AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-cover-nahled_1.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart (RECENZIA) – Interdimenzionálne dobrodružstvo

Zatiaľ čo na druhom a treťom PlayStation patrila séria Ratchet & Clank ku stáliciam (na obe platformy vyšlo 12 hier a jedna kolekcia), na PS4 vyšiel len remake pôvodného dielu z roku 2002. Skoro sa zdalo, že stále sa zvyšujúci výkon konzolí a viac realistická grafika sa ťažko prezentujú na akčnej adventúre s kresleným, skoro až detským vizuálom. Síce nevieme, či s nápadom na nový diel prišli sami vývojári zo štúdia Insomniac Games, alebo si pokračovanie „objednalo“ samotné Sony, na tom ale vlastne nezáleží. Nasledujúca recenzia vám prezradí, prečo je Ratchet & Clank: Rift Apart nielen vynikajúcou hrou, ale zároveň skvelou ukážkou toho, čo všetko PlayStation 5 dokáže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-rift-apart-vse-co-vime-key-art-nahled.jpg

Ratchet & Clank: Rift Apart: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Insomniac Games prináša už 14. diel (nepočítajúc hry pre mobilné telefóny) obľúbenej série Ratchet & Clank na PlayStation 5. Ikonické duo sa vracia v novom diele s názvom Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorý je prvým pokračovaním od PS3 exkluzivity Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013. Hoci autori slávia veľký úspech so svojou ďalšou sériou Marvel's Spider-Man, fanúšikovia obľúbenej sci-fi akčnej adventúry dostanú už tento rok ďalšiu dávku osobitého humoru, pestrofarebnej grafiky a šialených zbraní. Všetko, čo o Ratchet & Clank: Rift Apart potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ratchet-and-clank-gameplay-nahled.jpg

Slávna dvojica cestuje dimenziami v novej gameplay ukážke Ratchet & Clank: Rift Apart (NOVINKA)

Vývojári zo štúdia Insomniac Games sa v rámci online prezentácie Gamescom 2020: Opening Night Live pochválili viac ako 7-minútovou ukážkou z nadchádzajúcej akčnej adventúry Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorá vychádza pre rýchlo sa blížiacu konzolu PlayStation 5. Tvorcovia však okrem hrateľnosti poodhalili aj to, ako hra využíva nové funkcie next-gen konzoly, najmä ovládač DualSense. Podrobnejšie informácie nájdete v našej novinke. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií