Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/canon-rf-s-10-18-nahled.jpg

Canon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM (RECENZIA)

Pred pár týždňami predstavila spoločnosť Canon pre svoje bezzrkadlovky nový širokouhlý objektív Canon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM. S plastovým bajonetom a minimalistickým dizajnom je ideálnym spoločníkom pre skúsených fotografov, ktorí ocenia nízku hmotnosť a jednoduchú prenosnosť. Aká je prax s týmto objektívom, na aké scény sa hodia a má nejaké nedostatky? To sa dozviete v nasledujúcej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-dx-12-28-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 12 – 28 mm f/3,5 – 5,6 PZ VR (RECENZIA)

Vyšiel nový širokouhlý objektív pre bajonet Nikon Z a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť ho otestovať. V podrobnej recenzii objektívu Nikon Z DX 12 – 28 mm určeného pre fotoaparáty s čipom APS-C zistíte, ako sa tento kompaktný objektív vysporiadava s rôznymi fotografickými situáciami, jeho výhody a nevýhody alebo možnosti využitia pri natáčaní videa. Ak hľadáte kvalitný širokouhlý objektív pre svoj Nikon Z DX fotoaparát, tento článok vám poskytne užitočné informácie pre vaše rozhodnutie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-rf-16mm-nahled.jpg

Canon RF 16 mm f/2,8 STM (RECENZIA)

Objektív Canon RF 16 mm f/2,8 STM nie je dnes už žiadna horúca novinka a v predaji je už celkom dlhý čas, napriek tomu si podľa mňa aj dnes zaslúži samostatný článok, pretože je to objektív síce na prvý pohľad nenápadný, ale v mnohých ohľadoch doslova unikátny. Navyše z nepochopiteľných dôvodov až trochu prehliadaný, pritom keby som mal nájsť objektív s lepším pomerom ceny a výkonu, tak by som asi hľadal skutočne veľmi dlho a je otázka, či by som vôbec našiel. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sirkouhly-objektiv-2.jpg

Prečo by ste si mali zaobstarať širokouhlý objektív?

Širokouhlý objektív patrí medzi základné a u mnohých fotografov tiež medzi najpoužívanejšie sklá. V článku Petra Březiny si môžete prečítať o všeobecných vlastnostiach širokouhlých objektívov, ich rozdelení a tiež k akému typu fotografie poslúži najlepšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-10-20-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX

Ako v našom teste obstál NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX, lacný širokouhlý objektív pre APS-C zrkadlovky od Nikonu? Je aj napriek svojej hmotnosti 230 gramov dostatočne robustný a opticky kvalitný? Je vhodný aj na nahrávanie videa? Odpovede nájdete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/objektiv_canon_232x116.jpg

Recenzia Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Spoločnosť Canon uviedla na trh širokouhlý objektív Canon EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM. Zásluhou nízkej ceny zaujme najmä začínajúcich a amatérskych krajinárskych fotografov. Ako sa podaril? Zistíte v našej dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/150x100.jpg

Recenzia objektívu Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM

Kvalitný širokouhlý objektív je obvykle tradičnou výbavou každého fotografa. A je jedno, či fotografuje napríklad reportáž alebo krajinu. Ak práve o podobnom skle premýšľate, máme pre vás recenziu objektívu Canon EF 16-35mm f/4 L IS USM. Ten si vašu pozornosť zaslúži už len svojím vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. Viac sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií