AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/someday-youll-return-recenze-nahled1.jpg

Someday You'll Return (RECENZIA) – Hor sa za vnútornými démonmi do českých lesov

Someday You'll Return je česká príbehová adventúra s prvkami hororu, ktorá dokazuje, že aj s malým počtom autorov sa dá vytvoriť pútavý herný titul. Tu má projekt na svedomí dvojica z CBE Software Jan Kavan a Lukáš Medek, ktorým sa podarilo prepojiť svet reality so svetom snov (v tomto prípade teda skôr nočných môr). Ako sa nám hra páčila, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dreams-recenze-cover-nahled.jpg

Dreams (RECENZIA a ROZHOVOR) – Vysnívaný svet bez hraníc

Britské štúdio Media Molecule sa preslávilo ako autor herných prostredí, v ktorých paradoxne viac tvoríte, než sa hráte. Sloboda ich editorov série MyLittlePlanet svojho času pohltila tisíce hráčov na celej planéte a bola radosť skúmať mantinely roztomilo podaného rozhrania. Okrem dnes recenzovaného projektu Dreams išlo však o obyčajný náznak toho, čo všetko sa môže stať v digitálnom svete skutočnosťou, ako sa dočítate na ďalších riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rozhovor- pillars-of-eternity-II-josh-sawyer-small.jpg

Rozhovor s Joshom Sawyerom z Obsidian Entertainment nielen o Pillars of Eternity II: Deadfire

V recenzii sme Pillars of Eternity 2: Deadfire vychválili (oprávnene, samozrejme) takmer až do nebies a nebáli sme sa ho pasovať na kandidáta pre najlepšiu RPG tohto roka. Rozhodli sme sa preto kontaktovať tvorcov zo štúdia Obsidian Entertainment, ktorí nám ústami legendárneho herného vývojára Josha Sawyera odpovedali na niekoľko zaujímavých otázok nielen o ich poslednom projekte. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/days-gone-deacon-freakers-nahled.jpg

Days Gone (RECENZIA) – perfektné herné déjà vu

Od oznámenia PS4 exkluzivity Days Gone od amerického štúdia Bend sa mnohí hráči nevyhli pochybnostiam a menšiemu skepticizmu. Zombie apokalypsa predsa nie je na poli hier či seriálov žiadnou novinkou a priniesť originálny survival ponúkajúci slušnú grafiku, akciu a zároveň zaujímavý príbeh je v dnešnej dobe náročné. Podarilo sa Days Gone vystúpiť z radu do tejto chvíle vydaných Zombie Survival? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií