AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-cashback-tv-2024-nahled.jpg

Samsung cashback: Získajte späť až 4 000 EUR za nákup televízora s veľkou uhlopriečkou

Práve teraz získate za nákup televízora Samsung s veľkou uhlopriečkou časť peňazí späť. Ktoré modely to sú a aký veľký cashback dostanete? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-napis-recenzi-a-ziskej-odmenu-nahled.jpg

Kúpte si televízor Samsung a za recenziu získate poukaz na ďalší nákup

Využite teraz limitovanú akciu na televízory Samsung. Za nákup niektorého zo zaradených produktov stačí napísať recenziu a získate poukaz v hodnote 20 € ako darček. Akcia platí len do konca roka 2023, a tak s nákupom príliš dlho neotáľajte. Na ktoré produkty sa akcia vzťahuje a ako si ju uplatniť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-the-frame-nahled_1.jpg

Televízor ako obraz. Oživte svoju domácnosť televízorom Samsung The Frame a získajte darčeky

Ste milovník umenia a snívate o tom, mať galériu priamo vo svojej obývacej izbe? Teraz máte tú možnosť - umožní vám to televízor Samsung The Frame. Teraz navyše môžete získať skvelé darčeky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-neo-qled.jpg

Samsung NEO QLED: 4K, 8K, neuroprocesory - to najlepšie medzi televízormi!

Nové televízory Samsung NEO QLED sú tak dobré, že pre ne vlastne nie je zodpovedajúci obsah. 8K? Neuveriteľný detail? Lokálne stmievanie obrazu? Televízory Samsung našťastie prinášajú inovatívnu umelú inteligenciu v podobe šestnástich neuroprocesorov v čipe Samsung Neo Quantum Processor 8K! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-neoqled-bundle-nahled.jpg

K novým Neo QLED alebo QLED televízorom Samsung si môžete vybrať soundbar s výraznou zľavou

K vybraným Neo QLED alebo QLED televízorom Samsung soundbar so zľavou až 30 %. To je v skratke nová akcia Samsung. Aké sú jej podmienky a čo je na získanie soundbaru nutné urobiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-sleva-na-dalsi-nakup.jpg

Letné zľavové týždne Samsung

Samsung patrí medzi popredných výrobcov nielen domácich spotrebičov, ale aj televízorov, soundbarov a ďalšej elektroniky. Vyniká pokročilými technológiami a moderným dizajnom, ktorý uspokojí potreby aj najnáročnejších používateľov. Teraz, ak si vybrané spotrebiče Samsung zaobstaráte, získate zľavu 15 % na nákup ďalšieho produktu značky Samsung. Výber akčných modelov je naozaj široký a vyberie si každý: televízory, soundbary, práčky, sušičky a chladničky Samsung. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/náhledový3.jpg

Lifestyle TV – úplne nový pohľad na sledovanie televízora

Televízor vyzerajúci ako obraz, obrazovka otáčajúca sa o 90 stupňov alebo úplne prelomový dizajn. Nielen toto nájdete pri modeloch The Frame, The Sero a The Serif. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sledovanie-tv-232px.jpg

Získajte Sledovanie TV na 60 dní zadarmo s nákupom Samsung Smart TV!

Samsung si pre svojich zákazníkov, ktorí zakúpia akýkoľvek Samsung Smart TV modelového radu roku 2018, pripravil darček. Nákup televízora stačí uskutočniť v období od 1. 12. 2017 do 31. 3. 2018 a získate na 60 dní zadarmo internetovú televíziu SledovanieTV s 50 hodinovým archívom a ďalšími výhodami. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií