MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/ovladani-telefonem-nahled.jpg

Toaleta či vibrátor. Telefónom možno ovládať takmer čokoľvek, má to ale vždy zmysel?

Vybrali sme pre vás tie najvýraznejšie prípady, keď sa inžinieri nechali uniesť a ovládanie prostredníctvom mobilného telefónu umožnili pri zariadeniach, kde je nadbytočné, ak nie priamo smiešne. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obsah-baleni-iphone.jpg

New iPhones come with less in the box. Which headphones and charger should you choose?

The latest iPhones don't come with headphones or a charging adapter. How to solve this and what accessories should you choose? There are several options. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rychlonabijacky-banner-1.jpg

Prečo si zaobstarať rýchlonabíjačku?

Rýchlonabíjačky sú v súčasnosti veľmi populárne. Ich hlavná výhoda ide ruka v ruke s modernou dobou – rýchlo nabíjajú a šetria čas. Dnes sa pozrieme na to, aké majú rýchlonabíjačky plusy a mínusy. Nevynecháme ani výhľad do budúcnosti rýchlonabíjania. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejdivnejsi-kryty-nahled.jpg

Najdivnejšie kryty na mobil: keď máte fantáziu a chcete sa odviazať

Kryty na mobil sú obľúbeným doplnkom, ktorý v dnešnej dobe prenikol dokonca aj na pole módy. Či už máte kryt jeden, desať alebo žiadny, o ich výrobcov rozhodne nie je núdza, a tak sa každý nový musí snažiť vyniknúť. V tomto článku sa pozrieme na tie, ktorým nechýbala originalita a veľká dávka odvahy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-gadgety-nahled.jpg

Výber TOP gadgetov 1

Zábavné či užitočné gadgety k mobilným zariadeniam sú tu s nami už dlhší čas. Vedeli ste napríklad, že power banky dokážu viac než len nabíjať mobilný telefón? Takých zariadenie je však viac a my sa na niektoré z nich pozrieme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thermocamera-ghost-hand-main.jpg

Termokamera na mobil nájde ducha aj odhalí unikajúce teplo z domu

Ak máte pocit, že sa vo vašom okolí dejú nadprirodzené veci a chceli by ste zistiť, o čo ide, máte dve možnosti. Povolať špeciálny tím vyšetrovateľov, alebo si svojho ducha chytiť sám a zaznamenať ho na videu. V našom článku sa dozviete, ako sa takýto duch chytá a čo všetko je potrebné si pripraviť. A povieme si aj to, na čo ešte možno využiť termokamery. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-praskly-displej-nahled.jpg

How to Install Mobile Phone Screen Protectors

Tempered glass or film screen protectors are essential for the protection for your phone, smart watche and tablet. But how to apply them correctly, without bubbles or dust? We will show you how to do it and give you tips on how to make the whole process simple.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/broken-phone.jpg

Ako vybrať tvrdené sklo a ochrannú fóliu na mobil

Displej telefónu je jednou z jeho najdôležitejších súčastí a zároveň je aj najkrehkejší a najviac ohrozený. Je preto potrebné ho dôkladne chrániť. Ponúkajú sa dve možnosti – ochranné sklo a ochranná fólia. Čo ale vybrať? Poradíme v našom sprievodcovi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-mini-2020-clanek.jpg

Apple aktualizoval Mac Mini, pridal remienky pre Apple Watch a ukázal slúchadlá Powerbeats

Medzi ďalšie drobnosti, ktoré Apple nemohol prezentovať osobne na keynote, patria popri novému iPadu Pro 2020 a MacBooku Air aj ďalšie produkty. Updatu sa dočkal Mac mini, slúchadlá Powerbeats, remienky pre Apple Watch a dizajnové kryty pre mobilné zariadenia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ctecku-nebo-tablet.jpg

Tablet vs. čítačka e-kníh: čo vybrať a prečo?

Ak si chcete kúpiť zariadenie na čítanie elektronických kníh, možno premýšľate, či pre vás bude vhodnejšia čítačka, alebo tablet. Aké má každé z týchto zariadení výhody a nevýhody? To vám v tomto článku objasníme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-kryt-nahled.jpg

How to Choose a Phone Case

Mobile phone cases are a must nowadays, whether for protection or as a fashionable accessory. But how to find the best fit in the wide range of products offered by Alza? Our guide will help you. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baseus.jpg

Baseus: TOP značka mobilného príslušenstva konečne v SR

Baseus je svetovo známy výrobca príslušenstva k mobilným telefónom, ale až teraz sa oficiálne dostáva do SR. Powerbanky, káble alebo obaly sú tutovka, ale čo taká bezdrôtová nabíjačka mobilného telefónu do vášho auta? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-fixed.jpg

FIXED Icon sú držiaky na mobil do auta, ktoré si zamilujete

Premyslený držiak mobilného telefónu do auta môže chrániť životy. Neveríte? Veľa nehôd totiž spôsobia vodiči, ktorí idú s mobilným telefónom pri uchu. Používanie handsfree je výrazne bezpečnejšie. Držiaky FIXED Icon plnia aj tie najnáročnejšie požiadavky: Jednoducho sa používajú, sú odolné, dobre vyzerajú a navyše sú kompletne českým výrobkom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/da7d2b6d-fba6-48b3-a364-edc1163296c0.jpg

Ochranné sklá Epico pre smartfóny majú prémiovú kvalitu

Pokiaľ vám záleží na tom, aby bol váš mobilný telefón aspoň z prednej strany perfektne chránený pred škrabancami a rozbitím, jeden z najlepších spôsobov ochrany predstavuje Epico so svojimi ochrannými sklami. Prečo? To vám povieme v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/belkin-banner-233.jpg

Bezdrôtové nabíjačky Belkin na iPhone aj telefóny s Androidom

Spoločnosť Belkin na tohtoročnom veľtrhu CES predstavila nové prírastky do série svojich bezdrôtových nabíjačiek. Sú medzi nimi aj bezdrôtové nabíjačky schopné zvládnuť nabíjanie dvoch telefónov zároveň, pričom problémom nie je ani nabíjanie s nasadeným 3 mm silným krytom. Nezáleží od toho, či ide o iPhone či telefón s Androidom. Dôležitá je prítomnosť Qi štandardu na rýchle bezdrôtové nabíjanie. Čo nabíjacie podložky a nabíjacie stojančeky Belkin ponúkajú? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/axagon-usb-huby-hue-rychlonabijeni-232px.jpg

USB huby AXAGON ponúknu rýchlonabíjanie a až 7 USB portov

Už ste počuli o USB huboch AXAGON? Vo chvíli, keď riešite nedostatok USB portov vo vašom PC či notebooku, sú neoceniteľným pomocníkom. Navyše podporujú aj rýchlonabíjanie mobilných zariadení. Viac o výhodách USB hubov AXAGON v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tempered-glass-protector-tvrzene-sklo-nahled.png

Sklá Tempered Glass Protector, potrebná výbava pre každý telefón

Displeje mobilných telefónov a tabletov sa pri každodennom použití ľahko poškodia. Preto je dobré ich hneď po kúpe vybaviť ochranným sklom. Šampiónom v tejto oblasti je výrobca Tempered Glass Protector, ktorý ponúka hneď niekoľko druhov tvrdených skiel. Ako vybrať to správne? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratova-nabijecka-belkin.jpg

Belkin Boost Up Qi: Wireless Charging Pad

Bezdrôtové nabíjanie sa vďaka nabíjacím podložkám štandardu Qi objavuje čím ďalej častejšie. A niet divu, možnosť mobil jednoducho položiť a ihneď nabíjať je až návyková. Nevýhodou takéhoto nabíjania je ale nižšia rýchlosť. Teda skôr bola. Belkin so svojou technológiou Boost Up totiž sľubuje revolúciu. Dokáže bezdrôtová nabíjačka Belkin Boost Up Qi nabíjať naozaj rovnako rýchlo ako kábel? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rukavy-batteroo-nahled.jpg

Batteroo predĺži výdrž batérie

Vyhadzujete batérie po pár mesiacoch použitia ako vybité? To robíte chybu. Je v nich totiž ešte veľa energie, a firma Batteroo prišla na spôsob, ako ju zúročiť. Spočíva v použití špeciálneho rukáva, ktorý sa nasadzuje na batériu. Použitie je veľmi jednoduché a životnosť batérie dokáže predĺžiť až trojnásobne. Čo všetko získate použitím tejto novej technológie? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ixpan-base-nahled.jpg

SanDisk iXpand Base nabíja a súčasne zálohuje iPhone

Chcete si zjednodušiť pravidelné zálohovanie svojho iPhonu alebo iPadu? Spoločnosť SanDisk vymyslela zariadenie iXpand Base, ktoré počas nabíjania vaše zariadenie rovno aj zálohuje. Už nikdy sa nebudete musieť obávať straty dôležitých dát. Koľko iXpand Base stojí a čo všetko vlastne dokáže? Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info