AD květen univerzal AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/redmi-note-13-telefon-20.jpg

Získajte telefóny nového radu Redmi Note 13 za akciovú cenu a k tomu zaujímavé darčeky

Značka Xiaomi prichádza s novými smartfónmi radu Redmi Note 13 a my pre vás máme akciu, vďaka ktorej môžete získať skvelý darček. Za nákup modelu Redmi Note 13 Pro 5G alebo Note 13 Pro+ 5G si môžete vybrať jeden z darčekov - Redmi Buds 5 alebo Xiaomi Smart Band 8. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-12-levny-telefon-5-nahled.jpg

Dizajn ako iPhone. Xiaomi Redmi 12 chce zaujať vzhľadom, výbavou aj cenou

Xiaomi Redmi 12 nie je preklep, ale nový lacný telefón čínskeho výrobcu. Stavil na „iPhone“ dizajn a kombináciu pomerne slušnej výbavy za nízku cenu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-12s-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12S (PREVIEW): Solídny telefón, novinky však nečakajte

Xiaomi Redmi Note 12S poteší každého, kto hľadá mobilný telefón na každodenné použitie a nechce zaň minúť veľa peňazí. Zaujme solídnou 108 Mpx kamerou a vyváženou zostavou parametrov, pričom spadá do nižšej strednej triedy. Xiaomi tiež ukazuje od minulého roku prepracovaný dizajn fotomodulu. Čo telefón ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 najlepších telefónov v pomere ceny a výkonu

Podrobnejšie sme sa pozreli na päticu mobilných telefónov s najlepším pomerom ceny a výkonu. Náš výber ide naprieč cenami, výrobcami a výbavou. Isté ale je, že sa vo všetkých piatich prípadoch ide o špičkové telefóny, ktoré dokonca v niektorých ohľadoch konkurujú aj vlajkovým lodiam – len tá cena je miestami až prekvapivá.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-12-nahled.jpg

Telefóny radu Redmi Note 12 lákajú na pôsobivú výbavu

Nové modely Redmi Note 12, Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro 5G a Redmi Note 12 Pro Plus sú už na svete. Ponúknu toho naozaj veľa, skvelý výkon, dizajn, vysokú spoľahlivosť aj zaujímavý pomer ceny a výkonu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zavislost-na-telefonu-nahled.jpg

Závislost na mobilu: co to je a jak se jí vyhnout

Závislost na mobilu je jednou z nemocí digitální éry. Zpočátku nevinná snaha být k dispozici na sociálních sítích za každou cenu a sledovat veškeré dění může přerůst až ve skutečnou závislost se všemi negativními důsledky. Jak si všimnout, že něco není v pořádku, a jak se ze závislosti na telefonu vymanit? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-11-recenze.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 (RECENZIA): Praktický a všestranný telefón

Očakávaná novinka Xiaomi Redmi Note 11 je tu a my sme ju otestovali. Dôkladne sme preverili výkon, kvalitu displeja aj fotografií a vyskúšali, čo všetko nový telefón dokáže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-11-mobilni-telefon-nahled-2.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 je tu. Objednajte si ho teraz a získate dva darčeky

Xiaomi Redmi Note 11 si už môžete objednať. Pokiaľ to stihnete od 21. februára do 23. marca, získate YouTube Premium na 2 mesiace zadarmo a možnosť bezplatnej výmeny poškodeného displeja na pol roka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-10-5g-3-recenze-test.jpg

Xiaomi Redmi Note 10 5G (PREVIEW): 5G, pekná výbava a veľmi príjemná cena

Nový Xiaomi Redmi Note 10 5G je tu. Opäť ponúkne príjemne nízku cenu, slušné hardvérové vybavenie a teraz aj podporu sietí 5G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-10-nahled-.jpg

Xiaomi Redmi Note 10 (RECENZIA): Nesľubuje, čo nedokáže splniť

Xiaomi je majstrom na produkciu telefónov strednej triedy, ktoré ale prekvapia výkonom, výbavou a zároveň prijateľnou cenou. Jedným takým je aj Xiaomi Redmi Note 10, ktorý sme si preklepli v recenzii. Vyskúšali výkon, fotoaparát, funkcie aj preskúmali dizajn. Aké je nový Redmi Note 10 v praxi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-k30.jpg

Xiaomi Redmi K30 (PREVIEW): zaujímavá stredná trieda so 120 Hz displejom

Pred niekoľkými dňami bola predstavená novinka, ktorá sa radí do portfólia čínskej spoločnosti Xiaomi, model Xiaomi Redmi K30. Čo všetko ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-8.jpg

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (PREVIEW): štyri fotoaparáty, dlhá výdrž aj moderný dizajn

Spoločnosť Xiaomi rozšírila portfólio svojej značky Redmi, konkrétne o model Redmi Note 8 Pro, ktorý sa ukázal v Madride. A ako to už tak býva, jeho prednosťou bude dobrý pomer cena a výkon. Ako sa líši od svojho predchodcu, koľko bude stáť a čo všetko ponúka? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií