MS hokej BOOST JBL

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-buds-pro-nahled.jpg

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds Pro ponúknu ANC, bleskové nabíjanie aj skvelý zvuk

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds ponúknu maličké rozmery, ale veľkú zvukovú kvalitu. Svoj dizajn opierajú o to najlepšie z predchádzajúcich modelov, ale v mnohých ohľadoch aktualizujú, pridávajú o i. aj odolnosť proti vode. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-gadgety-3-nahled.jpg

Výber TOP gadgetov 3

Tentoraz sa pozrieme na ďalšie zaujímavé gadgety na mobilné zariadenia. Väčšina z dnešného výberu je skutočne praktického rázu a pri niektorých prekvapí, že je možné ich v súvislosti s mobilnými telefónmi použiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyber-top-gadgetu-2-nahled-11.jpg

Výber TOP gadgetov 2

Existuje veľa užitočných pomôcok, o ktorých ste dozaista ešte nepočuli. Pritom ide o veľmi dobrých pomocníkov. Sú to vhodní adepti na darček pre vašich blízkych, či pre vašu osobnú potrebu. Na ktoré gadgety sme sa zamerali tentoraz? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ovladani-telefonem-nahled.jpg

Toaleta či vibrátor. Telefónom možno ovládať takmer čokoľvek, má to ale vždy zmysel?

Vybrali sme pre vás tie najvýraznejšie prípady, keď sa inžinieri nechali uniesť a ovládanie prostredníctvom mobilného telefónu umožnili pri zariadeniach, kde je nadbytočné, ak nie priamo smiešne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rychlonabijacky-banner-1.jpg

Prečo si zaobstarať rýchlonabíjačku?

Rýchlonabíjačky sú v súčasnosti veľmi populárne. Ich hlavná výhoda ide ruka v ruke s modernou dobou – rýchlo nabíjajú a šetria čas. Dnes sa pozrieme na to, aké majú rýchlonabíjačky plusy a mínusy. Nevynecháme ani výhľad do budúcnosti rýchlonabíjania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejdivnejsi-kryty-nahled.jpg

Najdivnejšie kryty na mobil: keď máte fantáziu a chcete sa odviazať

Kryty na mobil sú obľúbeným doplnkom, ktorý v dnešnej dobe prenikol dokonca aj na pole módy. Či už máte kryt jeden, desať alebo žiadny, o ich výrobcov rozhodne nie je núdza, a tak sa každý nový musí snažiť vyniknúť. V tomto článku sa pozrieme na tie, ktorým nechýbala originalita a veľká dávka odvahy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-gadgety-nahled.jpg

Výber TOP gadgetov 1

Zábavné či užitočné gadgety k mobilným zariadeniam sú tu s nami už dlhší čas. Vedeli ste napríklad, že power banky dokážu viac než len nabíjať mobilný telefón? Takých zariadenie je však viac a my sa na niektoré z nich pozrieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thermocamera-ghost-hand-main.jpg

Termokamera na mobil nájde ducha aj odhalí unikajúce teplo z domu

Ak máte pocit, že sa vo vašom okolí dejú nadprirodzené veci a chceli by ste zistiť, o čo ide, máte dve možnosti. Povolať špeciálny tím vyšetrovateľov, alebo si svojho ducha chytiť sám a zaznamenať ho na videu. V našom článku sa dozviete, ako sa takýto duch chytá a čo všetko je potrebné si pripraviť. A povieme si aj to, na čo ešte možno využiť termokamery. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-dex-nahled.jpg

Samsung DeX premení mobil na stolný počítač

Vyskúšali sme Samsung Galaxy S8 s príslušenstvom DeX Station a urobili z telefónu počítač! Ako vyzerá a funguje Android a Samsung Experience v desktopovej verzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/broken-phone.jpg

Ako vybrať tvrdené sklo a ochrannú fóliu na mobil

Displej telefónu je jednou z jeho najdôležitejších súčastí a zároveň je aj najkrehkejší a najviac ohrozený. Je preto potrebné ho dôkladne chrániť. Ponúkajú sa dve možnosti – ochranné sklo a ochranná fólia. Čo ale vybrať? Poradíme v našom sprievodcovi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-mini-2020-clanek.jpg

Apple aktualizoval Mac Mini, pridal remienky pre Apple Watch a ukázal slúchadlá Powerbeats

Medzi ďalšie drobnosti, ktoré Apple nemohol prezentovať osobne na keynote, patria popri novému iPadu Pro 2020 a MacBooku Air aj ďalšie produkty. Updatu sa dočkal Mac mini, slúchadlá Powerbeats, remienky pre Apple Watch a dizajnové kryty pre mobilné zariadenia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ctecku-nebo-tablet.jpg

Tablet vs. čítačka e-kníh: čo vybrať a prečo?

Ak si chcete kúpiť zariadenie na čítanie elektronických kníh, možno premýšľate, či pre vás bude vhodnejšia čítačka, alebo tablet. Aké má každé z týchto zariadení výhody a nevýhody? To vám v tomto článku objasníme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sos-tlacitka-pro-seniory.jpg

SOS tlačidlá a GPS lokátory ochránia vašich blízkych

SOS tlačidlá a GPS lokátory môžu byť v tejto dobe, kedy je bežný život do značnej miery ochromený koronavírusom, zdatnými pomocníkmi. Pre bezpečnosť aj pokoj na duši sa rozhodne hodí mať prehľad o svojich blízkych. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baseus.jpg

Baseus: TOP značka mobilného príslušenstva konečne v SR

Baseus je svetovo známy výrobca príslušenstva k mobilným telefónom, ale až teraz sa oficiálne dostáva do SR. Powerbanky, káble alebo obaly sú tutovka, ale čo taká bezdrôtová nabíjačka mobilného telefónu do vášho auta? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-fixed.jpg

FIXED Icon sú držiaky na mobil do auta, ktoré si zamilujete

Premyslený držiak mobilného telefónu do auta môže chrániť životy. Neveríte? Veľa nehôd totiž spôsobia vodiči, ktorí idú s mobilným telefónom pri uchu. Používanie handsfree je výrazne bezpečnejšie. Držiaky FIXED Icon plnia aj tie najnáročnejšie požiadavky: Jednoducho sa používajú, sú odolné, dobre vyzerajú a navyše sú kompletne českým výrobkom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/da7d2b6d-fba6-48b3-a364-edc1163296c0.jpg

Ochranné sklá Epico pre smartfóny majú prémiovú kvalitu

Pokiaľ vám záleží na tom, aby bol váš mobilný telefón aspoň z prednej strany perfektne chránený pred škrabancami a rozbitím, jeden z najlepších spôsobov ochrany predstavuje Epico so svojimi ochrannými sklami. Prečo? To vám povieme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/belkin-banner-233.jpg

Bezdrôtové nabíjačky Belkin na iPhone aj telefóny s Androidom

Spoločnosť Belkin na tohtoročnom veľtrhu CES predstavila nové prírastky do série svojich bezdrôtových nabíjačiek. Sú medzi nimi aj bezdrôtové nabíjačky schopné zvládnuť nabíjanie dvoch telefónov zároveň, pričom problémom nie je ani nabíjanie s nasadeným 3 mm silným krytom. Nezáleží od toho, či ide o iPhone či telefón s Androidom. Dôležitá je prítomnosť Qi štandardu na rýchle bezdrôtové nabíjanie. Čo nabíjacie podložky a nabíjacie stojančeky Belkin ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/axagon-usb-huby-hue-rychlonabijeni-232px.jpg

USB huby AXAGON ponúknu rýchlonabíjanie a až 7 USB portov

Už ste počuli o USB huboch AXAGON? Vo chvíli, keď riešite nedostatok USB portov vo vašom PC či notebooku, sú neoceniteľným pomocníkom. Navyše podporujú aj rýchlonabíjanie mobilných zariadení. Viac o výhodách USB hubov AXAGON v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tempered-glass-protector-tvrzene-sklo-nahled.png

Sklá Tempered Glass Protector, potrebná výbava pre každý telefón

Displeje mobilných telefónov a tabletov sa pri každodennom použití ľahko poškodia. Preto je dobré ich hneď po kúpe vybaviť ochranným sklom. Šampiónom v tejto oblasti je výrobca Tempered Glass Protector, ktorý ponúka hneď niekoľko druhov tvrdených skiel. Ako vybrať to správne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratova-nabijecka-belkin.jpg

Bleskurýchla bezdrôtová nabíjačka Belkin Boost Up Qi

Bezdrôtové nabíjanie sa vďaka nabíjacím podložkám štandardu Qi objavuje čím ďalej častejšie. A niet divu, možnosť mobil jednoducho položiť a ihneď nabíjať je až návyková. Nevýhodou takéhoto nabíjania je ale nižšia rýchlosť. Teda skôr bola. Belkin so svojou technológiou Boost Up totiž sľubuje revolúciu. Dokáže bezdrôtová nabíjačka Belkin Boost Up Qi nabíjať naozaj rovnako rýchlo ako kábel? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií