Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/psychonauts-2-recenze-cover-nahled.jpg

Psychonauts 2 (RECENZIA) – Tajomstvo mozgových závitov

Čo sa deje v našom mozgu a kde sa berú všetky naše obavy? To je otázka, na ktorú sa snažia vedecky odpovedať zástupy psychológov, ale hráči počítačových hier už majú vďaka štúdiu Double Fine Productions jasno 16 rokov. V roku 2005 totiž vyšiel humorný titul Psychonauts o špeciálnej jednotke bojujúcej za zdravý rozum ľudstva. Tvorcovia sa na pôvodnú zábavnosť snažia nadviazať v pokračovaní Psychonauts 2. Podarilo sa im naplniť očakávania fanúšikov kultovej jednotky?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií