Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg

Anti-drip systém

Funkcia Anti-drip systém (alebo tiež Drip Stop) zamedzuje odkvapkávaniu tekutín, ku ktorému dochádza pri naparovacích žehličkách pri žehlení na nižšiu teplotu.

Prečítať viac »

TARE

Funkcia TARE umožňuje odstrániť z váženia hmotnosť nádoby, v ktorej potraviny vážite. Výsledná hmotnosť je teda iba vážených potravín bez hmotnosti nádoby. Funkciu TARE možno použiť aj na dovažovanie potravín.

Prečítať viac »

Anticalc/Calc Clean

Anticalc, čiže systém na odvápňovanie žehličky rieši problém s usadzovaním vodného kameňa v žehličke. S touto funkciou už nemusíte do zásobníka nalievať destilovanú vodu, ako je zo strany výrobcov odporúčané.

Prečítať viac »

Vertikálne naparovanie

Vertikálne naparovanie je praktická funkcia, ktorou disponuje väčšina moderných naparovacích žehličiek, parných generátorov a naparovačov odevov. Zaisťuje komfortné, šetrné a rýchle vyhladenie pokrčenej bielizne vo zvislej polohe. Pomocou horúcej pary možno počas chvíle vyrovnať zavesené závesy aj záclony, vyžehliť šaty, košele, sukne aj iné spoločenské oblečenie povešané priamo na ramienku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ivertorovy-motor-pracka-2-2-nahled.jpg

Invertorový motor

Invertorový motor je spoľahlivejší a odolnejší ako klasický motor využívajúci uhlíky, ktoré sa časom opotrebovávajú a spôsobujú trenie a iskrenie. Invertorový motor funguje na princípe elektronického riadenia otáčok, ktoré znižuje vibrácie a opotrebovanie a poskytuje vyšší výkon pri nižšej hladine hluku. Výrobcovia na invertorový motor bežne poskytujú 10-ročnú záruku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysuvny-odsavac-par.jpg

Spätná klapka odsávača pár

Spätná klapka sa používa pri režime odťahu. Vkladá sa na výstupné hrdlo odsávača pár a pri odvode výparov priamo do komína zabraňuje prenikaniu studeného vzduchu zvonku do miestnosti.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/power-booster.jpg

Booster

Funkcia Power Booster umožňuje rýchly ohrev vybranej varnej zóny. Vďaka tejto funkcii dosiahnete o 30 % vyšší výkon, než je výkon platničiek pri bežnej prevádzke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hi-light-zony.jpg

Hi-Light varné zóny

Hi-Light varné zóny dosiahnu maximálny tepelný výkon za výrazne kratší čas. Prečítajte si, ako táto funkcia funguje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ukazatel-zbytkoveho-tepla.jpg

Ukazovateľ zvyškového tepla

Sklokeramické dosky sú vybavené ukazovateľom zvyškového tepla, vďaka ktorému zistíte, či je doska ešte horúca. Možno ho využiť na ohrievanie už uvareného jedla.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-trub-pyrolyzou-a-katalyzou.jpg

Čistenie rúr pyrolýzou a katalýzou

Samočistiace rúry môžu byť pyrolitické alebo katalytické. Pyrolýza odstraňuje mastnotu a nečistoty spálením pri vysokých teplotách. Katalýza mastnotu absorbuje špeciálnym poréznym povrchom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ventilator-trouby.jpg

Ventilátor rúry – na čo slúži?

Ventilátory sú neoddeliteľnou súčasťou teplovzdušných rúr. Ich hlavnou funkciou je rozvádzať horúci vzduch rovnomerne po celom vnútornom priestore rúry. Prečítajte si viac o tom, ako ventilátor v rúre funguje.

Prečítať viac »

AquaStop umývačky

AquaStop je dômyselný bezpečnostný systém proti vytopeniu, ktorý v prípade poruchy alebo prasknutia hadice uzavrie prívod vody do umývačky.

Prečítať viac »

Energetická trieda umývačiek

Energetická trieda označuje zaradenie do skupiny podľa energetickej náročnosti prevádzky spotrebiča. Pričom platí, že spotrebič triedy D je najnáročnejší na energiu a spotrebič triedy A+++ je najúspornejší. Pre jednoduchší výber slúži energetický štítok, ktorým je povinne označená každá umývačka. Spotreba umývačky sa odvodzuje od 280 štandardných umývacích cyklov za rok.

Prečítať viac »

6. zmysel sušičky

Vďaka 6. zmyslu dokáže sušička podľa vlhkosti bielizne upraviť sušiaci program tak, aby nedochádzalo k presušeniu bielizne.

Prečítať viac »

Jednoduché žehlenie

Program ľahké žehlenie využijete v prípade prania pokrčenej bielizne. Počas pracieho cyklu dochádza k zvýšeniu objemu vody a následne k šetrnému žmýkaniu.

Prečítať viac »

Fuzzy Logic

Technológia Fuzzy Logic a 6. zmysel fungujú na rovnakom princípe, líšia sa iba v názve podľa toho, od ktorého výrobcu práčka pochádza. Ide o senzorovú technológiu, ktorá sama zváži bielizeň a rozpozná, ako prebieha pranie. Podľa nameraných hodnôt potom nastaví spotrebu vody a pracieho prostriedku a dĺžku pracieho cyklu. Práčky s touto technológiou perú efektívnejšie a dokážu ušetriť elektrickú energiu a množstvo spotrebovanej vody.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aquastop_1.jpg

Čo je funkcia Aquastop: Práčky | Umývačky

Systém Aqua Stop je ochranný mechanizmus, ktorý chráni vašu kúpeľňu pred vytopením spôsobeným poruchou práčky, umývačky riadu alebo poškodením prívodnej hadice. Využíva na to bezpečnostné opatrenie, ktorým je plavákový spínač alebo prídavná bezpečnostná hadica.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackovy-vysavac.jpg

Typ vysávača

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/energeticka-trida-trub.jpg

Energetická trieda rúr

Energetická trieda označuje zaradenie do skupiny podľa energetickej náročnosti prevádzky spotrebiča. Na jednoduchší výber slúži energetický štítok, ktorým je povinne označená každá rúra.

Prečítať viac »

Dávkovač vody a ľadu

Automat na chladenú vodu, výrobník ľadu a ľadovej triešte patrí k hlavným benefitom amerických chladničiek. Obidva dávkovače nájdete umiestnené na prednej strane dverí, a to na ľavom alebo pravom krídle v závislosti od modelu.

Prečítať viac »
123
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií