AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Optigrill_hamburger.jpg

Grilovacie párty vo veľkom štýle alebo kontaktný gril a teplovzdušná fritéza Tefal v akcii

Predstavujeme kontaktný gril Tefal OptiGrill a teplovzdušnú fritézu Tefal Easy Fry & Grill, s ktorými pripravíte mnoho lahodných pokrmov aj pre väčšiu skupinu priateľov. Obidva spotrebiče disponujú automatickými programami a poskytujú dostatok priestoru na prípravu kompletného menu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips_5.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL teraz so zárukou vrátenia peňazí

Pokiaľ ste milovníci vyprážaných a grilovaných jedál, avšak fritovanie v klasickej fritéze vám z mnohých dôvodov nevyhovuje, máme pre vás riešenie. Je ním teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL, s ktorou pripravíte vyprážané, pečené aj grilované pokrmy lahodných chutí, navyše s použitím minimálneho množstva tuku, bez zápachu z presmaženého oleja aj bez následného zložitého čistenia fritézy. Presvedčte sa sami, ako pohodlná a rýchla je príprava jedla v teplovzdušnej fritéze Philips AirFryer XXL a využite špeciálnu testovaciu akciu, počas ktorej máte nárok zakúpený výrobok v priebehu 45 dní vrátiť a dostať späť svoje peniaze.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/marek-fichtner-lauben.jpg

Moderné varenie aj pohodlné upratovanie so značkou Lauben

Ak ste zástancami zdravého životného štýlu, čistého dizajnu aj intuitívneho ovládania, nemali by vám uniknúť novinky od spoločnosti Lauben. Tá sa okrem starostlivosti o domácnosť zameriava aj na gastro produkty, vďaka ktorým sa príprava pokrmov aj samotné varenie stáva jednoduchou a rýchlou záležitosťou, vždy však s maximálnym ohľadom na kvalitu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Teplovzdušná fritéza Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ (RECENZIA)

Takmer mesačnému testovaniu sme podrobili teplovzdušnú fritézu Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+. Okrem fritovania s minimom alebo úplne bez tuku ponúka aj možnosť grilovania, a to z pohodlia kuchyne. Láka až na dvakrát rýchlejšiu prípravu s úsporou energie a 8 prednastavených programov sľubujúcich skvelé výsledky. Ako si fritéza v testovaní viedla? A zvládne pripraviť pokrmy skutočne aj bez tuku? To všetko sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips horkovzdusna friteza.jpg

Rýchlo, zdravo a chutne. Prečo každý zamestnaný rodič súrne potrebuje Philips Airfryer?

Multifunkčná fritéza Philips Airfryer XXL Smart Sensing je špičkový výrobok v oblasti teplovzdušných fritéz, ktoré sa stali hitom poslednej doby. Ponúka zdravú a rýchlu prípravu jedál, ktoré navyše vynikajú svojou delikátnou chuťou a dokonalým prepečením. Objavte jej inovatívne funkcie a vstúpte do sveta moderného varenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza-tefal-actifry-genius-recenze-nahled.jpg

Teplovzdušná fritéza Tefal ActiFry Genius XL 2 v 1 (RECENZIA)

Teplovzdušná fritéza dokáže pripraviť vyprážané jedlá s nepatrným množstvom oleja alebo aj bez neho. U niekoho však môže vzbudzovať obavy, či uvarené jedlá nie sú akýmsi kompromisom medzi zdravou stravou a našimi obľúbenými chuťami. Preto sme v praxi vyskúšali novinku na trhu, teplovzdušnú fritézu Tefal ActiFry Genius XL 2 v 1, ktorá vďaka dvom varným zónam dokonca vie pripravovať dve rôzne jedlá naraz. Fritézu sme testovali 14 dní, počas ktorých sme vyskúšali 10 receptov. Poďte sa pozrieť s akým výsledkom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza.jpg

Teplovzdušná fritéza alebo zdravé fritovanie bez oleja

Chcete sa stravovať zdravšie, ale pritom jesť vyprážané či fritované jedlá? Dnes už táto otázka neznie nelogicky. A to vďaka teplovzdušnej fritéze, v ktorej môžete fritovať bez oleja. Pripravujte sebe a svojej rodine vyprážané, grilované aj pečené pokrmy zdravo a jednoducho. Nevzdávajte sa svojich obľúbených jedál a vychutnávajte si ich bez výčitiek. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií