Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahledovy obrazek_1.png

Ako vybrať vstavané spotrebiče

Vďaka vstavaným spotrebičom si môžete kuchyňu prispôsobiť presne vašim potrebám. Zároveň ponúkajú množstvo funkcií, ktoré doplnia každú inteligentnú domácnosť. Vďaka priestorovej nenáročnosti a elegantnému dizajnu vytvoria modernú kuchyňu, ktorá vám spríjemní zážitok z varenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-topidlo.jpg

Ako vybrať ohrievač (NÁVOD)

Ako vybrať ohrievač do menšieho či väčšieho priestoru, alebo dokonca ohrievač na vonkajšie použitie? Je vhodnejší radiátor, konvektor, vykurovací panel, infražiarič, krb, alebo teplovzdušné vykurovacie teleso? Pre všetkých, ktorí potrebujú poradiť s výberom ohrievača, prinášame užitočné rady a informácie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/671211388.jpg

Ako vybrať elektrický hrniec

Elektrické hrnce umožňujú jednoduchú a zdravú prípravu pokrmov. Vyberať je možné zo širokej ponuky elektrických hrncov: od univerzálnych parných hrncov a elektrických panvíc cez elektrické tlakové hrnce a hrnce s pomalým ohrevom po špeciálne hrnce ako sú ryžovary a elektrické zaváracie hrnce.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Masaze-nahled.jpg

Ako vybrať masážny prístroj

Masážny prístroj je výborný pomocník v okamihu, keď máte problémy so stuhnutými svalmi, pri bolestiach chrbta a krčnej chrbtici alebo ak patríte medzi športovcov. Nemusíte čakať na objednanie v masážnom salóne, ale zakročiť ihneď. Kategória masážne prístroje ale obsahuje celý rad rôznych druhov masážnych prístrojov – masážna vanička, masážne kreslo, masážna podložka a objavíte ich ešte oveľa viac. Pomôžeme vám sa v nich zorientovať a vybrať ten najvhodnejší masážny prístroj pre vaše potreby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba-ledu-a-zmrzliny-nahled.jpg

Ako vybrať výrobník ľadu a zmrzlinovač

V horúcich letných mesiacoch hľadáme každú príležitosť, ako sa ochladiť. Veľmi účinným – a často tiež chutným – spôsobom, je ľad v nápoji alebo zmrzlina. Veľmi jednoducho si oboje v dostatočnej miere môžete vyrobiť doma. Stačí mať tie správne zariadenia – výrobník ľadu alebo zmrzliny. V našom sprievodcovi poradíme, ako tieto zariadenia vybrať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tlakovy-hrnec-nahled.jpg

Ako vám moderné tlakové hrnce uľahčia varenie?

Zabudnite na staré tlakové hrnce. Tie súčasné vás prekvapia svojou bezpečnosťou a ľahkým otváraním aj zatváraním. Najlepšie modely sú vybavené aj elektrickou minútkou, ktorá po ukončení nastaveného času varenia spustí zvukový signál, a ďalším radom užitočných detailov a funkcií, s ktorými je varenie pod tlakom hračka. Objavte spolu s nami pomocníka, ktorý je právom súčasťou mnohých domácností a vyskúšajte, ako chutí napríklad bravčový guláš v tlakovom hrnci. Poradíme, ako dlho variť hovädzie v tlakovom hrnci a nahliadneme tlakovému hrncu trochu viac pod pokrievku. Podľa čoho sa riadiť pri výbere?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/topinkovac nahledovy.png

Ako vybrať hriankovač

Hriankovač je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Hoci ide o jeden zo základných spotrebičov, tak sortiment hriankovačov prešiel veľkým vývojom a pri jeho výbere je potrebné dávať pozor na veľa detailov, aby sme vybrali ten správny pre našu domácnosť. Čo je teda potrebné vedieť pri výbere ideálneho hriankovača?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-detske-zuby.jpg

Ako čistiť zuby deťom

Zaujíma vás, kedy je najvhodnejší čas začať s čistením zubov pri deťoch a akú zubnú kefku používať pre dojčatá, batoľatá či predškolákov? A od akého veku je dieťa schopné o zuby sa starať samo? V našom sprievodcovi nájdete odpovede na najčastejšie otázky týkajúce sa ústnej hygieny detí, ktoré si kladie každý rodič.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pivo-vycepni-zarizeni.jpg

Ako vybrať domáce výčapné zariadenie

Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-susit-pradlo.jpg

Ako správne sušiť bielizeň

Správnym sušením bielizne zaistíte, že sa vaše oblečenie nezrazí, nezdeformuje či inak nepoškodí. Vaša bielizeň môže byť suchá a ako nová, či už sušíte na sušiaku, na šnúre alebo v sušičke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prat-pradlo.jpg

Ako správne vyprať bielizeň (NÁVOD)

Ak vás zaujímajú zásady správneho prania, vďaka ktorým vydrží vaša bielizeň dlhšie a v lepšom stave, nájdete ich tu. Okrem toho vám poradíme, ako na pranie určitých špeciálnych typov bielizne ako termobielizeň, oblečenie pre bábätká alebo záclony. A nezabudli sme ani na to, ako prať zafarbené prádlo či bielenie prádla. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ventilatory-nahled.jpg

Ako vybrať ventilátor

Ventilátor je jedným z najefektívnejších spôsobov, ako sa ochladiť v sparných letách. Na trhu je celý rad typov ventilátorov v rôznych cenových hladinách. V našom sprievodcovi vám poradíme, aký ventilátor vybrať v závislosti na vašich potrebách a tiež vysvetlíme, na aké parametre sa pri výbere zamerať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ja-tridit-pradlo.jpg

Ako správne roztriediť bielizeň

Správne triedenie bielizne je základ, ak nechcete, aby sa vám odfarbila či začala blednúť. Viete, ako bielizeň správne triediť a ako následne jednotlivé várky vyprať? Poradíme vám s tým v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uklid-koupelny.jpg

Ako na upratovanie kúpeľne a toalety

Kúpeľňa a toaleta sú miestnosti, ktorým sa pri upratovaní musí venovať maximálna pozornosť. Vďaka zvýšenej vlhkosti sú náchylné na vznik plesne na stenách a vo vlhku sa skvele darí aj baktériám. Začítajte sa do nášho článku, kde sa dozviete všetko, čo vás okolo upratovania kúpeľne zaujíma – ako vyčistiť sprchovací kút, čo funguje na pleseň na stenách, čo vám pomôže v boji s vodným kameňom a ako vyčistiť obkladačky v kúpeľni. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kopacky.jpg

Ako vybrať kopačky

Kopačky sú zásadné, ak to myslíte s futbalom vážne. V našom sprievodcovi vám poradíme, ako kopačky vybrať, aké existujú ich druhy a na aký typ sa zamerať v závislosti na vašich potrebách. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/helma-min.jpg

Ako vybrať prilbu na bicykel

Máte nový bicykel a kupujete aj ďalšiu cyklistickú výbavu? Potom práve pre vás je určený náš návod, ktorý vás prevedie dostupnými typmi prilieb. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Moon-Meteor-Storm-Pro.jpg

Ako vybrať svetlo na bicykel

Máte nový bicykel a zariaďujete jeho osvetlenie? Potom je práve vám určený náš článok, ktorý vás prevedie dostupnými svetlami a ich variantmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-pelisek-pro-psa.jpg

Ako vybrať psí pelech

Každý pes potrebuje svoj pelech. Viete ale, ako vybrať ten správny? Ako by mal byť veľký alebo ktorý materiál bude vášmu psíkovi vyhovovať najlepšie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/karrimatka-nahled.jpg

Ako vybrať karimatku (NÁVOD)

Karimatka je nevyhnutnou súčasťou výbavy na kempovanie. V našom sprievodcovi poradíme, akú vybrať, aby boli vaše noci v prírode čo najpohodlnejšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/broken-phone.jpg

Ako vybrať tvrdené sklo a ochrannú fóliu na mobil

Displej telefónu je jednou z jeho najdôležitejších súčastí a zároveň je aj najkrehkejší a najviac ohrozený. Je preto potrebné ho dôkladne chrániť. Ponúkajú sa dve možnosti – ochranné sklo a ochranná fólia. Čo ale vybrať? Poradíme v našom sprievodcovi. Prečítať viac »
12345...13
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií