Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lg-slevy-2021.jpg

Vybavte si domácnosť produktami LG a získajte zľavu 15 % na ďalší nákup

Vybavte si domácnosť vybranými televízormi, chladničkami, práčkami alebo sušičkami LG. Ak to stihnete do konca júna, dostanete ako darček kód na zľavu 15 %, ktorý môžete využiť pri nákupe ďalšieho produktu z rovnakej skupiny vybraného tovaru od LG. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool cashback nahled.png

Získajte výhodný cashback k vybraným práčkam Whirlpool s funkciou FreshCare+

Práčky Whirlpool s funkciou FreshCare+ môžete teraz zakúpiť v špeciálnej cashbackovej akcii, kedy za vybraný model obdržíte späť až 40 EUR. Prinášame bližšie podrobnosti k tejto výhodnej akcii, ktorá trvá od 1. 3. do 30. 4. 2021. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

Ako vybrať práčku so sušičkou

Práčka a sušička ako dva jednotlivé spotrebiče vyžadujú väčší priestor. Preto ak chcete zachovať vzdušnosť svojho interiéru, ponúka sa ideálne riešenie v podobe kombinácie práčky a sušičky v jednom. Poradíme vám, na ktoré parametre sa pri ich výbere zamerať, aké špeciálne funkcie práčky so sušičkou ponúkajú a na základe čoho si vybrať presne takú, akú potrebujete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pračky Haier.jpg

Práčky Haier zaistia vašej bielizni profesionálnu starostlivosť

Spoločnosť Haier predstavuje nový prémiový rad práčok I-Pro Series 7, ktorý ponúka vašej bielizni profesionálny servis. Vďaka nadčasovým programom a inovatívnym funkciám ako Steam Plus, Smart Dual Spray, I-Time či Auto Weight sa proces prania posúva na vyššiu úroveň s výsledkom, ktorý doteraz dosahovali iba profesionálne zamerané služby. Zoznámte sa so všetkými benefitmi práčok Haier I-Pro Series 7. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Ako zistiť spotrebu elektriny

V našom článku poradíme, ako zistiť spotrebu elektrickej energie. Ponúkneme hneď štvoricu spôsobov, ako prísť na to, koľko spotrebiče v našej domácnosti „žerú“ a ako sa to môže prejaviť na každoročnom vyúčtovaní spotreby elektrickej energie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ja-tridit-pradlo.jpg

Ako správne roztriediť bielizeň

Správne triedenie bielizne je základ, ak nechcete, aby sa vám odfarbila či začala blednúť. Viete, ako bielizeň správne triediť a ako následne jednotlivé várky vyprať? Poradíme vám s tým v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haier lifestyle_1.jpg

Štýlové a nadčasové domáce spotrebiče Haier

Spoločnosť Haier sa zaoberá výrobou domácich spotrebičov tej najvyššej kvality, ktoré disponujú najmodernejšími technológiami a inovatívnymi funkciami s cieľom zjednodušiť a zlepšiť kvalitu vášho života. V jej ponuke nájdete širokú škálu produktov pre domácnosť, ako sú chladničky, mrazničky, vinotéky alebo práčky či sušičky. Vyskúšajte a spoznajte, prečo sa spotrebiče Haier stali jednotkou na celosvetovom trhu a sú pravidelne oceňované u nás aj v zahraničí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-qled-tv-akce_1.jpg

Kúpte televízor Samsung a získajte práčku v cene

Iba jedno Q nestačí. O čom je reč? Ak máte v pláne si zaobstarať nový televízor, mali by ste spozornieť. Ak si zakúpite špičkový Samsung QLED TV, získate v cene vybraný model práčky Samsung QuickDrive. Akcia platí do 26. 8. 2018, alebo do vypredania zásob. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-se-starat-o-pracku-nahled.jpg

Ako sa starať o práčku

Práčka je základným vybavením domácností. A aj keď nestojí práve málo peňazí, málokto sa o ňu správne stará. Ako sa starať o práčku, aby ste za pár rokov nemuseli platiť drahé servisné opravy? Poradíme vám, ako a čím práčku čistiť, ako odstrániť zápach z práčky aj vodný kameň, ako správne prať a čoho sa vyvarovať, aby vám práčka spoľahlivo a dlho slúžila aj aké pracie prostriedky používať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/candy-smart-touch-detail.jpg

Candy Smart Touch – inteligentné spotrebiče ovládané mobilom

Inteligentné spotrebiče Candy s funkciou Smart Touch sú ďalším krokom na ceste k pohodlnému, no kvalitnému ovládaniu prístrojov vo vašej inteligentnej domácnosti. Moderné technológie vám teraz umožnia ovládať ich pomocou smartfónu vybaveného NFC funkciou. Potom už vám stačí len bežné domáce Wi-Fi pripojenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-nahled.jpg

Ako vybrať práčku

Práčka patrí medzi štandardné vybavenie domácnosti. A aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že je jedna ako druhá, opak je pravdou. Medzi jednotlivými modelmi sú veľké rozdiely v kvalite, funkciách i komforte. Akú energetickú triedu zvoliť, aké programy vám uľahčia život a ktorá práčka vám bude dlho a spoľahlivo slúžiť? Poradíme vám v našom sprievodcovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-addwash-pracky-mala.jpg

Samsung AddWash - revolučné práčky s dvojitými dvierkami

Vo februári 2016 predstavila spoločnosť Samsung inovatívne spredu plnené práčky AddWash. Tie umožňujú vkladanie bielizne, pracieho prášku alebo aviváže v priebehu pracieho cyklu. Zároveň majú najrýchlejší kompletný prací program na trhu. Poďme sa spoločne pozrieť v našom článku, čo všetko tieto úsporné práčky ponúkajú.

Prečítať viac »

Ako vybrať práčku s horným plnením

Vyberáte novú práčku a váhate, aký typ zvoliť? Ak vás zaujala práčka zvrchu plnená, pomôžeme vám nájsť ten najlepší model pre vás. Povieme vám, na ktoré parametre sa zamerať, ktorú hĺbku a šírku práčky zvoliť, ale aj aké špeciálne funkcie vám uľahčia a zefektívnia pranie. Aká zvrchu plnená práčka je teda pre vás najvhodnejšia?

Prečítať viac »

Ako vybrať práčku s predným plnením

Chcete si zaobstarať novú práčku a váhate, akú zvoliť? Ak vám do okna padla spredu plnená práčka, pomôžeme vám vybrať najvhodnejší model. Povieme vám, na ktoré parametre sa pri výbere práčky zamerať, ktorú hĺbku a šírku práčky zvoliť, ale aj aké špeciálne funkcie sa vám budú hodiť. Vyberte si práčku s predným plnením podľa svojich potrieb.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií