LEGO v APP pro AP+

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/coccolino-clanek.jpg

Coccolino – obľúbený medvedík prináša viac než len voňavé aviváže

Bude to už skoro 10 rokov, kedy ste sa v slovenských obchodoch mohli prvýkrát stretnúť s neskutočne voňavými avivážami medvedíka Coccolino. Vo svete však história tejto značky siaha až do roku 1983 a jej ponuka sa stále vyvíja. K osvedčenej klasike pribúdajú účinné a špeciálne pracie gély a kapsuly, vonné obrúsky do sušičky, vôňa do skrine či voda do žehličky. Náš článok vám preto teraz pomôže skvele sa zorientovať vo všetkých výrobkoch medvedíka Coccolino. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/latkove-pleny-setrne_1.jpg

Ako sa správne starať o látkové plienky?

Používanie látkových plienok je v dnešnej dobe jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Je pravda, že v minulosti sa látkové plienky museli ručne predprať, vyvariť, vybieliť, usušiť a dôkladne vyžehliť. Dnes je starostlivosť o ne neporovnateľne jednoduchšia – práčka si poradí s baktériami aj škvrnami a ani žehlenie látkových plienok už dávno nie je nutnosťou. Pripravili sme pre vás článok, ktorý vás prevedie starostlivosťou o plienky a poradíme vám, ako skladovať použité látkové plienky a kedy ich dezinfikovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

Parné práčky a sušičky zbavia vašu bielizeň alergénov, baktérií a vírusov

Aktuálne dianie okolo šírenia koronavírusu so sebou prináša otázku, ako sa pred nákazou maximálne ochrániť. Okrem dôsledného dodržiavania hygieny a vyhýbania sa frekventovaných miest môže pomôcť aj zvýšená starostlivosť o domácnosť. Okrem častejšieho upratovania sa zamerajte aj na starostlivosť o oblečenie. Vírusy totiž môžu prežiť niekoľko hodín nielen na povrchoch, ale aj na oblečení. Skvelé riešenie v tomto prípade prinášajú parné práčky a sušičky, ktoré vaše oblečenie efektívne zbavia nielen vírusov, ale aj baktérií a alergénov. Navyše sú k bielizni aj k životnému prostrediu veľmi šetrné. Ako vlastne fungujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/symboly-na-pracce.jpg

Viete, čo znamenajú symboly na práčke?

Moderné práčky majú mnoho vyspelých a veľmi praktických funkcií a programov, ktoré majú za úlohu perfektne a šetrne vyprať rôzne druhy materiálov. Na to, aby ste mohli využívať potenciál svojej práčky na maximum, musíte vedieť čítať jednotlivé symboly na práčke. Preto sme pre vás pripravili podrobné vysvetlivky najčastejších symbolov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prat-pradlo.jpg

Ako správne vyprať bielizeň (NÁVOD)

Ak vás zaujímajú zásady správneho prania, vďaka ktorým vydrží vaša bielizeň dlhšie a v lepšom stave, nájdete ich tu. Okrem toho vám poradíme, ako na pranie určitých špeciálnych typov bielizne ako termobielizeň, oblečenie pre bábätká alebo záclony. A nezabudli sme ani na to, ako prať zafarbené prádlo či bielenie prádla. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly_3.jpg

Ako vyprať bielizeň správne a bez nehôd

Pripravili sme pre vás článok s tipmi, ako prať oblečenie. Ako triediť bielizeň, vybrať prací prášok a aviváž, čo s odolnou špinou, ako a kde sušiť? To všetko nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií