Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vanocni-peceni.jpeg

Ako piecť na Vianoce zdravo

Vianoce bez vianočných koláčikov si určite nedokážete predstaviť. Čo tak skúsiť to tento rok inak? Vydajte sa s nami cestou zdravého pečenia a ochutnajte zdravé pečivo, ktoré sa vám bude priamo rozplývať na jazyku. Pri jeho konzumácii vás nemusia strašiť povianočné kilogramy ani zlé zažívanie, takže si bez výčitiek môžete dopriať pokojne aj o nejaký ten kúsok navyše. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diy-vanocni-dekorace.jpg

Jednoduché nápady na vianočné tvorenie s deťmi

V predvianočnom čase si môžete dlhé zimné večery vyplniť spoločne s deťmi zaujímavou kreatívnou činnosťou. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a vyskúšajte jednoduché DIY vianočné dekorácie do bytu aj DIY vianočné ozdoby na stromček, ktoré ľahko vyrobíte s deťmi a neutratíte za ne veľa peňazí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/adventni-svicky-vyznam.jpg

Význam adventných sviečok

Tradičný adventný veniec našich predkov mal krásnu symboliku. Každá jeho časť mala určitý význam. Prečítajte si, ako sa volajú a čo vyjadrujú 4 sviečky na adventnom venci a ďalšie zaujímavé informácie, ktoré ste o adventnom venci pravdepodobne vôbec netušili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-vanoce-akce-10.jpg

Získajte telefóny a tablety Xiaomi s vianočnou zľavou

Uvažujete o tom, že obdarujete seba alebo svojich blízkych niektorým zo zariadení Xiaomi? Vďaka špeciálnej vianočnej akcii teraz môžete na telefónoch a tabletoch značky ušetriť. Na ktoré modely sa zľava vzťahuje a koľko môžete ušetriť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vyrobit-adventni-venec_1.jpg

Tipy, ako vyrobiť adventný veniec

Vyrobte si jednoducho a rýchlo vlastný adventný veniec. Pripravili sme si pre vás niekoľko tipov, vďaka ktorým zvládnete vyrobiť originálny adventný veniec ľavou zadnou. Prečítajte si náš článok a vyzdobte si byt tradične, alebo podľa najnovších trendov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-k-vanocum-nahled.jpg

Aký telefón zaobstarať na Vianoce? Poteší aj príslušenstvo či drobnosti

Vianoce sú už za dverami a mobilný telefón či príslušenstvo je vhodným darčekom. Ak na to máte rozpočet, dopriať si to najlepšie určite nie je zlý nápad. Za menej peňazí je však aj v strednej triede z čoho vyberať. Prinášame niekoľko tipov, aký mobilný telefón alebo príslušenstvo vybrať na Vianoce. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/adventni-kalendar-2023.jpg

Ako vyrobiť adventný kalendár

Zaujíma vás, ako vyrobiť adventný kalendár? Nechajte sa inšpirovať a prekvapte svojich blízkych vlastnoručne vyrobeným adventným kalendárom. Prinášame nápady, návody a tipy na originálny darček. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/adventni-kalendare-jaky-vybrat.jpg

Adventný kalendár na príchod Vianoc dnes láka v mnohých podobách

Adventné kalendáre už dávno nie sú len doménou detí, ktoré od rozbaľovania vytúžených darčekov delí 24 otvorených okienok. Dnes sa tieto kalendáre predávajú v mnohých podobách, ktorými potešíte nielen svoje ratolesti, ale aj dospelých a dokonca domácich miláčikov. Aké adventné kalendáre nájdete v ponuke? Čítajte ďalej. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-pro-deti-11-nahled.jpg

Mobil pre deti na Vianoce: Ako vybrať ten najlepší

Ako na Vianoce vybrať medzi stovkami mobilov ten pravý pre vašu ratolesť? Je jedno, či ide o prváčika, desaťročné dieťa alebo teenagera. Poradíme, na čo sa zamerať, a prihodíme aj pár tipov na najlepšie telefóny pre deti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skladani-ubrousku-navod.jpg

Skladanie obrúskov na Vianoce

Skladanie obrúskov je jednoduchý spôsob, ako ozdobiť vianočný stôl. Originálne poskladané obrúsky na vašom stole pomôžu dotvoriť dokonalú vianočnú atmosféru. A pritom je to také jednoduché.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/darky-pro-zeny.jpg

Tipy na vianočné darčeky s kvapkou luxusu pre dámy aj pánov

Kvalitné šperky a značkové hodinky sú skvelým tipom, ako svojim blízkym na Vianoce vyjadriť to, že vám na nich naozaj záleží. Ponúka sa mnoho rôznych variantov ako pre mužov, tak aj pre ženy, a preto neváhajte a pustite sa s chuťou do výberu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jaky-vanocni-stromek.jpg

Ako vybrať vianočný stromček

Vianoce sú za dverami a veľa z nás rieši otázku, ako vybrať vianočný stromček. Zvolíme tento rok jeho umelý variant, ktorý nám skvele poslúži aj ďalšie roky, alebo stavíme na klasiku v podobe živého vianočného stromčeka pre nenapodobiteľnú vôňu čerstvého ihličia?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vanoce_1.jpg

Stavte na istotu – kozmetika ako vianočný darček poteší zaručene každého

Kozmetické súpravy sú vianočnou klasikou, a ani tento rok by nemali chýbať pod vianočným stromčekom. Prečítajte si, prečo sú kozmetické balíčky stále také obľúbené a aké tipy sme pre vás tento rok pripravili pre vašich blízkych, kamarátov alebo napríklad aj kolegov z práce. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií