AlzaBoxy Q1 Star Wars

Google Pixel 8 Pro

Zobraziť katalóg
Google Pixel 8 Pro
4,7 41 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2992 × 1344 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, single SIM + eSIM, procesor Google Tensor G3, fotoaparát: 50Mpx (f/1,9) hlavný + 48Mpx širokouhlý + 48Mpx teleobjektív, predná kamera 10,5Mpx, čítačka odtlačkov prstov, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IP68, rýchle nabíjanie 30W, bezdrôtové nabíjanie 23W, batéria 4950 mAh, model 2023, Android
1 199 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Záruka 24 mesiacov Kód:  GPX1075ax Produktové číslo:  GPX1075ax
Google Pixel 8 Pro od1 199 € Skladom podľa variantu

Google Pixel 8 Pro

Mobil Google Pixel 8 Pro 5G patrí medzi inteligentné telefóny s dotykovým displejom. Umožní vám sledovať udalosti online, nahrávať videá a vyhotovovať fotografie trojitým snímačom, ale tiež používať praktické aplikácie alebo si zahrať hry. Mobil je vybavený 6,7" displejom, čo ocenia priaznivci veľkých telefónov. Vnútri je nachystaný priestor, do ktorého sa zmestí single SIM + eSIM. O plynulé fungovanie systému sa stará 9-jadrový procesor Google Tensor G3. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 12 GB. Dostatočné množstvo energie poskytuje batéria s kapacitou 4950 mAh. Na mobile je dostupná funkcia bezdrôtového nabíjania, takže ho stačí iba položiť na bezdrôtovú nabíjačku. Vaše sympatie si istotne získa jeho konektorová výbava USB-C. Mobilný telefón je navrhnutý tak, aby bol vodoodolný, a preto bude maximálne spoľahlivý pri každodennom používaní. Jeho ochrana zodpovedá stupňu krytia IP68. Mobil Google bol verejnosti predstavený v roku 2023.

Hlavné prednosti mobilu Google Pixel 8 Pro

  • Inteligentný mobil Google je opatrený 6,7" obrazovkou
  • O plynulý chod systému sa postará 9-jadrový procesor
  • Veľkosť operačnej pamäte je 12 GB
  • Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 4950 mAh
  • Telefón disponuje možnosťou bezdrôtového nabíjania
  • Získa si vás konektorová výbava USB-C
  • Odolný voči vode so stupňom krytia IP68
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 50 Mpx
  • Mobilný telefón disponuje 6,7" AMOLED displejom
  • Priaznivci rýchlych scén privítajú 120Hz obnovovaciu frekvenciu displeja
  • Medzi ďalšie vlastnosti displeja sa radí Gorilla Glass a HDR 10+
  • Prináša svietivosť displeja až 2400 Nits
  • Primárne funkcie sú riadené operačným systémom Android 14 vrátane nadstavby Čistý Android
  • Mobil má k dispozícii slot, do ktorého sa dá vložiť hlavná nano SIM aj vedľajšia eSIM
  • Podporuje 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete
  • Energiu telefónu poskytuje vstavaná batéria s kapacitou 4950 mAh
  • Grafický akcelerátor: Mali G715 Immortalis

Na displej mobilu Google sa díva s potešením

Každý okamih s mobilom Google bude stáť za to, keďže svojím 6,7" AMOLED displejom a QHD 2992 × 1344 rozlíšením poskytuje obsah v skvelej kvalite. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 120Hz obnovovacej frekvencii displeja. Už z výroby je mobil vybavený odolným sklom Gorilla Glass, ktoré zamedzuje vzniku škrabancov a poškodeniu spôsobenému mechanickým tlakom. Integrovaný formát HDR 10+ patrí medzi popredné formáty, ktoré vám brilantne prekreslia všetky typy scén. Na dobrú čitateľnosť displeja je potrebné zvýšiť úroveň jasu. Mobilný telefón Google ponúka svietivosť displeja až 2400 Nits, ktorá zaručí jasný obraz aj na priamom slnku.

Fotografovanie na každom kroku je na dosah ruky

Výbava na fotenie v mobile zahŕňa fotoaparát s trojicou šošoviek. Telefón Google je vybavený 50Mpx zadným fotoaparátom, 48Mpx teleobjektívom, 48Mpx širokouhlým objektívom. Teleobjektív rozšíri vaše možnosti fotografovania vzdialených objektov a umožní získať detailné snímky. To sa osvedčí pri fotografovaní zvierat, športových udalostí a architektúry. Má schopnosť priblížiť objekt až 5×. Širokouhlý fotoaparát s krátkou ohniskovou vzdialenosťou umožňuje zachytiť veľký zorný uhol. Je využívaný na zaznamenanie architektonických prvkov a iných situácií, kde je kľúčové zachytiť čo najväčšiu časť scény. S mobilom Google zaznamenáte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Pri natáčaní videí bude vítaným prvkom elektronická stabilizácia obrazu. Optická stabilizácia snímača pomáha zaistiť ostré snímky. Pri fotografovaní s nedostatočným osvetlením vám môže pomôcť prisvetľovacia dióda.

Batéria mobilu so solídnou životnosťou

Mobilu Google dodáva energiu vstavaná batéria s kapacitou 4950 mAh, ktorá zaisťuje spoľahlivú výdrž jeden až dva dni. Môže sa pochváliť rýchlym káblovým nabíjaním s maximálnym výkonom 30 W a tiež rýchlym bezdrôtovým nabíjaním s výkonom 23 W. Telefón Google má dostatočný výkon batérie na to, aby mohol byť použitý na bezdrôtové dobíjanie ďalších smartfónov, inteligentných hodiniek alebo náramkov. Tým sa stane nabíjacou základňou pre ďalšie zariadenia, ktoré podporujú bezdrôtové dobíjanie. Na napájanie slúži nabíjací port USB-C.

Mobil Google si vás získa spoľahlivým výkonom

Elementárne funkcie a operácie mobilu Google ovláda operačný systém Android vo verzii Android 14 s nadstavbou Čistý Android. Android je známy vďaka svojej otvorenosti a rozmanitej ponuke programov a aplikácií. Operačná pamäť telefónu má kapacitu 12 GB, ktorá je vhodná na 3D hry a virtuálnu realitu.

Telefón Google poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi obstará NFC, WiFi, Bluetooth, GPS a UWB. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktný prenos dát medzi zariadeniami na obmedzenú vzdialenosť, tradične do 10 cm. Využite možnosť bezkontaktného platenia v obchodoch pomocou svojho mobilu bez toho, aby ste museli vyťahovať kreditnú kartu. S podporou WiFi na svojom telefóne môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez potreby používať mobilné dáta. Technológia Bluetooth poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, to vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez použitia kábla. Satelitný systém GPS (Global Positioning System) určuje polohu zariadenia pomocou satelitných signálov. Táto technológia umožňuje mobilnému telefónu zisťovať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu, mapovanie, zaznamenávanie trás, hľadanie blízkych miest a veľa ďalších aplikácií. Mobil s funkciou UWB využíva ultra širokopásmové rádiové vlny na presné stanovenie polohy a rýchly bezdrôtový prenos dát medzi zariadeniami.

Komunikujte a tešte sa z neobmedzenej zábavy

Do telefónu môže byť umiestnená hlavná nano SIM aj vedľajšia eSIM karta. Prehliadanie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a veľa ďalšieho vám ponúknu rýchle 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) a GSM/GPRS (2G) mobilné siete, s ktorými dosiahnete rýchle sťahovanie veľkých súborov a streamovanie obsahu aj uskutočňovanie videohovorov bez zaseknutí.

Dobre premyslené funkcie mobilu

Prežite každý deň naplno s mobilom Google. Stačí sa pozrieť na telefón a vďaka biometrickému rozpoznávaniu tváre sa odomkne. Okrem toho je v displeji smartfónu aj snímač odtlačkov prstov. Na odosielanie a prijímanie bohatšieho obsahu než len textových správ môžete použiť MMS. Barometer monitoruje atmosférický tlak a môžete ho používať na stanovenie nadmorskej výšky a pre meteorologické aplikácie. Vďaka senzoru priblíženia telefón rozpozná, keď je blízko pri tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku.

Konektory mobilu:

USB-C

Senzory:

digitálny kompas (magnetický senzor), pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), gyroskop, senzor priblíženia (proximity) a barometer

Príslušenstvo v balení:

bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť) a nabíjací kábel (USB-C na USB-C)

Rozmery telefónu:

162,2 × 76,5 × 8,8 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

213 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kdy bude Pixel 8 Pro znovu k dispozici na Alza.cz?

Diskusia a poradňa k Google Pixel 8 Pro
Príslušenstvo pre Google Pixel 8 Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel 8 Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel 8 Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel 8 Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Google Pixel 8 Pro.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií