Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-xperia-1-iv-recenze-nahled.jpg

Sony Xperia 1 IV 5G (PREVIEW): ten pravý optický zoom konečne v mobile

Profesionáli, ktorí to s mobilnou fotografiou myslia vážne, by teraz mali zbystriť. Na obzore je mobilný telefón Sony Xperia 1 IV, ktorý má nakročené stať sa jednou z najlepších možností pri výbere toho najvhodnejšieho mobilného foťáka.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-11-pro-nahled.jpg

Filmová Sony Xperia Pro, autonómne kolobežky Spin, mobil so 120× zoomom a ďalšie! (NOVINKY)

Napadlo vám, že by ste mohli použiť mobil ako náhľadový displej na natáčanie? Ľudí zo Sony to napadlo a vznikol profesionálny - a naozaj drahý - profi mobil Sony Xperia Pro. Mimo to si predstavíme autonómne elektrokolobežky, mobil so 120× zoomom a ďalšie novinky! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-bryle.jpg

AR okuliare Oppo Glass 2021, OnePlus 9 Pro, nový procesor Exynos 1080 a ďalšie! (NOVINKY)

Vraciame sa s ďalšími novinkami - a predstavíme si nové okuliare na augmentovanú realitu Oppo Glass 2021, Samsung uvedie nový procesor Exynos 1080 - a ďalšie! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xpera-xa-1-ultra-telefon.jpg

Sony Xperia XA1 (PODROBNÁ RECENZIA)

Inteligentný telefón Sony Xperia XA1 sa pýši takmer žiadnymi rámčekmi po stranách displeja. Spolu so zaobleným telom, 23 Mpx fotoaparátom a solídnym výkonom by mohlo ísť o trhák tohtoročnej jari. Splní nová Xperia a jej vyššia verzia XA1 Ultra očakávania? To sa dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-z5-compact-premium-mala.jpg

Sony Xperia Z5 - vydarená séria mobilných telefónov

Mobilné telefóny zo série Sony Xperia Z5 vynikajú štýlovým a aj vodoodolným dizajnom, ale majú aj kvalitný 23 Mpx zadný fotoaparát, výkonnú hardvérovú výbavu a presnú čítačku odtlačkov prstov. Viac o inteligentných telefónoch Xperia Z5 v našom článku. Read more »
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info