nám prináša štýlové myši a klávesnice s dizajnom pripomínajúcim Amigy a PC z deväťdesiatych rokov. Predstaví nám ich Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spc-gear-nahled.jpg

SPC Gear: Špičkové herné príslušenstvo z Poľska! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Herné príslušenstvo SPC Gear ponúka vysokú kvalitu za primerané ceny. Čo ponúka a čo si môžete kúpiť? To vám vysvetlí Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mys-nefunguje-navod.jpg

Čo robiť, keď nefunguje myš? (NÁVOD)

Počítačová myš je čisto spotrebný tovar, ktorý sa však z povahy veci môže často rozbiť. Niektoré poruchy však možno rýchlo opraviť svojpomocne. V prípade iných vám neostane nič iné ako vybrať myš novú. Každopádne, v našom článku sa dozviete niekoľko tipov z praxe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/logitech-prislusenstvi-nahled.jpg

Farebné herné príslušenstvo Logitech: Keď sa chcete naozaj líšiť! (RECENZIA)

Nová farebná kolekcia Logitech je určená pre ľudí, ktorí chcú vyniknúť. Nudí vás čierna, biela a strieborná? Tak siahnite napríklad po modrej alebo po červenej! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/top-herni-mysi-nahled.jpg

Najlepšie herné myši do 80 €

Určite sami uznáte, že pri častom hraní hier vám lepšie poslúži kvalitnejšia myš než len model za pár eur. Myši za 80 eur už spravidla uspokoja aj náročných hráčov. My sme sa dnes pozreli na tie najlepšie herné myši do 80 eur. Ktoré to sú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mys.jpg

Ako vybrať myš

Počítačová myš je základným doplnkom k počítaču a notebooku. Existujú nielen herné a kancelárske, ale aj vertikálne myši či trackbally. Ako fungujú a na čo sa hodia grafické tablety? Poradíme, ako vybrať tú správnu myš.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií