Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sigma-14mm-art-003.jpg

Sigma 14mm f/1,8 DG HSM ART (RECENZIA)

Hľadáte pre svoju digitálnu zrkadlovku objektív so širokým uhlom záberu a vysokou svetelnosťou? S objektívom Sigma 14mm f/1,8 DG HSM ART ste na správnej adrese, a navyše k nemu ešte dostanete 4-ročnú záruku. Ako sa s objektívom Sigma 14mm f/1,8 DG HSM ART pracuje a ako fotí, sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sigma-usb-dock-nahled.jpg

Sigma USB Dock – a objektívy Sigma zaostrujú presne

Hoci je súčasná fototechnika síce na špičkovej úrovni, niekedy stáva, že sa objektív „nemá rád“ s telom a zaostruje buď pred, alebo za požadovanú rovinu ostrosti. Pre tento prípad je tu dokovacia Sigma USB Dock, ktorá v spolupráci s aplikáciou Sigma Optimization Pro úplne presne nastaví zaostrenie objektívov Sigma a navyše vykoná aktualizáciu firmvéru objektívu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií