AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/posilovaci-guma-banner-1.jpg

Cvičenie s gumou (NÁVOD)

Guma na cvičenie, tiež odporová guma či expandér, je šikovným pomocníkom pri domácom cvičení, s ktorým možno precvičiť celé telo. V našom článku sa dozviete, ako s touto gumou správne cvičiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cviceni-z-domu-tipy-triky.jpg

Domáce cvičenie (NÁVOD)

Ako začať cvičiť doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť svoju izbu. V článku vám poradíme, ktorý typ cvičenia pre vás bude vhodný a ako cvičiť, aby ste dosiahli požadované výsledky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/1b9bc5dc-798c-4e4c-86bd-3e2f7b9fd35f.jpg

Tréningové pomôcky SKLZ na vyšší výkon aj regeneráciu

Hľadáte ideálne tréningové pomôcky na zlepšenie výkonnosti i rehabilitáciu? Inšpirujte sa u profesionálov a posuňte hranice svojej výkonnosti s tréningovými pomôckami SKLZ. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezci-na-silnici_1.jpg

Ako správne behať

Behanie je nielen súčasným športovým trendom, ale aj skvelou, finančne nenáročnou príležitosťou na posilnenie duševnej aj telesnej kondície, príjemným bonusom môže byť aj nejaké to zhodené kilo. Ak sa chcete tiež zaradiť do rodiny bežcov, mali by ste vybehnúť pripravení. Po prečítaní nášho článku budete dobre vybavení základnými informáciami o tom, ako správne behať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/veslovaci-treazer.jpg

Ako vybrať veslársky trenažér

Veslársky trenažér kombinuje aeróbny a silový tréning. Zapája všetky hlavné svalové skupiny, vrátane žiadaného spevnenia brušných a chrbtových svalov, vďaka čomu je vhodný na prevenciu problémov s chrbticou a držaním tela.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fibit-blaze-velka.png

Fitbit Blaze - inteligentné hodinky a športtester v jednom

Jedinečné hodinky Fitbit Blaze v sebe kombinujú dve zariadenia - športtester a inteligentné hodinky. Hodinky sa stanú nenahraditeľným pomocníkom pri športovaní, ale aj v kancelárii. Hodinky Fitbit Blaze dokážu merať niekoľko hodnôt, monitorujú spánok a upozornia vás aj na zmeškané hovory či SMS. A to nie je všetko - viac v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií