AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/playstation-portal-thumb-nahled.jpg

PlayStation Portal (RECENZIE – Súhrn)

Sony začiatkom roka 2024 (v Amerike a ďalších krajinách o dva mesiace skôr) vydalo nové prenosné zariadenie s názvom PlayStation Portal. Nejde ale o nástupcu PlayStation Portable či konkurenciu pre Switch alebo Steam Deck. Do PlayStation Portal je totiž možné iba streamovať vaše hry nainštalované na PS5. Ako presne zariadenie funguje, ako uspelo v recenziách, skrátka všetko, čo o PlayStation Portal potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blacktail-cover-nahled.jpg

Blacktail (RECENZIA) – Slovanské mýty ožili

V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-23-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 23 (RECENZIA – Súhrn)

Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-the-lost-crown-info-cover-nahled.jpg

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forspoken-cover-nahled.jpg

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stargate-timekeepers-info-special-cover-nahled.jpg

Stargate: Timekeepers – Všetko, čo vieme

Pre fanúšikov seriálu Hviezdna brána je kódové označenie SG-1 všehovoriace. Ostatným môžeme prezradiť, že ide o elitný tím, ktorý čelí nepriateľom planéty Tau'ri (Zem) a ktorý bude podporovať vaša jednotka v rámci chystanej izometrickej stratégie Stargate: Timekeepers. Vďaka tomu prežijete jeden z nerozprávaných vedľajších príbehov o boji proti Goa'uldom. Viac sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-last-of-us-season2-hbo-key-art-nahled.jpg

The Last of Us 2. séria – Všetko, čo vieme

Prvá séria seriálu The Last of Us vysielanom na streamovacej službe HBO Max bola strhujúcim úspechom a ďalším dôkazom, že videoherné adaptácie je možné natočiť kvalitne a s úctou k predlohe. Oznámenie druhej série tak bolo vyloženou radosťou nielen pre fanúšikov hry, ale aj pre priaznivcov podarených seriálov všeobecne. Čo všetko o pripravovanom pokračovaní zatiaľ vieme, nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sniper-elite-5-info-logo.jpg

Sniper Elite 5 (INOVINKY) – Season Pass One a ďalšie info

Vydanie nového dielu série Sniper Elite sa pomaly blíži. Divoký hrdina v ňom opäť vyrazí v ústrety nacistom, ktoré bude likvidovať pomocou pušky. Načo presne sa ďalšia príbehová kapitola drsného protagonistu zameria, či hra ponúkne multiplayer a na aké platformy dorazí, si prečítate v našom špeciáli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-across-the-spider-verse-keyart-nahled.jpg

Spider-Man: Cez paralelné svety – Všetko, čo vieme

Miles Morales, ktorý sa v snímke ovenčenej cenami Spider-Man: Paralelné svety (2018) stal novým pavúčím mužom držiacim ochrannú ruku nad mestom New York, sa vrátil, a to v pokračovaní s názvom Spider-Man: Cez paralelné svety. V ďalšom epickom dobrodružstve sa vydal na pomoc novej skupine Spider-ľudí a pustil sa do boja proti doteraz najsilnejšiemu zloduchovi. Všetko, čo o prvom z dvoch plánovaných pokračovaní Milesovho príbehu vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/guardians-of-the-galaxy-3-tym-nahled.jpg

Strážcovia Galaxie: Volume 3 – Všetko, čo vieme

Superhrdinský tím Strážcovia Galaxie v zložení geneticky upravený mýval, hromotĺk nechápajúci iróniu, živý strom a dvaja potomkovia nebešťana sa musia spojiť, pretože galaxia už tretíkrát potrebuje ich pomoc. V stávke tentoraz nie je „iba“ osud vesmíru, ale aj samotných Strážcov. Dokážu Peter Quill a jeho družina nemožné? Všetko, čo o snímke Strážcovia Galaxie: Volume 3 (v origináli Guardians of the Galaxy Volume 3) potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3–immortal-empires-dojmy-z-hrani-nahled.jpg

Total War: Warhammer 3 – Immortal Empires (DOJMY Z HRANIA) – Sen každého fanúšika Total War?

Okamih, na ktorý komunita okolo strategickej série Total War: Warhammer tak dlho čakala, je konečne tu. Herný svet bol spojený do gigantického celku a hráči sa v rámci ťaženia Immortal Empires majú možnosť pustiť do jeho získavania. Ako to ide za staré rasy, akým spôsobom prospievajú kúsky z druhého dielu a oveľa viac nájdete v našich dojmoch z hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wartales-recenze-cover-nahled.jpg

Wartales (RECENZIA Early Access) – Výpravy za smrťou

Vývojárske štúdio Shiro Games si počas rokov vytvorilo veľmi slušnú povesť. Dá sa povedať, že väčšina ich nezávislých projektov predstavovala úspešné diela. Aktuálne títo tvorcovia stavili na sandbox s ťahovými súbojmi, ktoré vydávajú najprv v rámci predbežného prístupu. Či Wartales stojí za pozornosť, vám načrtneme v nasledujúcich odsekoch našej recenzie z predbežného prístupu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-wonders-4-cover-nahled.jpg

Age of Wonders 4 (RECENZIE – Súhrn)

Dnes už legendárna 4X strategická značka Age of Wonders sa po dlhých deviatich rokoch opäť pripomína – tvorcovia z Triumph Studio s vydavateľom Paradox Interactive vydali Age of Wonders 4, čím celkom prekvapili milovníkov tejto série. Čo o titule vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kerbal-space-program-2-info-vse-co-vime-cover-nahled.jpg

Kerbal Space Program 2 – Všetko, čo vieme

Dobývanie vesmírneho priestoru nemusí byť len vážna záležitosť, na ktorú potrebujete mozgy z NASA. Namiesto toho sa môžete pokúsiť objaviť kozmos len na základe znalostí základov fyziky a metódy pokus/omyl, ako nás to naučil titul Kerbal Space Program. Jeho pokračovanie prináša množstvo noviniek, o ktorých sa dočítate v našom info článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-survival-ark-survival-ascended-nahled.jpg

Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rodicovska-kontrola-rodina-nahled.jpg

Nastavenie rodičovskej kontroly na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch

Ako docieliť to, aby vaše deti netrávili všetok voľný čas hraním hier a radšej išli napríklad športovať? To netušíme. Ukážeme vám však pre mnohých stále „tajnú“ zbraň rodičovskej kontroly dnešných konzol a poradíme, ako ju efektívne nastaviť a používať. S naším návodom budete schopní na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch nastaviť napríklad aké hry môžu vaše deti hrať, ako dlho, alebo v akom čase.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grand-theft-auto-6-keyart.jpg

GTA 6 – Všetko, čo vieme

Len ťažko by ste v hráčskej komunite našli živú dušu, ktorá by nepoznala sériu Grand Theft Auto, čiže GTA. Titul z rodiny týchto kultových akčných adventúr s číslovkou „6“ či „VI“ za názvom bol už oficiálne oznámený a (nielen) fanúšikovia série neskrývajú svoje nadšenie. O hre stále nevieme všetky detaily, chýbajúce informácie sme sa však snažili nahradiť vlastnými úvahami či špekuláciami založenými na neoficiálnych správach. Všetko, čo o GTA 6 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wednesday-netflix-season-2-nahled.jpg

Wednesday 2. séria – Všetko, čo vieme

Potom, čo Jenna Ortega (Wednesday) vzala útokom srdcia (nielen) všetkých mladých, keď sa objavila v úlohe cynického a zároveň emočne uzavretého dievčaťa Wednesday z rodiny Addamsovcov, spoločnosti Netflix zrejme došlo, že tu majú ďalšiu zlatú baňu. Samozrejme k tomu prispela aj práca režiséra Tima Burtona a jeho schopnosť skĺbiť horor s vtipom, čo sa prejavilo aj v prvej sérii seriálu. Druhá séria je už potvrdená a tu nájdete všetko, čo o nej zatiaľ vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
12345...56
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií