AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cisteni-pleti.jpg

Ako na správne čistenie pleti

Pravidelné a dôkladné čistenie pleti prispieva k oddialeniu prvých známok starnutia. Avšak mnohé z nás robia v čistení pleti množstvo chýb. Ako teda správne pleť čistiť, ako často a aké prípravky používať sa dozviete v našom radcovi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-pristroj-pro-peci-o-plet.jpg

Ako vybrať prístroj na starostlivosť o pleť?

Krásna a žiarivá pleť je vizitkou pravidelnej starostlivosti, ktorú si môžete dopriať nielen v kozmetickom salóne, ale aj v pohodlí vášho domova. Vákuový čistič pleti, čistiaca kefka na pleť alebo ultrazvuková špachtľa – to všetko sú prístroje, ktoré vašu pleť dôkladne vyčistia od upchatých pórov, mastnoty aj ďalších nečistôt a celkovo ju ozdravia. Poradíme vám, ako vybrať prístroj na starostlivosť o pleť aj ako s ním pracovať na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-zbavit-akne.jpg

Ako sa zbaviť akné (NÁVOD) – overené tipy a rady

Akné je ochorenie kože, ktoré má mnoho príčin. Liečba akné je individuálna a časovo náročná. Nie vždy sa podarí nájsť efektívny spôsob liečby hneď na prvýkrát. Pokiaľ chcete vedieť, ako sa zbaviť akné, prečítajte si náš článok. Nájdete v ňom podrobné a komplexné informácie. Pridáme tiež veľa praktických a overených tipov a rád, vďaka ktorým sa vám podarí zmierniť nepríjemné prejavy akné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pletovykrem.jpg

Ako vybrať pleťový krém

Pleťový krém je neodmysliteľnou súčasťou pravidelnej starostlivosti o pleť. Vhodne zvolený prípravok vám môže pomôcť dosiahnuť dokonalú a bezchybnú pleť. Aby bola vaša pleť dôkladne hydratovaná a viditeľne zdravá, je nutné používať zodpovedajúci krém. V našom sprievodcovi vám poradíme s výberom ideálneho pleťového krému, ktorý bude zodpovedať vašim požiadavkám aj konkrétnemu typu pleti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mala.jpg

DOVE DERMA SPA: Spojenie luxusného spa zážitku a dermatologickej starostlivosti

To najlepšie z dermatológie a starostlivosti o pleť v štýle spa je teraz dostupné aj v produktoch starostlivosti o celé telo. Najnovšia technológia a zloženie sa dostalo do produktov DOVE, aby stvorilo rad Derma Spa. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií