AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-drzak-pro-monitor-nahled.jpg

Ako vybrať držiak na monitor?

Zariaďujete si pracovňu alebo herný brloh? Držiaky na monitory by v žiadnom lepšom počítačovom priestore rozhodne nemali chýbať. Pokiaľ sa strácate v rade kategórií, typov konštrukcií a ďalších parametroch, skúste nášho sprievodcu výberom. Všetko vám podrobne vysvetlíme a poradíme s nákupom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-usb-c-philips-nahled.jpg

Monitory Philips s USB-C: Aké výhody prinášajú?

Jedným z mnohých zariadení, na ktorých sa začína objavovať konektory USB-C, sú aj monitory. Pomáhajú v mnohých oblastiach, vrátane efektivity práce. Čo všetko ponúkajú a ako nám môžu poslúžiť? Aké majú výhody? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-monitory-alza-ergoarm.jpg

Ramená na monitory Alza ErgoArm vám zlepšia pracovnú ergonómiu

Použitie držiakov na monitor, teda nielen na televízor, kde je to pomerne bežné, má svoje nesporné výhody. Šetríte priestor, navyše je to lepšie pre ergonómiu vášho pracovného miesta. Aj tie najnáročnejšie požiadavky splní Ergo Arm, čerstvý prírastok do rodiny AlzaPower. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obrázek_3.jpg

Lepší výhľad na televízor alebo monitor s držiakmi Multibrackets

Na kvalitné upevnenie televízora na stenu je potrebné vybrať adekvátny držiak. Ak hľadáte kvalitu, jednou z najlepších je tá švédska od spoločnosti Multibrackets. V dnešnom článku si ukážeme, na ktoré miesta je možné s vhodným držiakom primontovať nielen televízor alebo monitor, ale aj tabuľu. Možno získate inšpiráciu na efektívnejšiu prácu a pohodlnejšiu zábavu! Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií