AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gta-online-chop-shop-update.jpg

GTA Online (NOVINKY) – The Chop Shop update a ďalšie info

GTA Online je akčná adventúra pre viacerých hráčov, ktorá je súčasťou GTA V. Vyvíja ju štúdio Rockstar North a vydáva spoločnosť Rockstar Games. Objavovať otvorený svet metropoly Los Santos a usilovať sa o prerazenie vo svete zločinu môžu hráči v GTA Online už viac ako 7 rokov. Hra je však neustále udržovaná vo skvelej kondícii vďaka pravidelným obsahovým updatom. Nielen o tom najnovšom sa dozviete viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grand-theft-auto-6-keyart.jpg

GTA 6 – Všetko, čo vieme

Len ťažko by ste v hráčskej komunite našli živú dušu, ktorá by nepoznala sériu Grand Theft Auto, čiže GTA. Titul z rodiny týchto kultových akčných adventúr s číslovkou „6“ či „VI“ za názvom bol už oficiálne oznámený a (nielen) fanúšikovia série neskrývajú svoje nadšenie. O hre stále nevieme všetky detaily, chýbajúce informácie sme sa však snažili nahradiť vlastnými úvahami či špekuláciami založenými na neoficiálnych správach. Všetko, čo o GTA 6 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-redemption-3-logo-nahled.jpg

Red Dead Redemption 3 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Kovbojská sága Red Dead Redemption od štúdia Rockstar Games patrí medzi obľúbené a veľmi úspešné videoherné značky, ktorých pokračovaním by pohrdol asi len málokto. A pretože sa o prípadnom treťom dieli začali objavovať prvé zvesti, poďme si povedať, čo všetko od Red Dead Redemption 3 (pracovný názov) môžeme očakávať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-v-video-recenze-nahled.jpg

Grand Theft Auto V (RECENZIA) – Kriminálny svet, ktorý nestarne

Od prvého vydania Grand Theft Auto V pod taktovkou štúdia Rockstar North uplynulo takmer desať rokov a za ten čas si hra okrem počítačov našla cestu už na tri generácie konzol. V našej recenzii sme si posvietili na príbehovú kampaň GTA V pre konzoly súčasnej generácie a či už premýšľate nad jej opätovným alebo úplne prvým rozohraním na PlayStation 5 alebo Xbox Series X/S, nasledujúce riadky vám naznačia, či sa to oplatí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-v-trevor-franklin-michael-logo.jpg

Grand Theft Auto V: PS5 a Xbox Series X, dátum vydania, čeština a ďalšie info

Grand Theft Auto V je akčná open-world adventúra vyvíjaná štúdiom Rockstar North a publikovaná spoločnosťou Rockstar Games. Ide o siedmu veľkú a celkovo pätnástu hru v sérii GTA, v ktorej sa hlavný hrdinovia snažia stúpať po rebríčku kriminálneho sveta. V GTA V sú to gangster Franklin, dealer drog a zbraní Trevor a bývalý bankový lupič Michael, ktorých cesty sa pretnú vo fiktívnom Los Santos inšpirovanom Los Angeles. Všetko, čo potrebujete o GTA V vedieť, sa dozviete v našom článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-online-cover-nahled_1.jpg

Red Dead Online (DOJMY Z HRANIA) – Divoký západ má čo ponúknuť aj v režime pre viac hráčov

Očakávaný multiplayer na Red Dead Redemption 2 je konečne tu! Pod názvom Red Dead Online sa môžete ponoriť do beta verzie online sveta Divokého západu spoločne s miliónmi ostatných hráčov. Ako na nás tento režim pre viacerých hráčov zapôsobil, čo sa nám páčilo a nepáčilo, sa dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-redemption-2-thumbnail-nahled.jpg

Red Dead Redemption 2 (RECENZIA) – Osudový príbeh Divokého západu

Red Dead Redemption 2 je konečne tu. Dokáže obria westernová akcia naplniť očakávania, ktoré sa za dobu vývoja okolo hry nazhromaždili? Prekoná pokračovanie svojimi kvalitami prvý diel? A stojí tento výlet na Divoký západ vôbec za to? Odpoveď na tieto a ďalšie otázky nájdete v našej recenzii!

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií