AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Náhled Rowenta.jfif

Kulma na vlasy Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care (RECENZIA)

Kulma na vlasy Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care slúži k šetrnej úprave vlasov, v priebehu ktorej vytvára prirodzené zvlnenie v priebehu niekoľkých minút. Vyniká nielen inovatívnym tvarom uľahčujúcim celkový proces kulmovanie, ale tiež technológiou Fresh Flow na ochranu vlasov v priebehu ich úpravy. Ako sa kulma osvedčila v praxi a aká bola spokojnosť s konečným výsledkom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-electrolux-pure-a9-recenze-test.jpg

Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 (RECENZIA)

Čističku vzduchu Electrolux Pure A9 sme testovali v domácnosti s dvomi malými deťmi, z ktorých jedno má silné alergické prejavy na prach a peľ. Ako čistička vzduchu Electrolux Pure A9 obstála a či sa oplatí jej kúpa aj napriek vyššej obstarávacej cene, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/celluform-pristroj-banner1.jpg

Masážny prístroj Beauty Relax Celluform (RECENZIA)

Otestovali sme masážny prístroj Beauty Relax Celluform, ktorý sľubuje viditeľné výsledky pri tvarovaní problematických partií. Ako prístroj funguje, ako sa s ním pracuje a ako sa nám osvedčil po mesačnom používaní, dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-generator-philips-perfectcare-9000-recenze-test.jpg

Recenzia parného generátora Philips PerfectCare 9000 Series

V domácej recenzii sme pre vás otestovali parný generátor Philips PerfectCare 9000 Series, ktorý ako prvý na svete disponuje umelou inteligenciou. Tá v kombinácii so zabudovanou kamerou prináša jedinečnú technológiu, vďaka ktorej žehlička spozná, aký typ tkaniny žehlí a prispôsobí jej nastavenie teploty a parný výkon. Ako sa s týmto parným generátorom pracuje? Naozaj toľko uľahčuje žehlenie? Prečítajte si našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-kavovar-philips-lattego-nahled.jpg

Automatický kávovar Philips Series 5400 LatteGo (RECENZIA)

Podrobná recenzia automatického kávovaru Philips Series LatteGo 5400 s najrýchlejším čistením mliečneho systému a širokou ponukou káv zaujme každého, kto uvažuje o kúpe nového plne automatického kávovaru. Kávovar Philips 5400 z nového radu LatteGo sme testovali počas 14 dní, vyskúšali sme všetky ponúkané nápoje, funkcie, spôsob ovládania aj údržby. Otestovali sme, ako si revolučný mliečny systém LatteGo poradí s alternatívnymi druhmi mlieka a natočili sme pre vás autentické videá prípravy jednotlivých nápojov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tycovy-aku-vysavac-miele-triflex-hx1-cat-dog-recenze-test.jpg

Tyčový aku vysávač Miele Triflex HX1 Cat&Dog (RECENZIA)

Otestovali sme tyčový aku vysávač Miele Triflex HX1 Cat&Dog, ktorý bol nedávno uvedený na slovenský trh. Ako sa mu žilo v rodine s dvomi kobercami? A bude s ním spokojný aj váš domáci miláčik?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-tycoveho-vysavace-Samsung VS15T7033R4 Jet 70-nahled.jpg

Samsung VS15T7033R4 Jet 70 (RECENZIA) – ľahký a výkonný tyčový vysávač

Vyberáte vysávač na jednoduché a rýchle upratovanie? Potom by nemala uniknúť vašej pozornosti recenzia tyčového vysávača Samsung VS15T7033R4 Jet 70, ktorý je určený na všetky druhy podláh a ktorého kvality ocení nielen bežná domácnosť, ale aj alergici. Jeho hlavnou prednosťou je ultraľahké telo, sila a špičkový filtračný systém. Po dôkladnom testovaní sa môžeme podeliť o skúsenosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zubni-kartacky-oral-b-recenze.jpg

Nové sonické zubné kefky Pulsonic od Oral-B (RECENZIA)

Elektrické zubné kefky sa čím ďalej častejšie stávajú neodmysliteľným pomocníkom v našich kúpeľniach a veľa z nás si čistenie manuálnou kefkou už nevie ani predstaviť. Medzi popredných inovátorov v oblasti technológie čistenia patrí bezpochyby Oral-B, ktorý práve predstavil nové sonické kefky Pulsonic Slim Clean 2000 a Pulsonic Slim Luxe 4500. My sme ich pre vás otestovali a tu sú naše dojmy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rowenta-RH9490WO-Air-Force-Flex-Aqua-Animal-and-Car-Care-nahled.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Rowenta RH9490WO Air Force Flex Aqua (RECENZIA)

V domácom prostredí sme pre vás otestovali tyčový vysávač Rowenta RH9490WO Air Force Flex 560 Aqua, ktorý zvládne vysávať a vytierať zároveň a vyniká vysokým výkonom, bohatým príslušenstvom na komplexné upratovanie a unikátnou flexibilnou konštrukciou. Ako si poradil v domácnosti so všetkými typmi podláh, chlpatým miláčikom a dvoma deťmi, ktoré sú zárukou neustáleho neporiadku nielen na podlahách? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-8000-series-aqua-recenze-test.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Philips 8000 Series Aqua vysáva a utiera zároveň (RECENZIA)

Vysáva a utiera zároveň, celé upratovanie bytu s ním zvládnete za polovicu času, poskytne široké možnosti využitia v domácnosti, vydrží až 80 min na jedno nabitie a má sací výkon, za ktorý sa nemusí hanbiť ani silný káblový vysávač. Reč je o novom vysávači Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 radu 8000, ktorého sme si na pár týždňov prepožičali do domácej recenzie, aby sme jeho kvality dôkladne preverili po všetkých stránkach. Pokiaľ hľadáte výkonný bezdrôtový vysávač, ktorý vytiera a vysáva zároveň, určite vás zaujme naša podrobná domáca recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy obrazek_2.jpg

Multifunkčná rýchlovarná kanvica WMF 413260011 LUMERO (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentoraz otestovali novú multifunkčnú rýchlovarnú kanvicu WMF 413260011 LUMERO. Kanvica ma na prvý pohľad zaujala elegantným dizajnom. V rámci funkcií kanvica sľubovala okrem ohrevu vody aj prípravu čaju, detskej výživy, čokolády na fondue alebo výrobu domáceho jogurtu. Bola som skeptická k tak veľkému sľubu, ktorý dáva multifunkčná kanvica WMF LUMERO, a preto som bola zvedavá aký bude výsledok testovania.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/media_4092799.jpg

Naparovač odevov Tefal DT9100E0 Access Steam Care (RECENZIA)

Zaujímalo nás, ako funguje naparovač odevov Tefal DT9100E0 a či nájde uplatnenie v domácnosti, v ktorej je nosenie spoločenských odevov na dennom poriadku a dbá sa o ich perfektný výsledný vzhľad. V čom naparovač odevov Tefal DT9100E0 prekvapil a komu by sme ho odporučili? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza-philips-airfryer_XXL_Smart-nahled.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips HD9867/90 AirFryer Smart XXL (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentoraz otestovali teplovzdušnú fritézu Philips HD9867/90 AirFryer Smart XXL. Klasickú fritézu som už pred rokmi kvôli náročnosti údržby a mojim požiadavkám na zdravšie stravovanie vyhodila, ale o obstaraní teplovzdušnej fritézy som uvažovala už dlho, preto som na túto recenziu nadšene kývla. Zaujímalo ma, či budú vyprážané pokrmy chutiť rovnako dobre, ako som zvyknutá. K recenzii som dostala model, ktorý sľubuje nadštandardný objem a multifunkčné využitie. Testovala som ho po dobu dvoch týždňov a o svojich kvalitách ma rozhodne presvedčil.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza-tefal-actifry-genius-recenze-nahled.jpg

Teplovzdušná fritéza Tefal ActiFry Genius XL 2 v 1 (RECENZIA)

Teplovzdušná fritéza dokáže pripraviť vyprážané jedlá s nepatrným množstvom oleja alebo aj bez neho. U niekoho však môže vzbudzovať obavy, či uvarené jedlá nie sú akýmsi kompromisom medzi zdravou stravou a našimi obľúbenými chuťami. Preto sme v praxi vyskúšali novinku na trhu, teplovzdušnú fritézu Tefal ActiFry Genius XL 2 v 1, ktorá vďaka dvom varným zónam dokonca vie pripravovať dve rôzne jedlá naraz. Fritézu sme testovali 14 dní, počas ktorých sme vyskúšali 10 receptov. Poďte sa pozrieť s akým výsledkom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-explorer-serie-60-recenze.jpg

Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH (RECENZIA)

Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 2 v 1 láka na extrémne nízku konštrukciu poskytujúcu vysoký sací výkon, gyroskopickú navigáciu a kombináciu niekoľkých pohybových senzorov. Jeho zručnosti sme testovali v domácnosti, ktorú obýva tiež domáci miláčik. Ako si robotický vysávač poradil so všadeprítomnou zvieracou srsťou či inými nástrahami? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Remoska-T41-43-Tria-White-recenze.jpg

Remoska Tria Bone White (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali Remosku Tria. Ako sa tento multifunkčný pomocník osvedčil pri každodennom varení a pečení? Prečítajte si v našej recenzii. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nescafe-dolce-gusto-esperta-test-zkusenosti.jpg

Kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta (RECENZIA)

Otestovali sme kapsľový kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta, pri ktorom nás zaujal jeho nadčasový, skoro až kozmický dizajn, a tiež možnosť ovládať ho cez Bluetooth pomocou mobilnej aplikácie. Ako dopadlo jeho hodnotenie a čo všetko môže tento štýlový fešák ponúknuť, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Výrobník ledu 1.jpg

Výrobník ľadu SENCOR SIM 3500SS (RECENZIA)

V horúcich letných dňoch príde na chuť akýkoľvek chladený nápoj, ktorého teplotu udržia cinkajúce kocky ľadu. Aby sme ich mali stále dostatok a mohli si tak dopriať alkoholické aj nealkoholické osviežujúce nápoje, oplatí sa mať doma funkčný výrobník ľadu. Ako sa osvedčil výrobník ľadových kociek Sencor SIM 3500SS?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_1.png

Multifunkčný elektrický hrniec Cook4me+ (RECENZIA)

Testovali sme pre vás multifunkčné elektrický hrniec Cook4me+ od Tefal. Varili sme pod tlakom, parou, pomalým spôsobom, klasicky, dokonca sme aj vyprážali rôzne pokrmy. Toto všetko totiž tento hrniec dokáže. A nielen to. O tom už by ste sa ale mali presvedčiť sami. Vyskúšajte Cook4me+ a získa si vás rovnako, ako si získal nás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TEFEG053-nahled.jpg

Kontaktný gril Tefal GC750D30 Optigrill Elite (RECENZIA)

Ako v domácej recenzii obstál elektrický kontaktný gril Tefal GC750D30 Optigrill Elite? Čo všetko dokáže a oplatí sa doň investovať? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
12345...7
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií