PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/total-war-pharaoh-cover-nahled.jpg

Total War: Pharaoh (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť celkovú hrateľnosť v mixe ťahovej a real-time stratégie, na ktorú sme pri sérii zvyknutí. V našom článku sa o tomto titule dozviete všetky dôležité informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stranded-alien-dawn-cover-nahled.jpg

Stranded: Alien Dawn (INFO) – dátum vydania, predbežný prístup atď.

Vývojárske štúdio Haemimont Games, známe ako autor série Tropico alebo hry Surviving Mars, prišlo s ďalším zástupcom survival manažérskej stratégie odohrávajúcej sa na cudzej planéte. Čo zaujímavého Stranded: Alien Dawn ponúka, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stargate-timekeepers-info-special-cover-nahled.jpg

Stargate: Timekeepers – Všetko, čo vieme

Pre fanúšikov seriálu Hviezdna brána je kódové označenie SG-1 všehovoriace. Ostatným môžeme prezradiť, že ide o elitný tím, ktorý čelí nepriateľom planéty Tau'ri (Zem) a ktorý bude podporovať vaša jednotka v rámci chystanej izometrickej stratégie Stargate: Timekeepers. Vďaka tomu prežijete jeden z nerozprávaných vedľajších príbehov o boji proti Goa'uldom. Viac sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3–immortal-empires-dojmy-z-hrani-nahled.jpg

Total War: Warhammer 3 – Immortal Empires (DOJMY Z HRANIA) – Sen každého fanúšika Total War?

Okamih, na ktorý komunita okolo strategickej série Total War: Warhammer tak dlho čakala, je konečne tu. Herný svet bol spojený do gigantického celku a hráči sa v rámci ťaženia Immortal Empires majú možnosť pustiť do jeho získavania. Ako to ide za staré rasy, akým spôsobom prospievajú kúsky z druhého dielu a oveľa viac nájdete v našich dojmoch z hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-wonders-4-cover-nahled.jpg

Age of Wonders 4 (RECENZIE – Súhrn)

Dnes už legendárna 4X strategická značka Age of Wonders sa po dlhých deviatich rokoch opäť pripomína – tvorcovia z Triumph Studio s vydavateľom Paradox Interactive vydali Age of Wonders 4, čím celkom prekvapili milovníkov tejto série. Čo o titule vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/minecraft-legends-info-cover-nahled.jpg

Minecraft Legends (RECENZIE – Súhrn)

Sériu Minecraft rozšírila v roku 2023 akčná stratégia Minecraft Legends šikovne kombinujúca akčnú adventúru s real time stratégiou. Hoci ide ale pre tento kockový svet o nový žáner, zapadá doň dokonale, a tak si ho užijú všetci fanúšikovia Minecraftu. Všetko, čo o Minecraft Legends potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/civilization-7-cover-nahled.jpg

Civilization 7 – Všetko, čo vieme

Dobrá správa pre všetkých milovníkov 4X stratégií – to, čo sme všetci už tak nejako tušili, je skutočnosťou: Civilization 7 od Firaxis Games je vo vývoji. Od vydania poslednej „cievky“ v roku 2016 ubehlo už pekných pár dní, takže nemôžeme povedať, že by sme si občas nehovorili: „Kedy už bude nová Civilizácia?“. Zdá sa, že ten čas nadíde už čoskoro a my sa teraz pozrieme na to, čo môžeme od Civilization 7 očakávať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-settlers-new-alies-cover-nahled.jpg

The Settlers: New Allies – Všetko, čo vieme

Slávna strategická séria The Settlers sa po rokoch pokúsila vrátiť na scénu. Reboot série sa však nestretával s optimálnym vývojom čo sa nevyhnutne prejavilo aj na výslednej kvalite. Čo môžete od The Settlers: New Allies od štúdia Ubisoft Düsseldorf čakať, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-nejlepsi-budovatelske-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/expeditions-rome-cover-nahled.jpg

Expeditions: Rome (RECENZIA) – Roma victrix!

Štúdio Logic Artists prináša ďalšie dielko do série Expeditions, v ktorom sa po chladnej Škandinávii pozrieme do slnečného Talianska a pokúsime si dať celé stredomorie na raňajky. V Expeditions: Rome dostanete k dispozícii celú légiu bojovníkov, podmaníte si časť Grécka, Egypta a Galie a budete sa pri tom kráľovsky baviť. Prečo by bolo škoda tento mix RPG a taktickej stratégie minúť, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/humankind-dojmy-z-hrani-preview-cover-nahled.jpg

Humankind (RECENZIA) – Máme tu konečne súpera pre Civilizáciu?

Dlho očakávaný vyzývateľ všetkými milovanej Civilizácie je konečne tu. Ako sa vývojárom z Amplitude Studios ich dielo podarilo, čo nového prináša a či je revolúciu sľubujúce Humankind schopné konkurovať aktuálnemu kráľovi žánru, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/humankind-special-cover-nahled.jpg

Humankind: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Prvá riadna konkurencia pre ťahovú strategickú 4X sérii Civilization je už prakticky za rohom. Čo všetko nám vyzývateľ slávnej značky ponúkne, akými tromfmi bude Humankind disponovať, kedy dorazí a na akých platformách sa ho dočkáme, vám načrtneme v našom špeciále orientovanom na všetko, čo vieme o tomto očakávanom diele.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/empire-of-sin-uvod-nahled_1.jpg

Empire of Sin (RECENZIA) – Napínavá bitka o Chicago

Niektorých herných tvorcov má človek neodmysliteľne spojených so značkami, ktorým umožnili vzniknúť, čo im následne nedáva veľa priestoru na to, aby skúsili iný žáner. John Romero je postavou, ktorá definovala prvé krôčiky riadnych FPS hier. Možno práve preto by len málokto povedal, že práve on sa pustí do vývoja ťahovky. Na staré kolená sa do toho však predsa len dal, vďaka čomu tu máme gangsterskú stratégiu Empire of Sin, o ktorej vám povie viac naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crusader-kings-iii-trio-nahled.jpg

Crusader Kings III (RECENZIA) – Strategický klenot, ktorý vám nedá spať

Počas minulých dvoch týždňov sme sa mali možnosť naplno venovať na stredovek orientovanú realtimovú grand stratégiu (s možnosťou pauzy), Crusader Kings III, ktorej predchodca oslovil aj napriek svojej vizuálnej nevýraznosti nemalú časť herného sveta pomocou neskutočne chytľavej hrateľnosti. Či je na tom jeho pokračovateľ rovnako, v čom vyniká a čím sa odlišuje od kultového druhého dielu, vám povieme prostredníctvom našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-saga-troy-recenze-nahled1.jpg

Total War Saga: Troy (RECENZIA) – Stojí nový experiment Creative Assembly za to?

Po ohlásení Total War Saga: Troy sa komunita točiaca okolo série Total War rozdelila na dva tábory. Jednej strane sa myšlienka hry kombinujúcej fakty a mýty páčila. Druhá naopak argumentovala tým, že nie je dobré zlučovať nezlúčiteľné. Veľkej časti našej redakcie sa elementárny koncept páčil, minulý mesiac absolvovaná prezentácia nás ale trošku zneistila. Či sa tvorcom z Creative Assembly podarilo všetko uviesť do poriadku, vám povieme v nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rock-of-ages-3-make-&-break-recenze-nahled1.png

Rock of Ages 3: Make & Break (Mini RECENZIA) – Divoké váľanie kameňov tretíkrát

Herný priemysel v priebehu poslednej dekády vyprodukoval nespočetné množstvo podivných hier. Hoci šance na prežitie v prípade väčšiny z nich nebola nijako vysoká, pár skutočne výrazným sa nakoniec podarilo zabodovať. Medzi hŕstkou preživších sa podarilo udržať aj sérii Rock of Ages, v ktorej hráči borili s obrovským kameňmi obranu svojich nepriateľov. Teraz k nám dorazil už tretí diel tejto značky s názvom Rock of Ages 3: Make & Break, o ktorom nájdete viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/desperados-3-recenze-nahled1.jpg

Desperados 3 (RECENZIA) – Prvá ostrá výprava Johna Coopera

Kým sa niektoré vývojárske štúdiá snažia púšťať do sveta jednu novú značku za druhou, iné naopak siahajú po dávno zabudnutých hrách, na ktorých pokračovanie čakajú fanúšikovia už niekoľko rokov. Oznámenie Desperados 3 pre nás bolo preto príjemným prekvapením, pretože len málokto veril v jeho návrat. Mimimi Games sa však rozhodli, že si na westernovú taktickú stratégiu skúsia staviť, vďaka čomu tu teraz máme recenziu prezentujúcu silné a slabé stránky ich diela.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/warcraft-3-reforged-recenze-main-nahled.jpg

Warcraft III: Reforged (RECENZIA) – Obstojný remaster s radom chýb na kráse

Súčasné časy prajú návratu hier, ktorých presný dátum vydania si dnes už pamätá skutočne len pár skalných fanúšikov, ktorí nikdy úplne nezabudli na svojich obľúbených hrdinov a príbehy, v ktorých vystupovali. Po spoločnosti Capcom, ktorá minulý rok ovládla hernú scénu so svojím remakom Resident Evil 2, sa po totožnej ceste vydáva tiež Blizzard, ktorého čiernym koňom je aktuálne vydaná RTS Warcraft III: Reforged, o ktorej vám viac povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stronghold-warlords-jednotky-nahled.jpg

Stronghold: Warlords (NOVINKA) prezentuje v najnovších záberoch jednotky Číny a Vietnamu

Očakávaný Stronghold: Warlords sme vám prostredníctvom našich dojmov predstavili detailnejšie krátko po tohtoročnom Gamescome, kde nás zaujal predovšetkým svojím osobitým zasadením a snahou inovovať RTS žáner. Ak vás oslovil rovnako ako nás, tak si rozhodne prečítate našu dnešnú novinku, v ktorej vám priblížime fungovanie jednotiek Číny a Vietnamu, za ktoré si v pripravovanom projekte od FireFly Studios budete môcť podrobiť svet.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií