Zobraziť katalóg
/Foto/ImgGalery/Image/Article/hodinky_3.png

Ako vybrať hodinky

Hodinky vyjadrujú štýl a postavenie svojho užívateľa, sú praktické aj krásne zároveň. Moderné hodinky nielenže ukazujú čas, ale majú aj rad ďalších funkcií. Pomôžeme vám vybrať hodinky s vysokou hodnotou a pritom dlhou životnosťou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-162446099.jpg

Ako vybrať vybavenie na bedminton

Badminton je jeden z nejrychlejších raketových sportů. K hraní je důležité soustředění, dobrá kondice a také postřeh. Jaká jsou pravidla a jak vybrat správnou badmintonovou raketu a míček?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_vestavene_1.png

Ako vybrať vstavanú chladničku

Ak vyberáte chladničku, ktorú chcete zabudovať priamo do svojej kuchynskej linky, vyberte zabudovateľný typ. Chladnička vstavaná ponúka výhody kombinovanej chladničky. Na rozdiel od nej má špeciálnu úpravu stien a aj otváranie je prispôsobené na zabudovanie chladničky do kuchynskej linky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/laserova-tiskarna_1.jpg

Ako vybrať laserovú/LED tlačiareň

Laserové a LED tlačiarne vynikajú v rýchlou a lacnou čiernobielou tlačou. Sú najvhodnejšie pre tých používateľov, ktorí tlačia väčšie množstvo textov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/inkoustova-tiskarna_1.jpg

Ako vybrať atramentovú tlačiareň

Atramentové tlačiarne vynikajú vysokou kvalitou tlače. Sú vhodné na tlač fotografií a dobre poslúžia aj profesionálom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/multifunkcni-tiskarna_1.jpg

Ako vybrať multifunkčnú tlačiareň

Multifunkčné tlačiarne zastanú aj funkciu skenera a kopírky. Sú stále obľúbenejšími pomocníkmi ako v domácnostiach, tak aj v kanceláriách.

Prečítať viac »

Ako vybrať mestský bicykel

Městská kola jsou ideální pro přepravu na kratší vzdálenosti. Díky jejich jednoduchému ovládání a pohodlí poskytnou komfortní přepravu nejen po městě.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-na-zdrave-zuby.jpg

Ako na zdravé zuby

Každý sa chce pýšiť žiarivým úsmevom, denne predvádzať krásny belostný chrup a tešiť sa vďaka nemu pevnejšiemu zdraviu. Naše zuby však ohrozuje celé mnosžtvo problémov: parodontóza, zvýšená citlivosť, kazy alebo zubný povlak. Mnoho ľudí trápia aj zažltnuté zuby a zápach z úst. Všetkým týmto nepríjemnostiam sa však možno vyvarovať správnou preventívnou starostlivosťou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-digitalni-fotoaparat.jpg

Ako vybrať digitálny fotoaparát

Pripravili sme pre vás sprievodcu výberom digitálneho fotoaparátu. Prevedie vás našou neprebernou ponukou, vďaka nemu pochopíte rad fotografických pojmov, zistíte, aké typy fotoaparátov existujú a ktorý je ten najlepší práve pre vás.

Prečítať viac »

Ako vybrať automatický espressovač

Uvažujete o kúpe automatického kávovaru, ktorý vám pripraví vaše obľúbené espresso, latte či cappuccino doma? Ale ako sa zorientovať v tak širokej ponuke a vybrať pre vás ten najlepší kávovar? Poradíme vám, na aké parametre a funkcie by ste sa mali zamerať, aby ste vybrali taký plne automatický kávovar, ktorý vám bude vyhovovať vo všetkých smeroch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovary-nahled.jpg

Ako vybrať kávovar

Kto by si nechcel každý deň dopriať pravé talianske espresso, kapučíno s bohatou mliečnou penou a iné kávové špeciality? Ak si túžite lahodnú šálku vychutnávať v pohodlí domova, potom sa nezaobídete bez kvalitného kávovaru. Na trhu je ich niekoľko druhov, my vám poradíme, ako vybrať ten najvhodnejší.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drony-obrazek.jpg

Ako vybrať dron

Dron je malé bezpilotné lietadlo používané na zábavu, hobby alebo profesionálne použitie. Veľa z nich je vybavených vstavanou kamerou (alebo držiakom na uchytenie prídavnej kamery). Ovládajú sa diaľkovo – buď rádiovo riadeným ovládačom, alebo inteligentným telefónom či tabletom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vinoteky-nahled.jpg

Ako vybrať vinotéku

Pijete len jeden druh vína? Stačiť vám bude jednozónová vinotéka. V opačnom prípade vyberte viaczónovú. Samostatne stojace modely patria k obľúbenejším, existujú však aj vstavané typy. Fľaše s vínom sú do chladničky ukladané v ideálnej horizontálnej polohe, sú chránené pred zápachom, vibráciami, kolísaním teplôt a vlhkosťou. Čo všetko pri výbere vinotéky zohľadniť, aby vám dobre slúžila? Pozrite sa do nášho sprievodcu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_lednicky.png

Ako vybrať kombinovanú chladničku

Kombinované chladničky sú najobľúbenejším typom chladničiek v domácnostiach. Avšak v záplave modelov a najrôznejších technológií sa človek môže doslova strácať. Náš sprievodca vám poradí, aké parametre sú pre výber chladničky dôležité a pomôže vám zorientovať sa v najrôznejších pojmoch a moderných funkciách, ktoré by mohli byť pre vás užitočné.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokladni-tiskarna_1.jpg

Ako vybrať pokladničnú tlačiareň

Pokladničné tlačiarne slúžia na tlač pokladničných paragónov pre zákazníkov. Okrem rýchlosti a nízkonákladovej prevádzky určite oceníte aj jednoduchú obsluhu a dlhú výdrž.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mikrovlnky-nahled.jpg

Ako vybrať mikrovlnnú rúru

Mikrovlnná rúra je neodmysliteľným pomocníkom v každej kuchyni. Dokáže ohrievať, rozmrazovať a v prípade multifunkčných mikrovlniek navyše ešte grilovať, piecť, variť v pare alebo dokonca kombinovať niekoľko činností naraz. Pomôžeme vám sa v nich zorientovať a vybrať si tú správnu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kola-nahled_1.jpg

Ako vybrať bicykel (NÁVOD)

Bicykel na nákupy alebo športové jazdenie? Rýchla jazda po ceste alebo kľučkovanie v lese? Poradíme vám, ako vybrať ideálny bicykel práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stativy-nahled_1.jpg

Sprievodca výberom statívu

Statív je základnou fotografickou pomôckou, ktorá slúži na stabilizáciu fotoaparátu. Neoceniteľnú úlohu zohráva pri fotografovaní krajinárskej a nočnej fotografie, kde je nutné nastavovať dlhšie expozičné časy na zachovanie kúzla daného okamihu. Svoje využitie nájde však aj pri športe, panorámach a časozbernej fotografii. Kúpa statívu je dlhodobou investíciou, preto nemožno voľbu správneho modelu podceniť. V našom sprievodcovi vám poradíme, ako nesiahnuť vedľa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/brusle-nahled.jpg

Ako vybrať kolieskové korčule

Niektorí korčuľujú iba rekreačne a iní si týmto spôsobom zlepšujú fyzičku. Sú aj takí, ktorí sa chcú na korčuliach vyšantiť v skateparku alebo jazdiť najvyššou možnou rýchlosťou. Poradíme, ako vybrať tie správne korčule práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-126261138.jpg

Ako vybrať aggressive kolieskové korčule

Ak vás bavia skoky, najrôznejšie triky a v skateparku ste ako doma, sú aggressive korčule tou správnou voľbou.

Prečítať viac »
1...89101112...13
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií