PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (RECENZIA): Skvelý telefón strednej triedy, ktorý konkuruje aj vlajkovým lodiam

Spoločnosť Poco je úzko prepojená s Xiaomi a v ich mobilných telefónoch to je cítiť. Či je to dobre, alebo zle, sa dozviete v recenzii Poco X6 Pro 5G. V rámci testu sme si vyskúšali aj HyperOS alebo fotoaparát, ktorý v nás zanechal tak trochu zmiešané pocity. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-14-ultra-3.jpg

Xiaomi 14 Ultra (PREVIEW): Top výbava s 1-palcovým snímačom aj 16 GB RAM

Xiaomi už na jeseň roku 2023 predstavilo modely Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Teraz prichádza najvyšší model Xiaomi 14 Ultra, ktorý má vysoké ambície najmä v oblasti kvality fotoaparátu. Dokáže obstáť v konkurencii vlajkových lodí najsilnejších konkurentov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-pro-recenze-uvod-3-nahled.png

Asus ROG Phone 8 Pro (RECENZIA): Rad zmysluplných aktualizácií a menej agresívny dizajn. Mobil ide správnym smerom

Prečo si na hranie graficky vydarených hier kupovať hernú konzolu, keď môžete mať všetko pokope v mobilnom telefóne? Asus je v hernom rade ROG Phone skúsený, tentokrát však pri novinke Asus ROG Phone 8 Pro pristúpil k radikálnejším zmenám. Viac sa dozviete v recenzii, určite je načo sa tešiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-12-pro-plus-recenze-uvod-2-nahled.jpg

Realme 12 Pro+ (RECENZIA): Vydarená stredná trieda s elegantným vzhľadom, dobrým teleobjektívom i slušnou výdržou

Prevetrať stredný rad sa rozhodol výrobca Realme uvedením ďalšej generácie jeho vlajkovej lode. My sme si teda do recenzie pozvali Realme 12 Pro+ 5G, aby nám ukázal, čo všetko dokáže. Nedopadlo to s ním najhoršie. Boduje elegantným dizajnom, fotoaparátom alebo napríklad solídnou výdržou. Bez chýb však nie je. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honor-Magic6-Pro-recenze-22.jpg

Honor Magic6 Pro (RECENZIA): Najlepší mobil súčasnosti? Vo fotografovaní určite

Honor Magic 6 Pro je unikátny telefón. Najskôr si všimnete obrovskú optiku v jeho zadnej časti, a zrejme aj vyššiu hmotnosť celého telefónu. Potom ale narazíte už len na samé pozitíva a budete rovnako ako ja uznalo prikyvovať hlavou. Skvelý fotoaparát, displej, zvuk, výkon, a dokonca aj výdrž batérie. Niet divu, že od DxOMark získal hneď niekoľko ocenení. Viac v recenzii Honoru Magic6 Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (PREVIEW): Za 200 € pekný displej, 64 Mpx fotoaparát aj rýchle nabíjanie

Poco M6 Pro je najnovší počin značky, ktorá mieri na menej náročných používateľov. Za zhruba 200 € chce lákať na AMOLED displej, 64 Mpx fotoaparát a 67 W rýchlonabíjanie. Čo ďalšia výbava? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a05s-nahled.jpg

Samsung Galaxy A05s (PREVIEW): Základný nováčik pre menej náročných

Začiatkom roka 2024 uviedol Samsung na slovenský trh nový smartfón Samsung Galaxy A05s. Ide o lacnú novinku, ktorá cieli na menej náročných používateľov. Čo všetko Samsung Galaxy A05s dokáže a čím bude chcieť bojovať o peňaženky zákazníkov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-nahled.jpg

Asus ROG Phone 8 a 8 Pro nasadili nový dizajn a opäť mieria na herných nadšencov

Telefóny Asus ROG Phone sú synonymom nekompromisného gamingu už niekoľko rokov. V poradí už ôsmy telefón, presnejšie povedané dva telefóny z tohto radu Asus ROG Phone 8, ponúknu ešte vyšší výkon ako kedykoľvek predtým a okrem iného aj prepracovaný užší, ľahší a ešte lepšie vyzerajúci dizajn. Ako sú na tom parametre noviniek Asus ROG Phone 8 a ROG Phone 8 Pro? Kedy sa na mobily môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a25-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A25 5G (PREVIEW): Lacná novinka konečne s displejom typu AMOLED

Posledným Samsungom Galaxy A, ktorý nesie číslovku 20, bol na našom trhu Galaxy A23 5G. Model očíslovaný hneď po ňom sa na Slovensko nedostal. Výrobca však príchod Samsungu Galaxy A25 5G berie vážne a jeho parametre sú sľubné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt5-pro-nahled.jpg

Realme GT5 Pro dostáva špičkovú výbavu a trúfa si aj na tých najlepších

Nový Realme GT5 Pro má bohatú výbavu, ktorú by rád zavaril vlajkovým lodiam ďalších značiek. Fanúšikovia elegantného dizajnu so zahnutým displejom budú nadšení. Mobil vyzerá dobre vybavený nielen na mutlimediálne využitie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oscal-nahled.jpg

Mobilné telefóny a tablety Oscal sú vhodné na prácu, zábavu, ale aj do terénu

Značka Oscal prináša na trh s telefónmi a tabletmi svieži vietor v podobe elegantných a odolných zariadení. Mobily aj tablety tohto výrobcu zastanú pracovné povinnosti, a to aj v prašnom a drsnom prostredí. Zároveň si však môžete zaobstarať elegantné zariadenie, ktoré vám bude dobrým spoločníkom pre prácu aj zábavu. Výbavu na to rozhodne majú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-30-nahled.jpg

Trojica telefónov Huawei Mate 60 mieri vysoko, jeden prvok výbavy ale majú sporný

Veľmi nenápadne oznámil čínsky Huawei svoj nový rad Mate 60. S tým sa zároveň spája v určitej forme aj kontroverzná kompatibilita s mobilnými sieťami 5G. Ako sa novinkám darí v porovnaní medzi sebou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-zari-2023-nahled.jpg

Septembrový Apple Event s hromadou noviniek je za dverami

Každoročný Apple event, konaný v septembri, je už za rohom. Tento rok sa akcia v Divadle Steva Jobsa uskutoční 12. septembra o 19.00 hodine nášho času a Apple na nej predstaví svoje najnovšie hardvérové produkty. Čo na nej uvidíme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-v29-nahled.jpg

Vivo V29 5G (PREVIEW): vybavený telefón strednej triedy s neobvyklým prvkom na chrbte

Spoločnosť Vivo má na trhu telefóny v rôznych cenových hladinách. Nový mobilný telefón Vivo V29 chce toho za priaznivú cenu ponúknuť čo možno najviac. Ako sa mu to podarilo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g73-5g-recenze-test.jpg

Motorola Moto G73 5G (RECENZIA): nenápadný pracant s dlhou výdržou

Motorola Moto G73 5G vstupuje do obsiahlejšieho segmentu smartfónov do 400 €, kde je potrebné brať do úvahy prípadné slabšie stránky. Má ich aj mobilný telefón Motorola Moto G73 5G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (PREVIEW): vyzerá skvele, teraz k nej navyše dostanete druhý mobil zadarmo

Mobilné telefóny strednej triedy sú populárne. Za stále zaujímavú cenu toho správnym výberom môžete získať naozaj veľa. Že patrí medzi jednu z najlepších volieb, nás má presvedčiť Motorola Edge 40. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (RECENZIA): Navzdory nedostatkom pôjde podľa všetkého opäť na dračku

Samsung Galaxy A54 5G je vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý chce zaujať fotografickou výbavou, skvelým displejom aj batériou. Ako sa mu darilo v recenzii a zostane aj naďalej jedným z najpredávanejších telefónov na trhu vôbec? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5b-nahled.jpg

Poco X5 a Poco X5 Pro (PREVIEW): Zamiešajú kartami v strednej triede?

Nové modely Poco X5 a Poco X5 Pro sú telefóny, ktorými chce značka Poco poriadne prevetrať strednú triedu. Podarí sa jej to? Čo všetko nové telefóny vedia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-unpacked-nahled.jpg

Nový rad Samsung Galaxy S23 sa predstaví už v stredu 1. februára o 19 h

Nové Samsung Galaxy S23 budú predstavené už 1. februára o 19. hodine. Na čo sa tešiť? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií