AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rog-crosshair-x670e-gene-recenze-test.jpg

ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE (RECENZIA A TESTY)

Nové Ryzen procesory série 7000 sú vonku a s nimi aj celý rad nových základných dosiek s čipsetom X670E. Dnes sa pozrieme na nastavenie a odladenie AMD Ryzenu 9 7950X na maximálny možný výkon, a keďže nejde o žiadne strúhadlo, vezmeme si na pomoc poriadnu dosku ROG CROSSHAIR X670E GENE. Pozrieme sa ako na možnosti DDR5, tak na najrôznejšie vychytávky na pretaktovanie jadier, a že ich nie je málo. Tak ideme na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-strix-z690-a-gaming-wifi-d4-recenze-test.jpg

ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 (RECENZIA A TESTY)

12. generácia Intel procesorov ponúka bezkonkurenčný herný aj pracovný výkon. Značným otáznikom ale zostáva správna voľba základnej dosky. Na výber sú totiž základné dosky s podporou operačných pamätí DDR5 aj DDR4. DDR5 pamäte ale stále prechádzajú menšími pôrodnými bolesťami, a tak sa v dnešnom článku pozrieme na prvotriednu DDR4 dosku ASUS ROG STRIX Z690-A GAMING WIFI D4 v kombinácii s vlajkovým modelom Intel i9-12900K. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-upgrade-nahled.jpg

Upgradujeme s MSI: Čo prinesie nová generácia dosky MSI TOMAHAWK B450?

Dnes sa pozrieme na základné dosky MSI - a hlavne na novú generáciu MSI TOMAHAWK B450, ktorá prinesie vylepšenia nielen na najnovšie procesory AMD! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stavime-pc-s-gigabyte-nahled.jpg

Staviame epické PC - návod krok za krokom! (AKO NA TO)

Firma GIGABYTE nám zapožičala dosku Z490 AORUS ELITE - a tak si s ňou postavíme mašinu, čo na to hovoríte? Komponenty sme vybrali na slušné herné PC - a nezostáva, než sa pustiť do montáže. Tú vám krok za krokom predvedie Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pci-e-4-zakladni-deska-nahled.jpg

Čo nám prináša zbernica PCI Express štvrtej generácie? (AKO NA TO)

Nové základné dosky, nová generácia rozhrania PCI Express - PCIe 4.0. Aké má vlastnosti, na čo je to dobrá? Aké výhody nám prinesie - a oplatí sa ísť do novej dosky už dnes? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-cashback-brezen-2021-nahled.jpg

Asus Cashback: ušetrite desiatky eur pri nákupe hernej výbavy

Ušetrite až 225 € pri nákupe herných komponentov a príslušenstva od spoločnosti Asus. Stačí len v období od 8. do 27. marca využiť akciu, ktorá sa týka niekoľkých desiatok produktov – od základných dosiek cez monitory, sieťové riešenia po príslušenstvo. Ale nielen to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/z2.jpg

Čo je základná doska?

Základná doska je hlavnou riadiacou jednotkou osobných počítačov, ale aj ďalších zariadení, napríklad mobilných telefónov. Výbava základnej dosky je mimoriadne dôležitá vzhľadom na možnosti budúcich upgradov PC. Matičná doska má mnoho zaujímavých súčastí a konektorov. O ktoré ide? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-procesor.jpg

Ako vymeniť procesor? (TIPY A TRIKY)

Výmena procesora je niečo, čo v prípade väčšiny ľudí vzbudzuje strach a neistotu. Aj napriek tomu ide o vec, s ktorou sa všetci niekoľkokrát za život stretneme a bez ktorej sa nezaobídeme. Buď to môžeme nechať na niekoho iného, alebo to môžeme zvládnuť sami. Dôležité je ale vedieť, čo vlastne robíme a na čo si dať pozor.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-z390-recenze.jpg

Základné dosky MSI Z390 (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím viac možností, tým lepšie sa vyberá, ale nie vždy je to tak jednoduché. Ste gamer, overclocker či kreatívec, ktorý vie so svojím PC divy? Naše veľké porovnávacie recenzie a testy základných dosiek od MSI s chipsetom Z390 vám pomôžu vybrať ten správny model. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zjistit-jakou-mam-zakladni-desku-21.jpg

Ako zistiť základnú dosku? (NÁVOD)

Doslúžila vám v počítači základná doska a chceli by ste ju vymeniť? Alebo len chcete upgradovať svoju PC zostavu, ale nemáte vôbec potuchy, či ten ktorý procesor je s vašou základnou doskou kompatibilný? Presne pre vás sme napísali tento článok, v ktorom vám poradíme, ako jednoducho zistiť názov, typ a parametre základnej dosky aj z úplne nefunkčného počítača.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GIGABYTE-X470-AORUS-GAMING-7-nahled.jpg

Gigabyte X470 AORUS GAMING WIFI (RECENZIA A TESTY)

Dnes sa pozrieme na ďalšiu základnú dosku pre procesory AMD so socketom AM4, tentoraz od firmy Gigabyte. Ide o dosku s čipsetom X470 so skvelou výbavou a tiež úctyhodnými možnosťami pretaktovania. Model Gigabyte X470 Aorus Gaming WIFI je najvyšším modelom, ktorý je momentálne v ponuke výrobcu. Ste zvedaví, ako vysoké pretaktovanie sa nám s týmto kúskom podarilo? A ako je na tom táto doska čo sa týka výbavy? To všetko sa dozviete v našej recenzii!? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MSI-X470-Gaming-Pro-Carbon-nahled.jpg

MSI X470 Gaming Pro Carbon (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po základnej doske pre inovovaný rad procesorov Ryzen známej tiež ako Zen+? V dnešnej recenzii sme sa zamerali na základnú dosku MSI X470 Gaming Pro Carbon, ktorá ponúka solídnu výbavu s efektným RGB podsvietením. Ako sa doske darilo v dôkladných testoch a aké ponúka možnosti pre taktovanie? Čítajte v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alza-pc.jpg

Ako skombinovať základnú dosku, grafickú kartu a procesor

Radi by ste si postavili vlastný počítač, ale úplne presne neviete, ako na to? Radi vám pomôžeme, pretože veľmi dobre poznáme ten slastný pocit, ktorý sprevádza úspešné prvé nabootovanie nového počítača. Poradíme vám nielen ako po technickej stránke zostaviť počítač, ale budeme sa sústrediť aj na správny výber základnej dosky, grafickej karty a procesora. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ASUS-ROG-X299 RAMPAGE-VI-APEX-nahled.jpg

ASUS ROG X299 RAMPAGE VI APEX (RECENZIA A TESTY)

V internom OC laboratóriu ASUS REPUBLIC OF Gamers sa opäť zrodil poklad. APEX, tentoraz v sérii Rampage Extreme, ponúka to, čo máloktorá iná základná doska. Ako dopadla Rampage VI v našej recenzii? A dokáže uspokojiť aj tých najnáročnejších overclockerov, ktorí sa neuspokoja s ničím priemerným? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Gigabyte-AB350N-Gaming-WiFi-nahled.jpg

Gigabyte AB350N-Gaming WiFi (RECENZIA a TESTY)

Mini-ITX doska pre AMD Ryzen? Taká sa hľadá veľmi ťažko. Našťastie je tu novinka od Gigabytu v modeli AB350N-Gaming WiFi. A čo viac, táto malá doska zvláda pamäte ľavou zadnou na 3600 MHz s časovaním 14-13-13-34-1T, čo je práve to, čo AMD Ryzen najviac potrebuje. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií