AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/mattel-velikonoce.jpg

Nielen sladkosti: Veľkonočná nádielka plná hier a zábavy od Mattela

Sviatky jari sa nezadržateľne blížia a s nimi aj otázka, čím deti milo prekvapiť. Radšej než kopu sladkostí im kúpte nejakú peknú hračku od Mattela - na výber majú dievčatá aj chlapci a nezabudli sme ani na najmenších. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Recepty_s_Gratusem_Storio_Retro.jpg

ETA pečie s vami – vykúzlite neodolateľné dobroty ako súťažiaci populárneho programu

Nechajte zažiariť svoj kuchársky um s kuchynským robotom ETA Gratus Storio Retro rovnako ako súťažiaci v programe Pečie celá krajina. Vyskúšajte osvedčené recepty na lahodné zákusky, múčniky aj slané pečivo, ktoré sa dajú ľahko pripraviť práve s pomocou robota ETA Gratus. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/velikonoce-dekorace.jpg

Veľkonočné recepty – mazanec

Mazanec nesmie na Veľkú noc chýbať na žiadnom stole, preto sme pre vás pripravili 3 rôzne recepty, z ktorých si vyberie každý labužník. Či už vás viac láka tradičný mazanec ako od babičky, zdravý špaldový s orechmi či jednoduchý a rýchly mazanec s tvarohom, môžete mať istotu, že na Veľkú noc s týmito receptami uspejete. S našimi tipmi a trikmi pôjde pečenie samo, tak s chuťou do toho! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/velikonocni-svatky.jpg

Veľkonočné recepty – pečienka

Prichádzajú veľkonočné sviatky a s nimi tiež tradičné lahodné pokrmy. Medzi ne patrí najmä veľkonočná pečienka, ktorá poteší milovníkov mäsa a čerstvých byliniek. Poradíme vám, ako ľahko pripraviť krehkú a výbornú pečienku. Je len na vás, akej dáte prednosť – bude to tradičná jahňacia pečienka, kuracia plnená pečienka či špenátová panenka v cestíčku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velikonocni-beranek.jpg

Veľkonočný recepty - baránok

Dokonalý veľkonočný baránok z orechového cesta alebo krásne vláčny tvarohový? Alebo jednoduchý bez váženia? Akého baránka tento rok upečiete? Nechajte sa inšpirovať našimi veľkonočnými receptami. Čítajte viac v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-513235656.jpg

Veľká noc za dverami: Jarné recepty a nápady

Inšpirujte sa naším jednoduchým receptom na baránka, ktorý zvládnu aj deti, veľkonočný koláč alebo tipom na sviežu jarnú nátierku. A nezabudnite na praktických kuchynských pomocníkov, pomôžu vám zvládnuť prípravu na Veľkú noc s gráciou. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií