Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tescoma-clanek.jpg

Polievkovar Tescoma – šikovný pomocník, ktorý ušetrí čas

Polievkovar Tescoma je praktický pomocník, ktorý v domácnosti ocenia milovníci krémových polievok, mamičky malých detí, vyznávači zdravej stravy a všetci, ktorí sa radi dobre stravujú. Polievkovar vám ušetrí čas nielen pri varení, ale aj pri upratovaní. Ako polievkovar funguje a prečo si ho zaobstarať do kuchyne, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/smart-click-panev-tescoma-nahled.jpg

Ako vybrať najlepšiu panvicu Tescoma

S pomocou kvalitnej panvice môžete pripraviť šťavnatý steak, čínske špeciality, alebo dokonca múčnik. V dnešnom článku si predstavíme kuchynské panvice a woky od značky Tescoma, ktoré si s prípravou vybraných lahôdok hravo poradia, majú nepriľnavý povrch a jednoducho sa čistia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vanocni-peceni-tescoma.jpeg

Tipy na vianočné pečenie s vychytávkami Tescoma

Vianočné pečenie je jednou z najobľúbenejších tradícií. Je však potrebné sa naň poriadne pripraviť. Nalaďte sa na tohtoročné Vianoce a inšpirujte sa tipmi na produkty značky Tescoma, ktoré vám pečenie vianočného pečiva uľahčia na maximum. A spolu s nimi vám prinášame aj inšpirujúce recepty na tie najobľúbenejšie vianočné dobroty.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií