Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/world-of-warcraft-dragonflight-logo.jpg

World of Warcraft: Dragonflight (RECENZIE – Súhrn)

Nová expanzia pre World of Warcraft je tu. Čo všetko o čerstvo predstavenom datadisku vieme, kam sa v ňom pozrieme, čím obohatia obľúbené MMORPG a oveľa viac, vám povieme v našom info článku zameranom na zatiaľ posledný datadisk World of Warcraft: Dragonflight. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/world-of-warcraft-shadowlands-recenze-cover-nahled.jpg

World of Warcraft: Shadowlands (RECENZIA) – Začína zábava na úrovni 60? Hodnotíme endgame obsah

V rámci našej recenzie World of Warcraft: Shadowlands sme vám skutočne detailne načrtli, ako vyzerá cesta na vrchol spolu s niektorými aktivitami, ktoré vás po jeho dosiahnutí čakajú. Aj keď sme vám mierne predstavili, ako to vyzerá po získaní 60. úrovne, nezameriavali sme sa na jednotlivé prvky príliš detailne. Teraz tu pre vás máme ďalšiu časť orientovanú vyložene na to, čím strávite čas po prekonaní maximálneho levelu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/world-of-warcraft-uther-nahled.jpg

World of Warcraft: Shadowlands dostalo pevný dátum vydania (NOVINKA)

Spoločnosť Blizzard pri väčšine datadiskov vydaných v minulých rokoch prezentovala hlavných protagonistov cez veľmi pekne spracované videá, v ktorých sme sa viac dozvedeli o ich pohnútkach, povahe aj cieľoch. V prípade World of Warcraft: Shadowlands sa výrazne neodkláňa od zavedenej praxe, takže aj tu sa dočkáme niekoľkých na dej orientovaných snímok, ktorým bol daný jednotný názov Afterlives. Na koho bol zameraný prvý z nich, nájdete v našej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/world-of-warcraft-classic-thumbnail-nahled.jpg

World of Wacraft Classic (RECENZIA) – Surová klasika je späť

Komunita okolo World of Warcraft sa dožaduje návratu starých časov už niekoľko rokov. Blizzard spočiatku jej náreky veľmi nepočúval a radšej sa sústredil na produkciu nových datadiskov. Keď však hráči začali na protest rušiť pravidelné predplatné, niekomu z vedenia došlo, že by nebolo zlé dať určitej časti hráčov pôvodnú hru. Dali sa preto do práce na World of Warcraft Classic, v ktorého dnešnej recenzii vám povieme, či má zmysel sa o túto hru zaujímať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/09dd6d13-787e-45df-b573-e508c376fba5.jpg

BlizzCon 2018 (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blizzard oznámil nové Diablo, ale fanúšikov príliš nepotešil

BlizzCon 2018 je na konci. Rovnako ako v minulých rokoch nám aj tento rok Blizzard predstavil rad zaujímavých noviniek. Niektoré oznámenia nám vyrazili dych, iné naopak asi nielen nám spôsobili nemalé sklamanie. V našom poslednom update z BlizzCon 2018 si v niekoľkých odsekoch môžete prečítať celkový súhrn toho najdôležitejšieho z tohtoročného ročníka BlizzCon. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wow-battle-for-azeroth-thumbnail-nahled.jpg

World of Warcraft: Battle for Azeroth (RECENZIA) – Datadisk s veľkým potenciálom

Posledný týždeň sme sa od rána do večera nevenovali ničomu inému ako hraniu World of Warcraft, ktoré bolo nedávno obohatené o veľmi očakávaný datadisk Battle for Azeroth. Ako nám najnovší výtvor Blizzard Entertainment sadol a čím rozšíril základnú hru, si môžete prečítať v nasledujúcich riadkoch tejto podrobnej recenzie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií