AlzaBoxy Q1 Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DERMACOL-Men-Agent-Total-Freedom-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pánsky antiperspirant DERMACOL Men Agent Total Freedom

Vďaka priaznivej cene a zaujímavému obalu som sa rozhodol vyskúšať pánsky antiperspirant Dermacol Men Agent Total Freedom. Bežne používam známe a drahšie značky pánskych deodorantov, takže som bol celkom zvedavý, ako v porovnaní s nimi bude tento nový antiperspirant fungovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MAYBELLINE-NEW-YORK-Colorama-486-Red-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: lak na nechty MAYBELLINE NEW YORK Colorama

Lak na nechty MAYBELLINE NEW YORK Colorama 486 Red ma zaujal nielen krásnym červeným odtieňom, ale aj cenou. Je to jeden z lacnejších lakov na nechty, takže som od neho ani veľa nečakala, ale milo ma prekvapil. Prečo? To si prečítajte v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sanytol-cistic.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Dezinfekčný čistič na kuchyne SANYTOL

Pre svoju kuchyňu som vybrala prípravok Sanytol, ktorý sľuboval, že pomocou účinnej aktívnej pene rozpustí aj odolnú mastnotu a zbaví našu kuchyňu baktérií, plesní a vírusov. Tak ako v každej domácnosti, aj u nás doma sme vyskúšali už celý rad najrôznejších prípravkov, ktoré s väčším či menším úspechom likvidovali nečistoty. Na Sanytole ma lákalo najmä to, že neobsahuje chlór, pretože sa často pri mojej snahe mať doma čisto niektorými prípravkami doslova priotrávim. Tešila som sa, že naša rúra, varná doska, chladnička, mikrovlnka aj drez budú žiariť čistotou a navyše budú hygienicky čisté. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suchy-sampon-batiste-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón BATISTE Divine Dark

Časté umývanie hlavy neprospieva vlasom ani pokožke hlavy. Čo ale robiť s mastnými vlasmi, ktoré vyzerajú nepekne? Riešením je použitie suchého šampónu. V tomto smere ma veľmi zaujal suchý šampón BATISTE Divine Dark, ktorý som sa rozhodla hneď vyskúšať. Splnil moje očakávania? Zanechával biele zvyšky vo vlasoch ako iné suché šampóny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pattex-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: lepiaci tmel Pattex One for all Universal

Lepiaci tmel Pattex One for all Universal na Flextex polymérovej báze s vysokou elasticitou aj konečnou pevnosťou ma veľmi zaujal. Vyzeral ako veľmi dobrý pomocník, ktorý by mohol vyriešiť môj problém. Pomohol mi alebo sa budem musieť poobzerať ešte po niečom inom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kapsle na prani-lenor.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kapsule na pranie Lenor 3 v 1 - dve vône

Gélové kapsule kombinujú to najlepšie z gélových pracích prípravkov a tabliet. Jednoducho sa používajú a majú hneď niekoľko funkcií. Kapsule na pranie od Lenoru navyše sľubujú nádherné vône, ako sme na ne zvyknutí z jeho aviváží. Ako sa kapsule od Lenoru osvedčili? Otestoval som pre vás hneď dve voňavé varianty. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garnier_maska_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: maska ​​na vlasy Garnier Fructis Goji Hair Food

Farbené vlasy vyžadujú špeciálnu starostlivosť. A najlepšie na prírodnej báze, aby neboli zaťažené chemickými látkami. Dostala sa ku mne maska na vlasy Garnier Fructis Goji Hair Food zložená z prírodných látok, a preto som ju hneď vyskúšala. Čo na ňu hovorím a čo na ňu hovoria moje vlasy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/LENOR Silk Tree Blossom-avivaz.jpg

Vyskúšali sme pre vás: aviváž LENOR Silk Tree Blossom

Aviváže zmäkčujú bielizeň, znižujú elektrostatický náboj a dodávajú bielizni nádhernú vôňu. Nie každý však aviváž používa, ja som doteraz nemala príliš dôvodov. Ale LENOR Silk Tree Blossom ma prinútila názor zmeniť. Prečo? Prečítajte si v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/peeling BEAN BODY Coffee Scrub Manuka.jpg

Vyskúšali sme pre vás: telový peeling BEAN BODY Coffee Scrub Manuka Honey

O telovom peelingu od značky Bean Body som sa dozvedela náhodou od kolegyne v práci. Pravidelne používam peeling na tvár, ale telový peeling som nikdy nevyskúšala. Pri značke Bean Body ma prekvapilo zaujímavé nevšedné balenie. Ako sa mi tento peeling osvedčil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ceresit-stop-vlhkosti-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pohlcovač vlhkosti Ceresit Stop vlhkosti Aero 360°

Máme starší dom, v ktorom je obzvlášť pri chladnejšom a daždivom počasí pomerne vlhko. A tak sa občas stane, že sa na stenách vytvorí pleseň. Preto sme vyskúšali pohlcovač vlhkosti Ceresit Stop vlhkosti Aero 360°. Ako sa nám osvedčil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-le-petite.jpg

Vyskúšali sme pre vás: sprchový krém Le Petit Olivier Kokos

Každodenné sprchovanie alebo kúpanie pokožku tela vysušuje a dáva jej pekne zabrať. Presne preto sa snažím vyberať taký sprchový gél alebo krém, ktorý pokožku jemne čistí a udržuje ju sviežu a hydratovanú. Nedávno ma zaujal sprchový krém Le Petit Olivier Kokos, ktorý som sa rozhodla vyskúšať. Aká je jeho vôňa? Bola som s ním spokojná? Dozviete sa v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-kapsle-jar-platinum-all-in-one.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kapsule do umývačky JAR Platinum All in One

Automatická umývačka riadu je veľký pomocník, ktorý si našiel cestu dnes už do mnohých domácností. Kvalitu umývačky posudzujeme podľa spotreby elektrickej energie i vody, veľkým meradlom je ale tiež účinnosť umývania riadu. Tá však nezáleží len od umývačky ako tiež nemenej dôležité je, aké vyberiete do umývačky prípravky. Jednou z najpohodlnejších a zároveň najúčinnejších variantov sú kapsule do umývačky, ktoré stačí vložiť do patričnej priehradky a spustiť umývací program. A aké sú Jar Platinum All In One? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/loreal-magic-retouch-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: L'OREAL Magic Retouch

Vyskúšala som sprej na odrasty L'oreal Magic Retouch. Tento malý zázrak by mal zakryť šediny aj odrasty, a pomôcť tým preklenúť obdobie medzi návštevami kaderníčky. A ako si poradil s mojimi šedinami, ktoré sa vo vlasoch po farbení znovu objavia už po niekoľkých umytiach? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Vyzkouseli_jsme_pro_Vas-2_2.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Superstay Matte Ink 30 od Maybelline New York

Som milovníčka matných výrazných rúžov. A preto keď som počula o novinke Superstay Matte Ink od značky Maybelline New York, nemohla som ho nevyskúšať. Ako som s ním spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Ceresit-re-new-obnovovac-silikonu-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: obnovovač silikónu Ceresit RE-NEW

Premýšľali sme, ako obnoviť starý a zašednutý silikón okolo vane a umývadla bez toho, aby sme ho museli zložito odstraňovať. Kamarát nám poradil obnovovač silikónu Ceresit RE-NEW. Ako sa nám osvedčil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/upraveno_3.jpg

Vyskúšali sme pre vás: DERMACOL Matte mania

Mám rada výrazné matné rúže, preto som s nadšením vyskúšala nový rad od Dermacol, a to Matte Mania, a to hneď v niekoľkých odtieňoch. Ako som s nimi bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vileda-9v1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: súprava na veľké upratovanie 9 v 1 od značky Vileda

Mám rada čistú domácnosť, preto si starostlivo vyberám nielen prípravky na jej čistenie, ale snažím sa vyberať aj tie najlepšie pomôcky, aby upratovanie bolo čo najjednoduchšie, rýchle a čo najmenej namáhavé. Pri veľkom upratovaní som testovala súpravu Vileda 9 v 1 a rada sa o výsledky môjho testovania podelím. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Finish-tablety-do-mycky_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: tablety do umývačky Finish All in 1

Umývačku riadu považujem za jeden z najlepších vynálezov. Aby som si prácu s umývaním riadu ušetrila, a nie naopak pridávala, je potrebné mať kvalitné tablety do umývačky, ktoré riad skutočne dobre umyjú. Tentokrát som sa rozhodla vyskúšať Finish tablety do umývačky. Ako som s nimi spokojná? Začítajte sa do recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-sprchova-pena-lemon-moringa-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: sprchová pena Nivea Lemon Moringa

Rozhodla som sa testovať sprchovú penu Nivea Lemon Moringa. Aké bolo moje prekvapenie, keď som penu vytlačila z nádoby s očakávaním niečoho bežného, čo ma jednoducho len umyje a možno bude trošku pekne voňať. Čím ma pena tak veľmi prekvapila? Prečítajte si v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sanytol-odtranovac-skvrn.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Sanytol dezinfekčný odstraňovač škvŕn

Škvrny a zašpinená bielizeň. To je takmer dennodenný boj. O to náročnejší onen boj je, ak ide o bielu bielizeň. Preto som neváhala a vyskúšala dezinfekčný a bieliaci odstraňovač škvŕn Sanytol. Ten sľubuje nielen bieliaci účinok, ale zároveň by mal aj skvele zbaviť bielizeň všetkých mikróbov. Ako test dopadol? Bola som s ním spokojná? Prečítať viac »
12345...9
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií