AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/witcher-3-logo.jpg

Witcher 3: Wild Hunt (INFO): Novinky

Zaklínač Geralt a jeho príbeh zo série počítačových hier Witcher neprestáva očarovať milióny fanúšikov akčných RPG už od roku 2007, ale stále sa teší veľkej popularite. „Na vine“ je okrem seriálovej adaptácie od Netflixu tiež vydarene napísaný príbeh v živom svete s drsnými reáliami a podarená hrateľnosť. Vývojárske štúdio sa o svoj klenot Witcher 3: Wild Hunt (2015) neprestalo starať ani po rokoch, a preto sa pripravuje next-gen upgrade pre nové konzoly a PC. Čo viac nielen o ňom vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/The-Witcher-Remake-info-napis-nahled.jpg

The Witcher Remake (INFO) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Keď štúdio CD Projekt RED v prvej polovici októbra oznámilo množstvo titulov pod kódovými menami, nenápadne sa medzi nimi krčil pojem Canis Majoris. Z neho sa nakoniec vykľul The Witcher Remake, ktorý pamätníkom aj nováčikom predstaví začiatok Geraltovej púte digitálnym svetom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklinac-serie-3-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3. séria (INFO) – premiéra v SR, príbeh, postavy atď.

Streamovacia stanica Netflix pripravuje tretiu výpravu na Kontinent, kde sa bude ďalej rozvíjať príbeh zaklínača Geralta a jeho chránenkyne Ciri. Severné kráľovstvo sa prepadá do stále väčšieho zmätku a nilfgaardské vojsko z toho ťaží. Elfovia nevedia, za čo a za koho vlastne bojujú a Marigold bude musieť zložiť ďalšiu pieseň, pretože „Season 3“ Zaklínača vstúpila do produkcie. Čo o nej zatiaľ vieme, zistíte v nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-new-saga-logo.jpg

„The Witcher 4“ (INFO) – Unreal Engine 5, príbeh, otvorený svet atď.

CD Projekt RED sa vracia k svojim koreňom. Po futuristickom (a značne problémovom) Cyberpunku 2077 sa poľskí vývojári vytasili s ďalším zaklínačom. The Witcher, ako sa zatiaľ najnovšie dielo o zmutovaných zabijakoch príšer nazýva, obostiera informačná hmla – vie sa toho sakramentsky málo. Každopádne je isté, že toto dielo bude veľmi ostro sledované a jeho konečná podoba ukáže, či si tím z CD Projektu dokáže napraviť svoju pošramotenú povesť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklinac-2-serie-recenze-cover-nahled.jpg

Zaklínač 2. série (RECENZIA)

Očakávaná druhá séria Zaklínača (The Witcher) konečne dorazila na Netflix. Pokračovanie jednej z najúspešnejších exkluzivít tejto streamovacej platformy nás opäť zavedie na Kontinent, do temného fantasy sveta stvoreného poľským spisovateľom Andrzejom Sapkowským. Vyplatí sa ale do peripetií zaklínača Geralta a ďalších postáv investovať niekoľko hodín svojho života, alebo sa dá tento čas využiť aj lepšie? To sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-monster-slayer-recenze-artwork-nahled.jpg

The Witcher: Monster Slayer (RECENZIA) – Si pripravený na skutočnú výpravu, Zaklínač?

Ani po rokoch obľúbenosť mobilného hitu Pokémon Go neutícha, a hoci minuloročný klon Harry Potter: Wizards Unite toľko kriku nevyvolal, tento rok na naše telefóny zaútočil ďalší veľký kaliber location-based žánru. Pokémonov a magické artefakty strieda prostredie Zaklínača, ktorý rovnako ako dve spomínané hry využíva mapové podklady spoločnosti Google a rozšírenú reality s cieľom urobiť z nás drsného vedmáka a zároveň odľahčiť náš mešec. My sme s mobilom v ruke nachodili desiatky kilometrov a ako to dopadlo, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklinac-pendant-drawn-nahled.jpg

Zaklínač – Veľkolepá knižná séria Andrzeja Sapkowského

Zaklínač, Geralt z Rivie, Biely vlk, Gwynbleidd, mäsiar z Blavikenu. Mnoho mien a označení pre jednu knižnú postavu, ktorá v súčasnej dobe diktuje trend európskej fantastiky. Lovec monštier s bielymi vlasmi sa votrel do priazne nejedného čitateľa, dobýva svet počítačových hier a televíznych seriálov. Keď Andrzej Sapkowski svojho hrdinu vymyslel, zrejme netušil, že v roku 1986 položil základ fenoménu, ktorému sa budeme venovať na nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-withcer-3-wild-hunt-tipy-cover-2-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (TIPY/NÁVOD): Tipy a triky pre začínajúcich a pokročilých zaklínačov

Zaklínač 3: divoký hon (v origináli The Witcher 3: Wild Hunt) v poslednej dobe zažil, hlavne vďaka seriálu z dielne Netflix, takmer až biblické vzkriesenie. K hre sa vracia veľa veteránov, ale tiež sa do hry púšťajú nováčikovia, ktorí doteraz s titulmi od poľského CD Projektu nemali tú česť a začínajú hneď tretím dielom. Avšak pretože je Zaklínač 3 už 5 rokov stará hra, návod len pre úplných začiatočníkov by nedával veľmi zmysel. Preto sme sa rozhodli zosumarizovať desať najužitočnejších rád, ktoré vám pomôžu zvládnuť zaklínačské remeslo čo najrýchlejšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-new-generation-nahled.jpg

The Witcher 3 mieri na novú generáciu konzol (NOVINKA)

Tak túto správu asi dnes čakal málokto. Štúdio CD Projekt Red práve prostredníctvom tlačovej správy oznámilo, že tretí diel akčnej RPG série The Witcher (Zaklínač) mieri na novú generáciu konzol, teda na PlayStation 5 a Xbox Series X. Zaklínač Geralt a ďalšie známe postavy z knižného univerza stvoreného poľským spisovateľom Andrzejom Sapkowským tak budú môcť naplno využiť možnosti nového hardvéru.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-monster-slayer-mobilni-hra-nahled.jpg

CD Projekt oznámil mobilnú hru The Witcher: Monster Slayer, inšpiruje sa hitom Pokemon Go! (OZNÁMENIE)

Že poľské štúdio CD Projekt pripravuje novú hru z prostredia Zaklínača, nie je žiadnym tajomstvom, rovnako ako to, že hneď tak nevyjde. Skrátiť čakanie by sme si však mohli novo oznámenou mobilnou free to play hrou The Witcher: Monster Slayer, ktorá podobne ako Pokemon Go! či novší Harry Potter: Wizards Unite stavia na skutočných mapových podkladoch a augmentovanej realite.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-blood-origin-nahled.jpg

Witcher: The Blood Origin: nový seriál sa zameria na zrod prvých zaklínačov (OZNÁMENIE)

Seriálová adaptácia knižnej fantasy ságy Zaklínač (The Witcher) s Henrym Cavillom v úlohe Geralta mala úspech, o tom niet pochýb. V Netflixe ale možno panovalo ešte väčšie nadšenie, než by sme čakali, pretože práve oznámili vývoj spin-off minisérie odohrávajúcej sa dávno pred dianím spomínaného seriálového hitu. Ako ďaleko do minulosti bude dej siahať, sa spoločne s ďalšími podrobnosťami dozviete v našej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií