Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-f5-f5-pro-nahled.jpg

Poco F5 a F5 Pro (PREVIEW): svieže novinky so skvelými parametrami

Novinky Poco F5 a F5 Pro boli oficiálne predstavené a mieria aj na slovenský trh. Telefóny lákajú na kombináciu skvelého výkonu a priaznivej ceny. My sme sa na ne pozreli zblízka. Čo všetko ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (RECENZIA): Navzdory nedostatkom pôjde podľa všetkého opäť na dračku

Samsung Galaxy A54 5G je vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý chce zaujať fotografickou výbavou, skvelým displejom aj batériou. Ako sa mu darilo v recenzii a zostane aj naďalej jedným z najpredávanejších telefónov na trhu vôbec? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-3-lite-2-b-nahled.jpg

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G je cenovo zaujímavá novinka so 108 Mpx fotoaparátom

Cenovo priaznivý OnePlus CE 3 Lite láka na 108 Mpx fotoaparát, slušnú výbavu, ale zaujme napríklad aj hranatým dizajnom v modernom duchu. Čo všetko za cenu okolo 350 eur ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt3-nahled.jpeg

Realme GT3 láka na rekordne rýchle nabíjanie aj herné parametre

Na veľtrhu MWC 2023 v Barcelone, tradičnou bránou, ktorou vstupujú telefóny čínskej proveniencie na európske, resp. západné trhy, sa ukázal aj Realme GT3. Ide o premenované Realme GT Neo5, aktuálneho rekordmana v oblasti nabíjania. Poďme si ho predstaviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-g22-c32-c22-nahled.jpg

Nokia G22, C32 a C22 lákajú na udržateľnosť aj nízku cenu

Nokia aj naďalej pokračuje v udržateľnom trende. Teraz na veľtrhu MWC v Barcelone predstavila trojicu zástupcov strednej triedy – Nokiu G22, C32 a C22. Všetky novinky sa snažia prísť s niečím zaujímavým. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5b-nahled.jpg

Poco X5 a Poco X5 Pro (PREVIEW): Zamiešajú kartami v strednej triede?

Nové modely Poco X5 a Poco X5 Pro sú telefóny, ktorými chce značka Poco poriadne prevetrať strednú triedu. Podarí sa jej to? Čo všetko nové telefóny vedia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-thinkphone-2-nahled.jpg

Motorola ThinkPhone láka na výkon, odolnosť aj pokročilú spoluprácu s ThinkPadmi

V rámci veľtrhu CES 2023 Motorola vyrukovala s telefónom, ktorý stavia do popredia prepojenie s notebookmi bežiacimi na operačnom systéme Windows. Už svojim názvom dáva ThinkPhone na vedomie, že si bude dobre rozumieť s ThinkPadmi od Lenova. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g72-recenze-test.jpg

Motorola Moto G72 (RECENZIA): Vybavená stredná trieda, ktorá stráca body len v drobnostiach

Na čo všetko chce nalákať nová Motorola Moto G72? Bude to 108 Mpx fotoaparát, cena, alebo snáď pohľadný dizajn? Nový mobilný telefón sme vyskúšali a toto je jeho recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x90-hlavni-2-nahled.jpg

Vivo X90 ponúkne tri skvele vybavené modely, jeden z nich poháňa súčasná špička medzi procesormi

Úplne nové telefóny radu Vivo X90 síce zatiaľ vstúpili len na čínsky trh, ale budeme dúfať, že sa tieto zaujímavé a skvele vybavené mobilné telefóny dostanú aj k nám. Aké sú hlavné dôvody prečo sa na novú sériu Vivo X90 tešiť? Odpovieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-80-nahled-b.jpg

Telefóny Honor 80 prichádzajú so 160 Mpx fotoaparátom aj s úplne novým procesorom

Nová séria mobilných telefónov bola predstavená. Honor 80, to sú zatiaľ tri zaujímavé telefóny. Dva patria do vyššej strednej triedy, jeden mieri do tej nižšej. A všetky tri ponúknu peknú výbavu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-10-20-nahled.jpg

Rad Realme 10 kompletne predstavený. Ponúkne štyri zaujímavé modely

Rad Realme 10 je tu. Jednotlivé telefóny sa ukázali postupne, prvým na rade bol základný Realme 10, nasledovali pokročilejšie modely. Čo novinky dokážu, kedy sa k nám dostanú a koľko budú stáť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-50-pro-nahled.jpg

Huawei Mate 50 Pro má sľubný fotoaparát, chýba mu však 5G aj Google služby

Hlavným tromfom, ktorý nový Huawei Mate 50 Pro ponúka, je jeho fotoaparát vybavený skvelou technológiou. Mobilný telefón ale ponúkne aj špičkový displej, výkonný procesor a batériu, ktorá dosť vydrží a rýchlo sa nabíja. Poďme si ho predstaviť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jaky-je-apple-iphone-14-pro.jpg

Aký je Apple iPhone 14 Pro a nový iOS16? (PRVÉ DOJMY)

Konečne sme dostali do rúk nový Apple iPhone 14 Pro – a Peter sa s vami okamžite podelí o svoje prvé dojmy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moto-razr-2022.jpg

Motorola Razr 2022 sa vo výbave polepšila a chce zatočiť s kórejskou konkurenciou

Motorola Razr 2022 je k dispozícii na Alze. Ide o novú generáciu ohybného véčka. Čo všetko dokáže a akou výbavou bude čeliť konkurentovi od Samsungu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: recenzia, updaty, novinky

PlayStation 5 zaznamenalo najlepší štart v histórii herných konzol a zabodovalo ako u hráčov, tak aj v recenziách. Do sveta hier prinieslo rad noviniek aj osvedčených receptov a my sme v tomto článku zhromaždili všetko, čo o PlayStation 5 potrebujete vedieť. Koľko stojí, aké hry si na novej konzole od Sony zahráte, ako veľmi je v skutočnosti PS5 výkonné, ako je to s podporou hier z PlayStation 4 alebo prečo je nový ovládač DualSense taký pokrok – to a oveľa viac zistíte v tomto pravidelne aktualizovanom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6a-nahled.jpeg

Google Pixel 6a má opäť pekný dizajn a len málo kompromisov

Ešte než príde Google Pixel 7, je tu odľahčený variant minuloročného modelu, teda Google Pixel 6a. A prináša najmä pôsobivý výkon. Bez ústupkov sa to však nezaobišlo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a53-nahled.jpg

Samsung Galaxy A53 (RECENZIA): výborný telefón, ktorý stavia skôr na solídnosti, než aby prekvapil

Samsung Galaxy A53 5G je najnovším prírastkom obľúbeného radu Galaxy A. Láka na nový procesor, fotoaparát so zaujímavými schopnosťami aj spoľahlivosť kórejského výrobcu. Telefón sme veľmi starostlivo otestovali. Aký je v praxi, ukáže táto recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-neo-nahled.jpg

Realme GT Neo 2 (PREVIEW): herný mobil so 120 Hz displejom a vysokým výkonom

Vybavený herný telefón za cenu strednej triedy? Áno, presne to sa podarilo spoločnosti Realme s telefónom Realme GT Neo 2. Nástupca obľúbeného modelu zlepšuje výkon, skvalitňuje displej a ponúkne výbavu, za ktorú by sa nemusel hanbiť nejeden podstatne drahší telefón. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (RECENZIA) – Návrat kráľa

Na túto chvíľu čakali fanúšikovia Age of Empires II skutočne dlho. Nakoniec sa ale predsa len dočkali pokračovania, ktoré na prvý pohľad vo všetkom nadväzuje na odkaz druhého dielu tejto série. Na čo sa zameriavajú ťaženia Age of Empires IV, akým spôsobom sa s nimi vývojári vysporiadali, čo nové hra prináša a oveľa viac nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-recenze.jpg

Motorola Edge 20 (PREVIEW): trojica, ktorá láka na výbavu, dizajn aj cenu

Americká spoločnosť Motorola predstavila nové vlajkové lode do modelového radu Edge. Ide o základný model Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Lite a vylepšený variant Motorola Edge 20 Pro. Prekvapili najmä svojím kvalitným vybavením a tiež novým dizajnom. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií