Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/call-of-duty-modern-warfare-ii-cover-nahled.jpg

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-iii-keyart.jpg

Call of Duty: Modern Warfare 3 – Všetko, čo vieme

Ikonická séria akčných strieľačiek Call of Duty sa aj tento rok rozrastie o ďalší diel, tentoraz pod taktovkou štúdií Sledgehammer Games a Infinity Ward. Titul ponesie názov Call of Duty: Modern Warfare III a pôjde o priame pokračovanie COD: MW II z minulého roka. Za záchranou sveta sa opäť vydáme v spoločnosti ikonickej špeciálnej jednotky Task Force 141, ktorej členovia pod vedením kapitána Price budú čeliť zlovestným plánom ruského teroristu Makarova. Príbehová kampaň aj multiplayer COD: Modern Warfare III majú ponúknuť hneď niekoľko noviniek a nielen o nich sa dočítate viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cod-mw-ii-season-1-logo-nahled.jpg

Call of Duty: Warzone 2.0 (INFO) – dátum vydania, gameplay atď.

Warzone 2.0 je nasledovníkom úspešného free to play battle royale režimu Warzone, ktorý vzniká pod taktovkou Infinity Ward a Raven Software. Vydavateľ Activision potvrdil, že sa na hre pracuje a prezradil aj niekoľko ďalších informácií. Tých však momentálne nie je veľa, a preto sme sa pozreli aj na to, čo o druhom Warzone hovoria neoficiálne zdroje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cod-vanguard-the-last-stand-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard: 1. sezóna, Zombies a ďalšie info

Call of Duty: Vanguard, v ktorom si zabojujete na všetkých frontoch druhej svetovej vojny, je najnovším členom rozsiahlej rodiny akčných FPS Call of Duty. Vydavateľom titulu je spoločnosť Activision a za jeho vývojom stojí štúdio Sledgehammer Games. Vanguard okrem príbehovej kampane obsahuje aj online multiplayer a kooperatívny režim Zombies, ktoré sú pravidelne obohacované novým obsahom v rámci vychádzajúcich multiplayerových sezón. Všetko podstatné nielen o aktuálnej sezóne sa dozviete v tomto špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-vanguard-keyart-nahled.jpg

Call of Duty: Vanguard (RECENZIA) – Má čo ponúknuť na všetkých frontoch

Benjamin Franklin raz povedal: „Na tomto svete nie je nič isté, okrem daní a smrti“. Hráčska komunita si však k týmto dvom konštantám môže pripočítať aj každoročné rozšírenie rodiny Call of Duty. Rok 2021 patrí štúdiu Sledgehammer Games, ktoré túto nesmrteľnú sériu FPS obohacuje prostredníctvom Call of Duty: Vanguard. Hra ponúkne ako príbehovú kampaň, tak aj multiplayer a kooperatívny režim Zombies – všetky tri zasadené do obdobia druhej svetovej vojny. Čo sa nám na týchto troch zložkách páčilo a čo by naopak malo zostať v prepadlisku dejín? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-black-ops-cold-war-main-logo-nahled.jpg

Call of Duty: Black Ops Cold War: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Rodina akčných FPS Call of Duty sa aj v roku 2020 rozrástla o ďalšieho člena, tentoraz v podobe pokračovateľa série Black Ops. Vývoj titulu s prívlastkom Cold War si vzalo na starosti štúdio Treyarch v spolupráci s Raven Software a hlavnú úlohu v ňom hrajú udalosti studenej vojny, boj o moc a tiež hon amerických tajných služieb na sovietskeho agenta Persea, ktorého sa zúčastní aj hráč v koži operatívca spolupracujúceho so CIA. V Call of Duty: Black Ops Cold War nájdeme aj multiplayer a kooperatívny režim Zombies. Čo všetko o hre vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-ops-zombies-keyart-tipy-triky-nahled.jpg

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies (TIPY/NÁVOD): Tipy a triky pre začínajúcich aj pokročilých hráčov

Režim Zombies už neodmysliteľne patrí ku Call of Duty hrám v Black Ops sérii a nevyhol sa ani najnovšiemu Call of Duty: Black Ops Cold War. V prípade, že ste módu s hordami zombíkov prepadli, ale chceli by ste svoju hru zlepšiť, prinášame vám tipy a triky, ktoré zužitkujete na mapách Die Maschine a Firebase Z, niektoré z nich sú aplikovateľné aj v móde Outbreak.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-black-ops-cold-war-key-art-nahled.jpg

Call of Duty: Black Ops Cold War (RECENZIA) – Ako za starých čias?

Call of Duty: Black Ops Cold War je vďaka kvalitám prvého dielu z Black Ops série veľmi očakávanou hrou. A môže za to nielen kampaň zasadená do obdobia studenej vojny a nadväzujúca na prvé Black Ops (2010), nielen tradičný multiplayer, ale aj kooperatívny Zombie mód, ktorý sa pre Black Ops tituly stal už poznávacím znamením. V našej recenzii prinášame hodnotenie všetkých troch zložiek akčného FPS, v ktorom nebude vašou úlohou nič menšie než zachrániť svet na pokraji nukleárnej katastrofy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-warzone-recenze-nahled1.jpg

Call of Duty: Warzone je stále zábavný battle royale... väčšinou (RECENZIA)

Režim Warzone sa v marci tohto roka stal plnohodnotnou súčasťou Call of Duty: Modern Warfare. Odvtedy už tento free-to-play a zároveň cross-platform titul obohatilo niekoľko poriadne tučných updatov a jednotlivé jeho módy Battle Royale a Plunder prešli pár zmenami (niektoré z nich neboli dvakrát vítané). Warzone si už stihlo zahrať viac ako 60 miliónov ľudí – má však čo ponúknuť aj dva mesiace od vydania, alebo sa začína utápať v stereotype? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-black-ops-nahled_1.jpg

Call of Duty: Black Ops 5 (ŠPEKULÁCIE) – 40 rokov studenej vojny

Call of Duty: Black Ops 5 k nám podľa doterajších (zatiaľ nepotvrdených) informácií dorazí budúci rok. Vývojári sú na akékoľvek správy týkajúce sa ich diela zatiaľ skúpi, avšak internet nespí a nedávno sa objavili zvesti o období, v ktorom sa nový diel série Black Ops bude odohrávať. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-season-2-ghost-nahled.jpg

Druhá sezóna battle passu v Call of Duty: Modern Warfare oficiálne začala. Čo všetko prinesie? (NOVINKA)

Update, s ktorým do Call of Duty: Modern Warfare od Infinity Ward dorazila druhá sezóna multiplayera, si z harddiskov odhryzol v priemere 70 GB (za čo sa tvorcovia už stihli aj ospravedlniť), ak ste sa teda ešte nepustili do jeho sťahovania, máte najvyšší čas. Celý systém battle passu sa svojím fungovaním od prvej sezóny nijako nezmenil a rovnako ako ona aj druhá sezóna prinesie niekoľko noviniek. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/62c866f8-8aa1-45e3-954d-75c7f228d269.jpg

Call of Duty: WWII – Shadow War (RECENZIA) – Obstojné finále

Finálna časť Call of Duty: WWII – Season Pass z dielní Sledgehammer Games je tu. Aké dojmy v nás Call of Duty: WWII – Shadow War zanechalo, v čom vyniká a ktoré lokácie nám v ňom najviac prirástli k srdcu, si máte možnosť prečítať v nasledujúcich riadkoch našej recenzie, v ktorej vám okrem iného povieme, či stojí celok za pozornosť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-black-ops-4-thumbnail-nahled.jpeg

Call of Duty: Black Ops 4 (RECENZIA) – Do štvorice všetko dobré

Call of Duty je späť. Po minuloročnom návrate ku koreňom série a na bojisko druhej svetovej vojny sa opäť pozrieme na moderné konflikty, kde sa staneme členmi elitných jednotiek špecializujúcich sa na tajné operácie. Stojí za to vydať sa s Call of Duty: Black Ops 4 od štúdia Treyarch znovu do akcie, alebo s pokojným svedomím môžeme zostať na základni? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/call-of-duty-ww2-united-front-small.png

Call of Duty: WWII – United Front (RECENZIA) – Boj v tieni Stalingradu

Cez víkend sme si zahrali posledné vydané DLC ku Call of Duty: WWII. Ako veľmi nás United Front zaujal a či sa kvôli nemu oplatí zakúpiť potrebný celý season pass, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/call-of-duty-ww-2-war-machine-small.jpg

Call of Duty: WWII – The War Machine (RECENZIA)

The War Machine je platené DLC, ktoré tvorí spolu s The Resistance a ďalšími dvoma balíkmi Call of Duty: WWII – Season Pass. Detailné informácie o tom, ako veľmi sa vývojárom zo Sledgehammer Games podarilo prepracovať túto časť, ponúka naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-ww2-thumbnail-small-nahled.jpg

Call of Duty: WWII (RECENZIA) – Druhá svetová znovu a lepšie?

Fanúšikmi vymodlené Call of Duty z druhej svetovej je po rokoch čakania konečne tu. Vracia Call of Duty: WWII z dielní Sledgehammer Games sérii stratený lesk, alebo ju podobne ako Call of Duty: Infinite Warfare ťahá ešte viac ku dnu? Na túto a ďalšie otázky vám dá odpoveď naša recenzia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií