AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-intel-cashback-2021-2-nahled.jpg

Získajte až 250 eur späť pri nákupe základných dosiek ASUS Z690 a CPU Intel

Na upgrade počítača nie je nikdy neskoro – najmä ak môžete pri nákupe komponentov ušetriť. Ako napríklad teraz pri zaobstaraní kombinácií vybraných základných dosiek ASUS Z690 a procesorov Intel 12. generácie. Stačí to len stihnúť vo vymedzenom termíne a do peňaženky sa vám môže vrátiť až 250 €. A to už je ponuka, ktorá rozhodne stojí za zváženie. Ako získať čiastku z nákupu späť a ako vybrané komponenty ovplyvnia výšku cashbacku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-letni-akce-2021-nahled-2.jpg

Pri kúpe produktov MSI teraz ušetríte až 140 €

Leto je čas odpočinku a nie vždy máte chuť, alebo to počasie neumožňuje, tráviť ho vonku. Najvyšší čas pustiť sa do upgradu vášho herného stroja. A teraz je ten pravý čas – aj preto, že pri nákupe vybraných výrobkov môžete ušetriť až 140 € – a ešte viac ušetríte, ak si zaobstaráte ich kombináciu. Vyberať môžete zo základných dosiek spolu s Intel procesorom, chladení, zdrojov, počítačových skríň alebo kresiel. Ako na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-upgrade-nahled.jpg

Upgradujeme s MSI: Čo prinesie nová generácia dosky MSI TOMAHAWK B450?

Dnes sa pozrieme na základné dosky MSI - a hlavne na novú generáciu MSI TOMAHAWK B450, ktorá prinesie vylepšenia nielen na najnovšie procesory AMD! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stavime-pc-s-gigabyte-nahled.jpg

Staviame epické PC - návod krok za krokom! (AKO NA TO)

Firma GIGABYTE nám zapožičala dosku Z490 AORUS ELITE - a tak si s ňou postavíme mašinu, čo na to hovoríte? Komponenty sme vybrali na slušné herné PC - a nezostáva, než sa pustiť do montáže. Tú vám krok za krokom predvedie Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pci-e-4-zakladni-deska-nahled.jpg

Čo nám prináša zbernica PCI Express štvrtej generácie? (AKO NA TO)

Nové základné dosky, nová generácia rozhrania PCI Express - PCIe 4.0. Aké má vlastnosti, na čo je to dobrá? Aké výhody nám prinesie - a oplatí sa ísť do novej dosky už dnes? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-cashback-brezen-2021-nahled.jpg

Asus Cashback: ušetrite desiatky eur pri nákupe hernej výbavy

Ušetrite až 225 € pri nákupe herných komponentov a príslušenstva od spoločnosti Asus. Stačí len v období od 8. do 27. marca využiť akciu, ktorá sa týka niekoľkých desiatok produktov – od základných dosiek cez monitory, sieťové riešenia po príslušenstvo. Ale nielen to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-z390-recenze.jpg

Základné dosky MSI Z390 (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím viac možností, tým lepšie sa vyberá, ale nie vždy je to tak jednoduché. Ste gamer, overclocker či kreatívec, ktorý vie so svojím PC divy? Naše veľké porovnávacie recenzie a testy základných dosiek od MSI s chipsetom Z390 vám pomôžu vybrať ten správny model. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zjistit-jakou-mam-zakladni-desku-21.jpg

Ako zistiť základnú dosku? (NÁVOD)

Doslúžila vám v počítači základná doska a chceli by ste ju vymeniť? Alebo len chcete upgradovať svoju PC zostavu, ale nemáte vôbec potuchy, či ten ktorý procesor je s vašou základnou doskou kompatibilný? Presne pre vás sme napísali tento článok, v ktorom vám poradíme, ako jednoducho zistiť názov, typ a parametre základnej dosky aj z úplne nefunkčného počítača.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-store-mi-nahled.jpg

AMD StoreMI zadarmo zrýchli váš PC

Aj keď si zaobstaráte rýchly procesor AMD Ryzen radu 2000 a rýchlu grafickú kartu, rovnako musíte vyriešiť aj dostatočne rýchle diskové úložisko. Práve preto AMD ponúka technológiu StoreMI, ktorá skombinuje SSD s pevným diskom a pridá k tomu až 2 GB vyhradenej operačnej pamäte. Navyše úplne zadarmo. Aký bude výsledok? O koľko rýchlejšie sa budú spúšťať obľúbené hry alebo aplikácie? Prečítať viac »
  9.9.2018
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/MSI-X299-GAMING-PRO-CARBON-02.jpg

MSI X299 GAMING PRO CARBON AC (RECENZIA A TESTY)

Pokukujete po základnej doske pre platformu Intel Basin Falls? Jednou z možností je MSI X299 GAMING PRO CARBON AC s výborným potenciálom taktovania operačných pamätí DDR4. Ako sa základnej doske darilo v testoch a benchmarkoch? Pozrite si našu recenziu! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni-deska-pro-amd-ryzen-5.jpg

ASUS PRIME B350M-A, lacná základná doska pre Ryzen 5 v testoch

AMD Ryzen sú skvelé procesory. Konkrétne taký Ryzen 5 1600 ponúka veľa hudby za málo peňazí. A ak zháňate dobrú základnú dosku malého formátu, možno je ASUS PRIME B350M-A tou správnou voľnou. V našej recenzii si na dosku posvietime v podrobných testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ASUS_doom_nahled.jpg

ASUS rozdáva k svojim základným doskám a monitorom hru DOOM zadarmo

Kúpte si vybranú základnú dosku, prípadne monitor ASUS, a získajte hru DOOM v hodnote 39,90 € ZADARMO! Akcia platí do 11. júla 2016. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií