AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dying-light-2-special-cover-logo-nahled.jpg

Dying Light 2 Stay Human: dátum vydania, gameplay a ďalšie informácie

Svet plný infikovaných, aktívnych primárne v noci je späť. Čo môžete od pokračovania výbornej hororovej akcie Dying Light očakávať? Ako to je s češtinou, načo sa zameriava príbeh a kedy vyjde, si môžete prečítať v našom špeciále, zameranom na to, čo všetko o Dying Light 2 Stay Human z dielní Techland vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/arise-a-simple-story-piccolo-studios-cover-nahled.jpg

Arise: A Simple Story (Mini RECENZIA) – Epochy ľudského bytia v krásnom prevedení

Tvorcovia v Piccolo Studio so sídlom v Barcelone sa rozhodli všetky svoje skúsenosti a tiež kumšt z prostredia reklamy pretvoriť do ich prvého diela s názvom Arise: A Simple Story. Adventúra od španielskych vývojárov hráčom sľubovala pútavú cestu do minulosti, lemovanú nielen emóciami, ale aj puzzle, ktorými potrápia mozog. Ak chcete vedieť, ako sa prvotine Piccolo Studio darilo v našej recenzii, čítajte ďalej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dying-light-2-stay-human-recenze-cover-nahled.jpg

Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Na Gamescome 2018 sme sa zúčastnili prezentácie spoločnosti Techland, kde sme sa dozvedeli veľa nových informácií o premenách herného sveta, členení príbehu, súbojoch, parkoure a ďalších prvkoch Dying Light 2. K tomu sme si mohli pozrieť živý gameplay, vnútri nášho pravidelne aktualizovaného špeciálu tak nájdete podrobné dojmy.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií