PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/huawei-watch-ultimate-recenze.jpg

Huawei Watch ULTIMATE (RECENZIA): Smart hodinky s výnimočnou odolnosťou

V minulých článkoch som sa venoval skoro až extravagantným smart hodinkám Huawei Watch Buds určeným predovšetkým pre hudobných závislákov, alebo veľmi lacným, ale zato mimoriadne ľahkým a odolným Huawei Watch GT3 SE, teraz je teda čas pozrieť sa aj do najvyššieho segmentu smart hodiniek, kam bezpochyby patria Huawei Watch ULTIMATE, o ktorých bude táto používateľská recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Návod na použitie

Pokiaľ si nie ste istí prvými krôčikmi s vašimi novými smart hodinkami WowME Kids 4G, náš návod vám pomôže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Ultrahuman-Ring-AIR.jpg

Ultrahuman Ring AIR: Inteligentný prsteň na lepšie sledovanie zdravia

Inteligentný náramok pozná každý, ale počuli ste niekedy aj o inteligentom prsteni? Ultrahuman Ring AIR sa pýši špičkovými materiálmi, atraktívnymi funkciami aj detailným sledovaním vášho zdravotného stavu. Ako sa používa v praxi a prečo si ho nasadíte práve na svoj prst? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-4-recenze.jpg

Huawei Watch GT 4 (RECENZIA): Takmer dokonalé smart hodinky

Huawei práve odhalil svoj najnovší model smart hodiniek, Watch GT 4, ktorý nadväzuje na úspešné série GT 2 a GT 3. Tieto hodinky sú jedným z kľúčových produktov v ponuke spoločnosti a prichádzajú v niekoľkých verziách. V našej recenzii sa zameriame na najvyšší model s nerezovým vyhotovením. Nezmeškajte podrobný pohľad na túto horúcu novinku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezpecnostni-funkce-chytrych-hodinek-nahled.jpg

Bezpečnostné funkcie smart hodiniek môžu zachrániť aj život

Smart hodinky už niekoľkokrát preukázali, že ich funkcie môžu zachraňovať životy. Na čo všetko slúžia jednotlivé senzory? A ktoré funkcie môžu rozhodne prísť vhod a pred kúpou by ste sa o ich prítomnosti mali presvedčiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-smart-band-7-pro.jpg

Xiaomi Smart Band 7 Pro: Čo prináša Pro verzia obľúbeného športtestera? (RECENZIA)

Xiaomi prináša novú Pro verziu obľúbeného športtestera: Xiaomi Smart Band 7 Pro. Aké má nové funkcie, čo zvládne a čo ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-watch-gtr-mini.jpg

Niceboy Watch GTR (PREVIEW) – dostupné hodinky s AMOLED displejom

Na trh zamierili nové české smartwatch Niceboy WATCH GTR. Tie vedľa mnohých zaujímavých funkcií a AMOLED displeja lákajú aj mimoriadne nízkou cenou, ktorá dosť možno zaujme aj vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-watch-5.png

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 5 Pro: Titán, zafír – a kľudne aj LTE! (RECENZIA)

Nové smart hodinky Samsung Galaxy Watch 5 Pro ponúkajú tie najlepšie a najodolnejšie materiály: Telo z titánu, zafírové sklíčko, dlhú výdrž – a tiež sa ponúkajú v LTE verzii, takže nepotrebujú ani telefón! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pixel-watch-mini.jpg

Pixel Watch sú prvé smart hodinky od Googlu

Dlho očakávané smart hodinky Google Pixel Watch sa konečne dočkali svojho plnohodnotného predstavenia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-enduro-2.jpg

Garmin Enduro 2 (PREVIEW) – najlepšie hodinky na vytrvalostné športy?

Na trh dorazila druhá generácia vytrvalostných hodiniek Garmin Enduro 2, ktorá prináša dôležité zmeny v oblasti funkcií, ovládania aj samotnej konštrukcie. Je toto ideálne zariadenie pre priaznivcov ultramaratónu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-series-8-chytre-hodinky-2022.jpg

Apple Watch Series 8 (PREVIEW) – Splnený sen každého používateľa

Nová vlajková loď obľúbeného radu Apple Watch práve zamierila na pulty obchodov. Aké inovácie so sebou prináša, vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-band-7-pro-mini.jpg

Xiaomi Smart Band 7 Pro (PREVIEW) – Väčšie zmeny, než sme čakali

Na obzore sa objavil viac ako zaujímavý variant jedného z najobľúbenejších fitness náramkov na trhu. Xiaomi Smart Band 7 Pro láka novou konštrukciou, integrovanou GPS a ďalšími novinkami, kvôli ktorým by ste toto zariadenie rozhodne nemali prehliadnuť…

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_18.jpg

Smart hodinky WowME Watch TSc s gigantickým displejom

Ak hľadáte smart hodinky, ktoré majú plno funkcií, ale pritom nízku cenovku, tak ste ich práve našli. Máme pre vás nachystané hodinky Watch TSc od našej privátnej značky WowME. Vďaka tomu vám môžeme garantovať, že budú fungovať na jednotku s hviezdičkou. Čím sa však už na prvý pohľad líšia od konkurencie? To sa dozviete z našich prvých dojmov. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hodinky-wowme-gladiator-nahledovka.jpg

Smart hodinky WowME Gladiator s telefonovaním

Alza nedávno vstúpila na trh smart hodiniek s vlastnou značkou WowME, ktorá cieli na cenovo dostupné modely s čo najlepším pomerom cena/výkon. Dnes sa bližšie pozrieme na pánske hodinky WowME Gladiator s neuveriteľne dlhou výdržou, ktoré sú doslova preplnené funkciami. Akými? Dozviete sa v našom článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-hodinky-hubnuti-tipy.jpg

Smart hodinky a chudnutie: ako vám môžu pomôcť zhodiť nadbytočné kilá?

Chudnutie, zapisovanie kalórií, príjem, výdaj, … Vďaka smart hodinkám a synchronizovaným aplikáciám to bude nielen hračka, ale aj motivácia s množstvom výhod – napríklad zdieľaním jedálnička so svojím výživovým poradcom. Prečítajte si, ako smart hodinky počítajú kalórie a ako ich efektívne zapisovať pomocou aplikácií. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_16.jpg

Luxusné Huawei Watch GT 3 Pro sú konečne tu!

Huawei Watch GT 3 Pro prichádza na trh ako luxusná verzia veľmi obľúbeného radu GT 3. Hodinky sa môžu v prvom rade pýšiť kvalitou použitých materiálov – verzia 46 mm titánovým telom a zafírovým sklíčkom, verzia 43 mm keramickým telom opäť s odolným zafírovým sklíčkom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-watch-s1-active-mini.jpg

Xiaomi Watch S1 a S1 Active (RECENZIA) – nový dizajn s novými limitmi

Posvietili sme si na dvojicu smart hodiniek od populárnej značky Xiaomi, ktorá v minulosti už niekoľkokrát prekvapila svojou schopnosťou ponúknuť elektroniku s takmer bezkonkurenčným pomerom cena/výkon. Podarí sa jej to aj tentoraz? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-platby-chytrymi-hodinkami-mini.jpg

Ako platiť so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch4 (Classic)

Zistite, ako platiť so smart hodinkami Samsung Galaxy Watch4 a Samsung Galaxy Watch4 Classic. Pripravili sme pre vás podrobný návod doplnený názornými fotografiami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-gt-runner-mini.jpg

Huawei Watch GT Runner (PREVIEW) – Pre beh priamo stvorené

Špičková konštrukcia, profesionálne športové funkcie aj dlhá výdrž batérie. Huawei Watch GT Runner na prvý pohľad pôsobia ako splnený sen každého bežca, a nie je preto žiadnym prekvapením, že sa tomuto modelu budeme venovať aj v samostatnom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-epix-MINI.jpg

Garmin Epix (PREVIEW) – profesionálne športové hodinky s AMOLED displejom

Tie najlepšie športové funkcie, famózny AMOLED displej aj 16-dňová výdrž batérie. Garmin Epix akoby mali všetko, čo si náročný športovec môže priať.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií