Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg

HP cashback na vybrané modely tlačiarní

Nakupujte HP tlačiarne teraz ešte výhodnejšie! Získajte späť až 50 EUR s promo akciou HP Cashback. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_95.jpg

Vychutnajte si záruku až na 5 rokov na vybrané tlačiarne Brother

Premýšľate o zaobstaraní novej kvalitnej tlačiarne, ktorá vám bude spoľahlivo slúžiť vo firme alebo doma? Potom by vám nemala uniknúť zaujímavá akcia rešpektovaného japonského výrobcu Brother. K vybraným zariadeniam je možné totiž úplne zadarmo predĺžiť záruku na celkových 5 rokov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-pixma-g640-test.jpg

Canon PIXMA G640 (RECENZIA)

Canon pred rokmi predstavil prvé multifunkčné tlačiarne s dolievateľnými atramentmi, teraz disponujeme pokročilými šesťfarebnými variantmi. Tie sú vhodné na bežnú prevádzku domácností, menších firiem či na náročnú tlač fotografií. Zameriam sa na model Canon PIXMA 640 v nadchádzajúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velkoformatove-tiskarny-hp-designjet.jpg

Seznamte se s velkoformátovými tiskárnami HP DesignJet

Dříve stály vysoké statisíce korun, dnes jen nízké desetitisíce. O čem je řeč? O velkoformátových tiskárnách HP DesignJet, které řada uživatelů zná pod názvem plotr. Co taková zařízení umí? Jak se ovládají? A na jaké nasazení jsou určena? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vse-o-tiskarnech-tipy-a-triky.jpg

Všetko o tlači | TIPY a TRIKY | NÁVODY

Zháňate novú tlačiareň, ale neviete, ako ju správne vybrať? Alebo už tlačiareň máte, ale neviete, ako ju uviesť do prevádzky? Alebo viete, ako ju uviesť do prevádzky, ale chcete sa lepšie vyznať v tlačových náplniach a formátoch papiera? Prípadne s pomocou tlačiarne zabaviť deti? Nech je to akokoľvek, na tejto stránke nájdete naše najdôležitejšie články o tlačiarňach a tlači.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-na-domaci-tisk-fotografii.jpg

Ako na domácu tlač fotografií?

Dnes je domáca tlač fotografií len otázkou kvalitnej tlačiarne, fotopapiera a niekoľkých sekúnd. Rodinný album tak zaplníte za pár desiatok minút. Viete ale, akú tlačiareň na tento účel vybrať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisknete-s-tanky-epson-akce.jpg

Epson (AKCIA): Tlačte s tankami

World of Tanks spája sily s Epsonom! Kúp si vybrané tlačiarne alebo projektory Epson a získaj až 15 000 zlatých do hry. Platí na všetky zariadenia zakúpené od 31. marca 2021. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tvoreni-s-tiskarnami.jpg

Vystrihovačky či maľovanky: Ako s tlačiarňou tvorivo zabaviť deti? (zadarmo)

Dochádza vám inšpirácia na domácu zábavu pre deti? Čo tak využiť tlačiareň? Na internete nájdete množstvo šablón maľovaniek aj vystrihovačiek, a to vrátane detailných papierových modelov. Máme pre vás nápady aj odkazy, na ktorých šablóny zadarmo stiahnete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epson-ecotank-tisk.jpg

Ako tlačiť lacno? S Epson EcoTank ušetríte desiatky eur

Vďaka tankovému systému EcoTank od Epson môžete ušetriť aj desiatky eur. Výťažnosť jednej náplne predstavuje až 7 500 stránok, čo je mnohonásobok toho, čo vytlačí jedna bežná cartridge. A pritom je obstarávacia cena náplní približne rovnaká. Prečítajte si, ako tankový systém funguje a ako jednoducho s ním môžete ušetriť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/formaty-papiru.jpg

Formáty papiera: rozmery a rady prehľadne

Viete, na čo slúži rad formátov B a C? Aké formáty sa používajú v USA a aké na tlač fotografií? Všetko dôležité o formátoch papierov vrátane ich rozmerov, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cartridge-toner-inkoust.jpg

Cartridge (toner vs. atrament): Všetko, čo potrebujete vedieť

V tomto článku si povieme všetko dôležité o náplniach do tlačiarní: ako sa líšia tonerové a atramentové cartridge, čo to cartridge vlastne je, ako ho vymeniť a recyklovať a tiež prečo sú tankové systémy budúcnosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bav-se-s-hp-hlavni-nahled.jpg

Bav sa z domu s tlačiarňami od HP

S tlačiarňami od HP môže byť zábava. Svojim používateľom totiž ponúka kreatívne maľovanky s vystrihovačkami. Čo pre to musíte urobiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hp-velkoformatove-tiskarny-cashback.jpg

Veľkoformátové tlačiarne HP: cashback až 245 €

Vyžadujete kvalitnú a rýchlu tlač vo veľkom formáte? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť cashback na vybrané veľkoformátové tlačiarne spoločnosti HP. Akcia platí od 1. 8. do 31. 8. 2021. Viac informácií v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lexmark-tiskarny-hlavni-obrazek.jpg

Tlačiarne Lexmark: predĺžená záruka a prémiový servis

Spoločnosť Lexmark pripravila akciu k novo zakúpeným tlačiarňam. Pokiaľ si zaobstaráte jeden z nižšie uvedených modelov a zaregistrujete sa, získate predĺženú záruku. K vybraným modelom dostanete navyše aj servis u vás doma zadarmo. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epson-akce-tiskarny-a-skenery.jpg

Skenery a tlačiarne Epson: predĺžená záruka a bezplatný servis

Spoločnosť Epson pripravila akciu k novo zakúpeným skenerom a tlačiarňam. Pokiaľ si zaobstaráte jeden z nižšie uvedených modelov a zaregistrujete sa, získate predĺženú záruku. K vybraným modelom dostanete aj servis zadarmo. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hp-neverstop-tiskarna.jpg

HP Neverstop: prvé laserové tlačiarne bez tonerovej kazety

HP uvádza na trh nový rad laserových tlačiarní, ktoré ako prvé na svete aplikujú toner bezkazetovým systémom. Vďaka tomu šetria náklady na tlač aj čas. Toner je možné vymeniť za 15 sekúnd a vydrží na 5 000 strán. Tlačiarne sú navyše z výroby už naplnené. Viac o systéme tonerových tankových systémov HP Neverstop aj inteligentných funkciách sa dočítate v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashbach-hp-listopad-prosinec-2019-nahled.jpg

Úspory vopred: Získajte až 25 € pri kúpe spotrebného materiálu HP a Samsung

Kúpte si originálne multibalenie spotrebného materiálu HP a Samsung a ušetrite teraz až 25 €. Ponuka má v sebe jednoducho všetko: mimoriadne úspory a bezkonkurenčnú kvalitu tlače. Viac informácií v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/HP-DeskJet-3700-maly-nahled.jfif

HP DeskJet 3700 Ink Advantage All-in-One (RECENZIA)

Otestovali sme unikátne zariadenie. HP DeskJet 3700 sa snaží obsiahnuť funkcie plnohodnotnej multifunkčnej tlačiarne v malom tele. Podarilo sa HP vyrobiť ideálnu domácu tlačiareň? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Bez názvu-3 kopie.JPG

Nekompromisné tlačiarne pre pracovné skupiny od spoločnosti Brother

Spoločnosť Brother je dobre známa pre svoju schopnosť vytvárať vysokokvalitné produkty za rozumnú obstarávaciu cenu. Novo uvedené modely túto povesť bezozbytku splnili a ponúkajú všetko, čo môže náročný zákazník od profesionálnej tlačiarne očakávať: vysokú kvalitu výstupu, tlač a skenovanie až 50 obrazov za minútu, dlhú životnosť a najmä vynikajúcu spoľahlivosť s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií