AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jezek-sonic-3-logo-nahled.jpg

Ježko Sonic 3 (film, INFO) – premiéra v SR, obsadenie, kde sledovať atď.

Prvým dvom filmovým dobrodružstvám Ježka Sonica sa na plátne darilo viac ako dobre, oznámenie príprav tretieho dielu tak prekvapilo asi len málokoho. Kedy sa modrý bodlinatý hrdina vráti do kín, kto sa vo filme objaví a o čom vlastne bude, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sonic-the-hedgehog-2-key-art-nahled.jpg

Ježko Sonic 2 (RECENZIA)

Snímka Ježko Sonic z roku 2019 nebola nijako prelomovým dielom, išlo ale o solídnu rodinnú zábavu a na poli videoherných adaptácií určite patrí medzi tie podarenejšie počiny. Vďaka slušnému kasovému úspechu tak štúdio Paramount Pictures vcelku rýchlo oznámilo práce na druhom diele, ktorý dorazí do kín v marci 2022. Pokiaľ vás nové dobrodružstvo modrého Ježka zaujíma, čítajte ďalej, v našom článku sa o pripravovanom videohernom filme dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sonic-a-partaci-deskova-stolni-hra-recenze-cover-wide-nahled.jpg

Sonic a parťáci (RECENZIA) – Pretekanie s bodlináčmi

Modrý ježko Sonic patrí medzi jeden z tradičných symbolov spoločnosti SEGA, resp. celého počítačového hrania. Aktuálne sa dostal aj do hľadáčika filmových fanúšikov, takže záujemcov o rodinnú pretekársku doskovú hru Sonic a priatelia bude určite dosť. V našej recenzii sa tiež dozviete, ako funguje chytľavý mix podpory vlastného tímu a škodenia ostatným.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sonic-colours-ultimate-recenze-cover-nahled.jpg

Sonic Colours Ultimate (Mini RECENZIA) – V zajatí rýchlosti a farieb

Modrý ježko Sonic je s nami už niekoľko desaťročí, počas ktorých nás baví svojimi zbesilým eskapádami, v ktorých sa snúbi rýchlosť a postreh. Teraz sa znovu rúti na naše obrazovky, aby v prerábke hry z roku 2010 opäť prekazil plány svojho ultimátneho nepriateľa Dr. Eggmana a po niekoľkýkrát zachránil svet a bandu farebne roztomilých mimozemšťanov v galaktickom zábavnom parku. Ako sa Sonic Colours Ultimate hrá, sa dozviete v našej recenzii.  Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií