AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/utopeny-telefon-uvodni-1.jpg

Ako zachrániť utopený telefón

Utopenie vlastného telefónu nie je príjemný zážitok, a ak vlastníte zariadenie, ktoré nie je vodoodolné, môže ísť naozaj o veľa. V tomto článku sa dozviete, čo robiť a ako postupovať s utopeným telefónom a čomu sa radšej vyhnúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Stupeň krytia (IP) udáva ochranu telefónu pred kvapalinou a prachom

Stupeň krytia (IP, Ingress Protection) je medzinárodne štandardizovaný kód, ktorý udáva odolnosť elektrospotrebičov proti vniknutiu cudzích telies a kvapalín, najmä vody. Vyjadruje sa v tzv. IP kóde, ktorý je tvorený znakmi „IP“ nasledovanými dvoma číslicami: prvá udáva ochranu pred nebezpečným dotykom a pred vniknutím cudzích predmetov, druhá označuje stupeň krytia pred vniknutím vody.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vodeodolne-telefony-nahled.jpg

Vodoodolné mobily: nezradia v daždi a umožnia fotiť aj pod vodou

Ak chcete, aby vám mobil niečo vydržal, kúpte si vodoodolný mobil. Ustojí dážď, prach a v niektorých prípadoch aj pád do vody. V niektorých preto, že nie všetky mobilné telefóny sú rovnako vodoodolné. Ako sa vo vodoodolných smartfónoch vyznať, a to nielen podľa stupnice IP, si povieme v nasledujúcich odsekoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-strongphone-g9-nahled-4.jpg

Evolveo StrongPhone G9 je odolný telefon s velkou baterií a čistým Androidem

Pro spoustu lidí je u mobilního telefonu důležitý jak výkon, tak i jeho odolnost. Smartphone Evolveo StrongPhone G9 zvládá obě tyto disciplíny na výbornou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vodotesne-hodinky-nahled.jpg

Inteligentné hodinky a vodoodolnosť

Mýtus s názvom úplná vodotesnosť hodiniek je veľmi rozšírený, ale v skutočnosti to nie je ani zďaleka pravda. Dokážete z parametrov hodiniek odvodiť, či s nimi môžete bez problémov skočiť šípku do bazéna, alebo sa dokonca potápať? Radšej sa mrknite do nášho sumarizačného článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupne-ochrany-ip-nahled.jpg

Stupne ochrany proti vode (IPX) a pevným telesám (IP)

Nevíte, jak se vyznat ve značení Ingress Protection Rating (IP)? Je to velmi jednoduché, každá číslice má svůj jednoznačný význam. Ve článku se dočtete, jaký. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-q8-nahledovy-obrazek.jpg

LG Q8 je vodoodolný a má dva displeje (PREVIEW)

LG nedávno predstavilo nový kompaktný a pomerne slušne vybavený smartfón pod označením LG Q8. Ten sa dizajnovo odkazuje na vlajkový model LG G6, ale má dva displeje rovnako ako model V20, ktorý sa na náš trh nikdy nedostal. Na čo ďalšie sa môžeme tešiť? Prečítať viac »

Sony Xperia XZ a Xperia X Compact, inteligentné technológie a prémiový dizajn

Sony predstavilo na berlínskom veľtrhu IFA 2016 svetu dva nové prírastky do svojho radu inteligentných telefónov X: vlajkovú loď Xperia XZ a prémiovú Xperia X Compact. Oba modely ponúkajú vysoký výkon, inteligentné technológie a pekný dizajn. Viac v dnešnom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Evolveo_strongphone_q7_mala.jpg

EVOLVEO StrongPhone Q7 LTE - odolný, napriek tomu však elegantný mobilný telefón

EVOLVEO StrongPhone Q7 LTE má extrémne pevné vodotesné robustné puzdro, pre maximálnu ochranu pred nepriaznivými podmienkami, ktorým môže byť vystavený pri každodennom používaní. Prekvapí vás veľmi tenkým telom a elegantným dizajnom bez toho, aby utrpela jeho odolnosť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií