AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/resident-evil-resistance-recenze-cover-nahled.jpg

Resident Evil: Resistance (RECENZIA) – Pokusné králiky v zombie klietke

V žánri hororových hier ukoristil vavríny slávy za mesiac apríl do svojich pazúrov neodvratný Nemesis z remaku Resident Evil 3, ktorý avšak nezískal tak vrelé prijatie ako dvojka minulý rok. Napriek tomu sa nájdu fanúšikovia série, ktorí sú z akčnejšieho poňatia nadšení. A práve na nich by mal cieliť tiež Capcomom samostatne vyvíjaný asynchrónny multiplayer Resident Evil: Resistance, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-3-remake-recenze-cover-nahled.jpg

Resident Evil 3 (RECENZIA) – Krátky návrat do Raccoon City

Na mesto Raccoon City padla skaza v podobe vírusovej nákazy z laboratórií spoločnosti Umbrella a vy ako hráči sa musíte potýkať s mutantnými dopadmi týchto pokusov v uliciach. Prvé tri diely série Resident Evil od spoločnosti Capcom síce majú veľmi jednoduchú premisu, ale hráči ju milujú už viac ako dvadsať rokov. Po minuloročnom remaku dvojky muselo nutne prísť na rad pokračovanie s podtitulom Nemesis. Ako sa Resident Evil 3 Remake podaril, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/resident-evil-3-remake-nemesis-trailer-cover-nahled.jpg

Resident Evil 3 Remake (NOVINKA) – Jill Valentine má problém, veľmi veľký problém

Vydanie Resident Evil 3, remaku tretieho dielu kultovej série hororových akčných adventúr, sa blíži, vďaka čomu sú vývojári zo štúdia Capcom stále zhovorčivejší. Po prvých indíciách z prezentácie Raccoon City v rámci The Game Awards 2019 a z článku v PlayStation Magazíne sa konečne objavuje obludný ústredný zabijak Nemesis v plnej kráse. Čím všetkým potrápi ústrednú hrdinku Jill Valentine a ďalšie detaily o vedľajších postavách, sa dozviete v našej novinke.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií