Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tv-drzaky-nahled.jpg

Ako vybrať TV držiak | Ako pripevniť televízor na stenu

Pokiaľ hľadáte zaujímavé dizajnové riešenia alebo potrebujete ušetriť trochu miesta, nemali by vám uniknúť TV držiaky na stenu. Tie totiž hravo spĺňajú obe tieto funkcie a nejde ani o veľkú investíciu. S výberom toho ideálneho TV držiaku pre vaše potreby vám radi pomôžeme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panasonic-switch-233.jpg

Televízory Panasonic EX600 a EX700 si vás získajú (nielen) flexibilným stojanom

Televízory Panasonic z radov EX600 a EX700 navrhli dizajnéri tak, aby sa svojím vzhľadom plne prispôsobili tomu, do akého interiéru ich postavíte. Vybavili ich totiž flexibilným podstavcom Switch Design. Vyšší model navyše umožňuje aj výškové nastavenie televízora a úpravu uhla, z akého sa na ňu pozeráte. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obrázek_3.jpg

Lepší výhľad na televízor alebo monitor s držiakmi Multibrackets

Na kvalitné upevnenie televízora na stenu je potrebné vybrať adekvátny držiak. Ak hľadáte kvalitu, jednou z najlepších je tá švédska od spoločnosti Multibrackets. V dnešnom článku si ukážeme, na ktoré miesta je možné s vhodným držiakom primontovať nielen televízor alebo monitor, ale aj tabuľu. Možno získate inšpiráciu na efektívnejšiu prácu a pohodlnejšiu zábavu! Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií