Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hdd-thumbnail.jpg

Ako vybrať HDD alebo SSD disk

Pokiaľ vyberáte pevný HDD alebo SSD disk a tápete, pripravili sme pre vás článok, ktorý vám pomôže sa zorientovať v základných parametroch a vybrať dátové úložisko presne podľa vašich predstáv a potrieb. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-drzak-pro-monitor-nahled.jpg

Ako vybrať držiak na monitor?

Zariaďujete si pracovňu alebo herný brloh? Držiaky na monitory by v žiadnom lepšom počítačovom priestore rozhodne nemali chýbať. Pokiaľ sa strácate v rade kategórií, typov konštrukcií a ďalších parametroch, skúste nášho sprievodcu výberom. Všetko vám podrobne vysvetlíme a poradíme s nákupom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Ako vybrať mobil (2024)

Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-elektrokolo-232px.jpg

Ako vybrať elektrobicykel

Poradíme vám, ako vybrať elektrobicykel a zorientovať sa medzi niekoľkými zásadnými aspektmi, ktoré sú pri výbere dôležité. Elektrobicykel môžete využiť ako na dopravu po meste, tak do náročnejších terénov. Aj tak ale nesmiete prekročiť maximálnu rýchlosť okolo 25 km/h. Aké sú výhody a nevýhody elektrobicyklov? Na čo sa zamerať pri ich výbere? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysuvna-digestor-nahledovy-obrazek_1.jpg

Ako vybrať recirkulačný digestor

Recirkulačné digestory využite v miestach, v ktorých je nereálne alebo príliš zložité inštalovať digestor s odťahom. Digestory s recirkuláciou neodvádzajú pachy odťahom do komína, ale odsávajú ich prostredníctvom filtrov a vyčistený vzduch následne navracajú späť do miestnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/digestor-nahled.jpg

Ako vybrať digestor

Digestory nielenže pohlcujú nepríjemné výpary a pachy z varenia, a v dôsledku toho udržujú v kuchyni čistý vzduch, predchádzajú ale aj tvorbe plesní. Udržujú teda domácnosť čistejšiu a zdravšiu. Ako ale digestor správne vybrať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kominova-digestor-nahledovy-obrazek.jpg

Ako vybrať komínový digestor

Komínové digestory sú určené na odťah do komína. Sú výkonné a hodia sa aj do veľkých kuchýň. Upevňujú sa na stenu medzi závesné skrinky. Komínové odsávače pár sú dominantný prvok v kuchyni. Staviť môžete na klasický aj moderný dizajn zo skla. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ostruvkova-digestor-nahledovy-obrazek.jpg

Ako vybrať ostrovčekový digestor

Ostrovčekový digestor sa pripevňuje k stropu vo voľnom priestore nad varnými ostrovčekmi. Má vysoký výkon a výrazne dopĺňa dizajn celej kuchyne. Či už to má byť ostrovčekový digestor čierny, biely alebo z nehrdzavejúcej ocele, poradíme vám, aký výkon digestora potrebuje vaša kuchyňa, ako ustrážiť nízku hlučnosť a čo vyžaduje inštalácia ostrovčekového digestora. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hracky-pro-kluky.jpg

Ako vybrať hračku pre chlapca od 11 do 14 rokov

Pri výbere hračky pre chlapca vo veku 11 až 14 rokov je dobré poznať jeho záujmy a koníčky. Medzi najobľúbenejšie hračky pre starších chlapcov školského veku patria stavebnice LEGO, RC modely, herné konzoly, hoverboardy a hračky založené na filmových (prípadne komiksových) svetoch ako Star Wars alebo Marvel. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zvlhcovac.jpg

Ako vybrať zvlhčovač vzduchu

Trápi vás kašeľ, škrabanie v hrdle, upchatý nos, suchá koža, popraskané pery a únava? Možno nie ste chorí, ide totiž o typické príznaky nízkej vlhkosti vzduchu v miestnostiach, kde sa pohybujete väčšinu dňa. Zvlášť v zimných mesiacoch vlhkosť klesá a spôsobuje ťažkosti. Existuje však jednoduché riešenie v podobe zvlhčovača vzduchu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-uvod.jpg

Ako vybrať hračku pre chlapcov od 6 do 10 rokov

Malý školák túži po nových vedomostiach a poznaní, avšak občas sa mu cnie aj po klasickom hraní a rád si niečo poskladá alebo sa zabaví s autíčkami. Preto vám prinášame prehľad tých naj hier, hračiek a aktivít, s ktorými u chlapca vo veku od 6 do 10 rokov určite zabodujete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-televizi-sony.jpg

Ako vybrať televízor Sony (NÁVOD)

Rozhodujete sa, aký model televízora SONY je pre vás ten vhodný a nie ste si istí významami niektorých pojmov a názvov? Alebo sa chcete dozvedieť viac o unikátnych funkciách televízorov SONY? Potom je tento článok priamo pre vás, nájdete tu stručné popisy k technológiám a funkciám televízorov SONY. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-hracku.jpg

Ako vybrať hračku pre dievča od 4 do 5 rokov

Stojíte uprostred hračkárstva a premýšľate, ako vybrať hračku pre dievča od 4 do 5 rokov? Radšej sa obráťte na nášho sprievodcu, v ktorom vás prehľadne zoznámime s top hračkami, ktoré zaručene potešia každú malú slečnu. Výber zahŕňajúci bábiky, kočíky, plyšové zvieratká aj postavičky z detských rozprávok je naozaj pestrý a nechýbajú v ňom ani detské knihy alebo elektrické detské vozidlá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hracky-pro-miminka.jpg

Ako vybrať hračku pre bábätko a batoľa

Neviete si poradiť s tým, akú hračku vybrať pre bábätko alebo batoľa? V našom prehľadnom sprievodcovi vás zoznámime s obľúbenými hračkami pre najmenších, s ktorými určite vykúzlite úsmev na tvári každému dieťaťu. A pretože detský vývoj do 3 rokov letí vo veľmi rýchlom tempe, zamerali sme sa vždy na hračky na určité vývojové obdobie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-hracku_1.jpg

Ako vybrať hračku pre dievča od 6 do 10 rokov

Hračky pre dievčatá od 6 do 10 rokov predstavujú paletu možností, z ktorej môžete vyberať. V našom sprievodcovi sa vám túto pestrú paletu pokúsime priblížiť a rozdeliť na niekoľko okruhov, z ktorých následne ľahko vyberiete vhodnú hračku pre dievča tejto vekovej kategórie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LO75969_4.jpg

Ako vybrať hračku pre dievča od 11 do 14 rokov

U 11 až 14-ročných slečien sa už skôr než na klasické hračky zameriame na darčeky pre mladú generáciu. Konkrétne pre dievčatá sa ponúkajú šperky, kozmetické i dekoratívne produkty, inteligentné hodinky alebo nejaké zaujímavé dievčenské čítanie. Ponuka je skutočne široká a na lepšiu orientáciu vám opäť poslúži náš prehľadný sprievodca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-motorovy-olej.jpg

Ako na výber motorového oleja

Výber správneho motorového oleja je dôležitý nielen pre dlhú životnosť motora vášho automobilu alebo motocykla. Poradíme vám, podľa čoho sa pri výbere riadiť, aj kedy a ako sa vykonáva výmena oleja.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

Ako vybrať power bank

Zháňate power banku a neviete, ktorá je pre vás tá ideálna? Typov je veľa a každý vyniká v niečom trochu inom. Vo všeobecnosti ale môžeme vytýčiť niekoľko základných parametrov, podľa ktorých je možné power banku vybrať. My vám ich v nasledujúcom článku radi objasníme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-tv-thumb.jpg

Ako vybrať TV (NÁVOD)

Televízory už dávno neslúžia len pre príjem televízneho vysielania. S príchodom Smart TV funkcií, 4K/8K rozlíšenia a ďalších vyspelých technológií sa z televízora stalo multimediálne centrum domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-spravny-polstar.jpg

Ako vybrať vankúš

Ako vybrať správny vankúš pre pohodlný a zdravý spánok? Pokiaľ práve riešite podobný problém, určite sa vám bude hodiť náš sprievodca výberom, v ktorom sme sa tentokrát venovali téme, ako vybrať vankúš. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií