AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/snapdragon-8s-gen-3-20-nahled.jpg

Snapdragon 8s Gen 3 je výkonný, podporuje AI a objaví sa v zabijakoch vlajkových telefónov

Procesor Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 má byť hlavným pohonom „zabijakov vlajkových lodí“, teda telefónov, ktoré si trúfajú na popredné priečky, ale niektoré funkcie im chýbajú, takže nedosahujú absolútny vrchol. Výkon má mať novinka slušný, rovnako tak aj funkčnú výbavu, niekde sa ale šetriť muselo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x90-hlavni-2-nahled.jpg

Vivo X90 ponúkne tri skvele vybavené modely, jeden z nich poháňa súčasná špička medzi procesormi

Úplne nové telefóny radu Vivo X90 síce zatiaľ vstúpili len na čínsky trh, ale budeme dúfať, že sa tieto zaujímavé a skvele vybavené mobilné telefóny dostanú aj k nám. Aké sú hlavné dôvody prečo sa na novú sériu Vivo X90 tešiť? Odpovieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/qualcomm-snapdragon-8-gen-3-nahled.jpg

Snapdragon 8 Gen 3: Umelá inteligencia, solídny nárast výkonu aj mnoho ďalších noviniek

V októbri roku 2023 Qualcomm predstavuje novú generáciu svojich čipsetov Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Tá ponúka po všetkých stránkach vyšší výkon a lepšiu efektivitu a vôbec po prvýkrát generatívnu umelú inteligenciu podporovanú priamo na úrovni hardvéru. Aké sú parametre najnovšieho čipsetu a v prípade ktorých telefónov ho môžeme očakávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-pro-recenze-nahled.jpg

Xiaomi 12 Pro (RECENZIA): Stačí najvýkonnejší Android na konkurenciu?

Na sklonku roku 2021 spoločnosť Xiaomi predstavila svoj nový rad skvele vybavených smartfónov Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro. Práve na model Pro sme sa pozreli v recenzii a vyskúšali sme nielen fotoaparát, ale aj výkon a skutočnú rýchlosť 120 W nabíjania. Ako si telefón viedol a dokáže obstáť aj medzi tými najlepšími?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-GT-uvodni-1.jpg

Realme GT (PREVIEW): ultimátna dávka výkonu za skvelú cenu

Spoločnosť Realme predstavila svoju novú vlajkovú loď Realme GT. Nový model disponuje skvelým vybavením a slušným výkonom. V našom článku sa pozrieme bližšie na jednotlivé parametre telefónu a jeho dostupnosť na Slovensku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snapdragon-865-nahled.jpg

Jeden čipset vládne všetkým: Snapdragon 865 sa objaví v desiatkach zariadení (NOVINKA)

Mobilný čipset Qualcomm Snapdragon 865 bol predstavený už koncom roka, teraz sme sa dočkali potvrdenia, že tohtoročným mobilným trhom bude celkom hýbať. Objaví sa totiž vo viac ako 70 zariadeniach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-mobilni-telefony.jpg

Samsung Galaxy S20 (PREVIEW): beštie s dychberúcimi parametrami

Nový rad Samsung Galaxy pre rok 2020 je tu. Dočkali sme sa hneď troch nadupaných smartfónov, ktoré majú robiť česť radu Galaxy. Do výbavy dostali podľa očakávaní to najlepšie. Poďme si všetko predstaviť, porovnať s nastupujúcou konkurenciou a spomenúť hneď niekoľko superlatívov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií